Sobota se je nagibala v leno, s soncem obsijano popoldne. Zunaj je bilo lepo samo skozi okno, bilo je mrzlo kot v skrinji.

Leno se je prevalila po veliki postelji in stegnila roko po pravkar prebujenem mobilnem telefonu. Prejela je sporočilo, ki ga je pričakovala že kar nekaj časa.

“Hojla, kaj počneš mačka? 🔥”

Nasmehnila se je, si popravila dolge črne lase, ki so ji padli na obraz in se naslonila na velik vzglavnik. Oblečena v razvlečeno majico in dolge tople nogavice se je namuznila in pričela pisati odgovor.

“Kaj te pa briga?! 😜😂”

Raztegnila je majico preko ravnega trebuha in se pogladila po stegnih. Ni odložila telefona. Vedela je, da bo takoj prejela novo sporočilo in ni se motila.

“Dolgčas mi je, pa me briga 😜. Si sama?”

Zdaj se je njen nasmešek še bolj izrazito zarisal na njene lepe ustnice.

“Pa sem res 😇. Gola ležim v postelji, mislim nate, … in si jo malo božam 😜.”

“Lažeš?!?! 😲😲😲”

“Pa … niti ne 😉”

Potem ga je pustila, da se je malo mučil in tipkal v prazno vse dokler ni uvidel kaj mu počne in je odnehal tudi sam. Šlo ji je na smeh, a bila je tudi kanček vzburjenja. Bil je njen sosed s katerim sta občasno skočila med rjuhe, a mu je vsakokrat rekla, da zadnjič zato nikoli ni vedel pri čem je. Imela je tečnega moža, ki je bil veliko zdoma, a pustiti ga ni hotela. Prelepo življenje ji je omogočal, zato si ga je raje občasno le nekoliko začinila.

Znova je napisala sporočilo.

“Hey sosed! Si sploh doma?”

Spet ji je vleklo na smeh, ker ji nalašč nekaj minut ni odgovoril. Potem pa vendarle …

“Kje pa? Drkam si ga, če tebe ni.”

“Ohoho, res?! Pokvarjenec pokvarjeni 😜. Pridi k oknu.”

Potem je urno vstala s postelje, si slekla hlačke in stekla k oknu. Zastirale so ga žaluzije katere je le nekoliko priprla, da je videla skozi. On je živel naravnost nasproti nje. Zavesa se je zganila in zagledala je njegovo čvrsto telo. Zagrizla je v spodnjo ustnico, se pogladila po prsih in znova odklenila telefon.

“No in?”

Potem je na polno zavrtela žaluzije in se mu nastavila na ogled. Lahko je videla njegove izbuljene oči in odprta usta.

eroticne zgodbe zalezovalec

“Muha ti bo zletela vanje 😜😂.” mu je napisala.

Nato mu je pokazala svojo zapeljivo ritko, se nagajivo pobožala po njej in mu dala vedeti, da dela selfie. Naslednje sporočilo z njeno vročo fotko ga je seveda sezulo.

“Kaj mi delaš prasička mala?!”

“Daj, zdrkaj si ga takole pred mano. Upaš?” je izzivala.

Seveda ga ni bilo potrebno posebej prositi. Podobne igrice sta se že šla, a nikoli takšne. Vedno sta iznašla nekaj novega. Dobil je potrditev, da njen zadnji “tokrat je pa res zadnjič” še vedno ne velja. Nazadnje sta se dala dol v avtu njenega moža in imela kar nekaj dela počediti njegov izbruh veselja po celotnem sedežu. Pozabil je na kondome, brez fuka pa ni hotel ostati. Njeno vrhunsko fafanje, drkanje in sladke besede so ga naredile norega. Obljubil je, da si bo tiča zarinil v hlače, ko mu bo prišlo, a je bilo enostavno prelepo in možgani takrat pač niso sodelovali.

erotične zgodbe gola pri oknuZdaj je stal tam sredi belega dneva pri oknu in si ga drkal pred širno Ljubljano. Videli so ga lahko vsi sosedje in kakšen mimoidoči, ampak njega to ni motilo. Ona je uživala v občutku moči nad njim. Naredil je praktično karkoli si je zamislila, a je bil na koncu vedno nagrajen. Tokrat je malce dvomil v to ampak pogled na njeno golo ritko in pohoten pogled sta bila dovolj.

Nato je nenadoma izginila. Žaluzije so se obrnile, njeno okno pa je postalo popolnoma belo. Seveda je verjel, da se samo igra in, da bo kmalu znova prikazala tam pred njim, pa se ni. Namesto tega je dobil sms:

“Hahaha, a si ga še drkaš mali? 😂😂😂 Videla sem, da prihaja tvoja mami po pločniku pa sem raje “ugasnila” prenos 😂”.

Izbuljil je oči. Mama?! Pa saj danes naj ne bi hodila k njemu. Potem je pozvonilo pri vratih.

“Piiiizdaaa!!!” S tistim kolom med nogami bi kmalu zgrmel na tla zaradi trenirke na kolenih in v parket navrtal kakšno luknjo. Ampak zdaj je imel večje težave. Mama je bila pred vrati.

Navlekel si je trenirko in zaprepaden zijal v izboklino tam doli. Kako naj zdaj svoji stari odpre vrata. Prasica čez cesto mu je to naredila nalašč in zdaj se mu lepo reži na vsa usta iz varnega zavetja. Imel je nek trik, ki ga ni pogosto uporabljal. Boleče je stisnil “purana” za vrat in ga opazoval kako pada v nezavest. Še enkrat je pozvonilo in zdaj je bil približno pripravljen na nenapovedan obisk svoje mame. Hitro je stopil do vrat, še enkrat popravil hlače in odprl.

