Nekoč je bila Kitajska izredno zaprta država, njeni državljani pa močno ujeti v kalupe vodstva. Danes je slika povsem drugačna, Kitajska je velesila na mnogih področjih, popustila pa je tudi spolna zavrtost.

Že pred leti so kitajski mediji poročali, da je bilo zanimanje za testiranje prve ženske viagre v državi zelo veliko. Pravzaprav pa se v javnosti ne ve kakšna je ta »ženska viagra«. Časopis Southern Daily je poročal, da naj bi ženske pri testiranju namazali z neko kremo, ki ima podobne učinke na ženskah kot modra tabletka na močnejšem spolu. Ko so podatki prišli v javnost se je na naslednje testiranje prijavilo še enkrat več žensk.

Takšen odziv kaže na to, da Kitajke postajajo bolj neodvisne in odprte do sveta okoli njih. Pri tem pa je postala pomembna tudi kvaliteta seksa, ki je bila za tradicionalno Kitajsko družbo dolgo časa tabu. Starost prostovoljk je bila zelo razgibana, saj so bile najmlajše stare komaj 20 let, najstarejša pa 63 let. Največ kandidatk je bilo srednjih let. Razlog za tak odziv je mogoče iskati v naslednjem podatku: po raziskavi spolnega življenja na Kitajskem je kar 50 % žensk priznalo, da še nikoli ni doživelo orgazma med seksom.

Rezultati nacionalne raziskave Kitajskega Inštituta za spolnost in Kitajske zdravniške zbornice je pokazala, da so Kitajci postali bolj odprti šele po letu 1978, ko je njihovo gospodarstvo postalo bolj odprto do zahodnjaškega načina življenja. Vendar se Komunistična stranka s takim načinom nikoli ni strinjala in za posledice, kot so prostitucija in druge oblike svobodomiselne spolnosti, krivi bogate liberalce, ki so to prinesli z Zahoda.

DELI
Prejšnji članekDrzna in seksi | Sara Kastelic
Naslednji članekAli antibiotiki povzročijo slabše delovanje kontracepcijskih tablet?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.