😲😲😲

Bila je ONA!?! Pokvarjena soseda ogrnjena v plašček kot bi šla na pokopališče. Nekajkrat je konkretno zamenjal barvo na obrazu potem pa jo tako silovito potegnil noter, da je njen hinavski nasmešek še nekaj časa krasil hodnik pred vrati.

Začudena EvaDobesedno odnesel jo je sobo in vrgel na posteljo, da se je skotalila do nasprotnega roba in vmes izgubila kožuhast plašček. Zdaj se je na vsa usta režala in ga dražila, če je res mislil, da gre mami.

“Kam si pa tiča dal?! Hahaha!”

Slekel si je trenirko in majico, ter povsem gol stopil na drugo stran k njej. Sedela je na robu postelje v tisti razvlečeni majici in božala ubogega “purana”.

“Si ga davil reveža?” ga je spomnila na to, da ji je nekoč zaupal svoj trik za hitro spuščanje zapornice.

Najraje bi jo presekal s pogledom, če bi šlo, a zdaj je imel z njo drugačne načrte. Počakal je, da mu ga je spravila pokonci, potem jo je dvignil s postelje in potisnil k oknu. Odgrnil je zaveso in lahko sta povsem jasno opazovala drugo stran ceste in njeno stanovanje. Dvignil ji je majico, da se je z golimi joški naslonila na hladno šipo, potem pa ji potegnil roki nazaj in z eno roko grobo ujel njeni zapestji. Z obrazom jo je pritisnil na šipo in nemočno je zarohnela:

“Si nor, debil?! Nekdo naju bo videl!”

“Boli me kurac,” je hladno odvrnil, s prosto roko prijel za pravkar vstalega tiča in ga neusmiljeno zarinil pod njeno ritko. Čez cesto je prišla pripravljena. V trenutku ga je bila polna in prav nobeden od izpuščenih visokih zvokov ji ni pomagal. Prej bi s tem glasom počila steklo pred seboj kot pa ustavila divjo zver, ki se je prebudila za njenim hrbtom. Povsem hladen na videz jo je nabijal v dolgih sunkih od zadaj. Globoko v njej se je vedno ustavil, malce zastal, potegnil svoje kopje iz nje in jo ponovno nasadil. Vsakokrat je kriknila in pošteno orosila steklo pred seboj. Upala je, da je zaradi tega vsaj prepoznali ne bodo.

Na trenutke jezna nanj se je kljub vsemu zavedala, da si je sama kriva za tole. V resnici pa je globoko v sebi močno uživala. Rada je imela takšne avanturistične in adrenalinske podvige. Niti plezanje v steni je ni več tako močno napolnilo z dozo adrenalina kot tisto kar sta nudila drug drugemu. Trenutke opojne norosti na meji velikih nevarnosti za karkoli. On je temu rekel “skok brez padala”, ona “plezanje brez varovanja”.

Vsaj prvi sosed je slišal njene krike, če ne še kdo drug in, ko je na ulici nasproti njiju zagledala avtomobil svojega moža, je okamnela. Njeni ritnici sta skočili skupaj, njeno telo se je v celoti napelo in čutil je kako okoli tiča grabijo vaginalne mišice.

“Ti prihaja?” je presenečeno vprašal, potem pa se na vsa usta zasmejal, ko je opazil avtomobil na drugi strani ceste.

“Bejž stran debil, moj je prišel domov!!!”

Ni ga ganilo. Niti za milimeter se ni prestavil in jo še naprej tiščal k oknu.

“Samo, da ni moja mama,” je bil drzen.

Zdaj je še odločneje tiščal njeni zapestji in pošiljal svojega vojaka v napad. Čeprav je bilo v zraku toliko nervoze in strahu, je bila neverjetno vlažna. Vedel je, da jo takšni dogodki naredijo le še bolj potrebno. Enkrat sta ob štirih popoldne seksala v kletni garaži Merkatorja in ni popustila niti, ko so ljudje stopali v avtomobile povsem blizu njiju.

“Si nor?!” je vzkliknila, ko je videla kam pelje vse skupaj.

Brez besed jo je nabijal od zadaj vse dokler ni njen mož vstopil v hišo nasproti, zaprl vrata in k sreči ni pogledal čez cesto. Ampak, ko bo prišel v sobo in videl priprte žaluzije in razmetano posteljo, bo vsekakor. Igra sekund je stekla, na mizi pa same visoke stave. Ravno, ko se je prižgala luč v njeni sobi in je opazila silhueto svojega moža kako se bliža oknu, je stisk na njenih zapestjih popustil. Sledil je sunek in znašla se je nazaj na njegovi postelji.

Stal je tam pred njenim začudenim obrazom s pošteno odprtimi usti in žgal svojega korenjaka skozi desnico. Izbuljila je oči, ko je ugotovila kaj prihaja. Po obrazu jo bo pošprical. Ni panike. Šla bo v kopalnico, se umila in spizdila domov skozi garažo.

Ampak žal se ni zgodilo to.

“Neeeeee idiot!!! Ne na njegovo majco!!!”

“Dol mi visi za njegovo majco,” je rekel, si do konca obrisal tiča vanjo, pograbil trenerko s tal in odšel v kopalnico.

Tokrat je bilo ZAGOTOVO “res zadnjič”. Mar ne?

DELI
Prejšnji članekZnani in sexy | Ineza Sotler
Naslednji članekSanjski teambuilding
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.