Nekega dne se nenačrtovano spoznata dve zanimivi osebi. Privlačita se na prvi pogled, on je zabaven, ona koketna, zato kmalu pristaneta v skupni postelji.

Rezultat je obetajoč, vedno pogosteje gravitirata drug proti drugemu in kmalu levji delež vse pogostejših zmenkov predstavlja čuten in predvsem dober seks.

V avtu, na stranišču, v gozdu, v veži, na stopnicah in celo v garderobi. Kljub nerodnim lokacijam in včasih neposrečeni izbiri situacije, je seks pravljičen; njej vedno pride, njemu vedno stoji. Zaradi visoke ravni hormonov je njena koža lepša, celulit izgine iz središča njene pozornosti in kljub izjemnemu apetitu postane vitkejša in zapeljivejša. On se kot naročeno spomni vseh osnov klasičnega bontona, prvič po dolgem času postane nezadovoljen s čistočo svojih nohtov in brezkompromisno iz predala deložira vse spodnjice, ki jih skupaj drži le še par nitk.

via GIPHY

Če bi bila v filmu, bi se v tem trenutku poročila in živela srečno in zaljubljeno do konca svojih dni. V tej zgodbi pa ima ona arogantnega šefa, stanodajalec ji že tri mesece obljublja, da bo popravil puščajočo pipo v kopalnici in sredi čela se ji je razvil prav nemarno srbeč lišaj. Pa še kakšen mozolj za povrh. On ni na tekočem z rezultati angleške nogometne lige, v službi so mu v varstvo podtaknili pripravnika in mama ga vsak dan kliče in sprašuje, kdaj ji bo blagovolil podariti vnuka.

Ker nista v filmu, je prvi resen prepir po šestih mesecih neizmerne sreče neizbežen. Oba si glasno prevetrita ventile in kot protiutež za nekaj dni vključita ‘mute button’. Ne mine dolgo, ko sta si spet v objemu, a tokrat z malce bolj realnim pogledom na svet.

Zavedata se, da imata oba napake, ki jih še do pred kratkim nista opazila in sprašujeta se, ali ne bodo te napake morda nekoč usodne za njuno zvezo. Zveza napreduje, s časom naraščajo bolj ali manj (ne)pomembni konflikti in upada količina spolnih odnosov.

via GIPHY

Čez 4 leta živita skupaj. Oba sta zaposlena s polnim delovnim časom, ona študira ob delu, on hodi na rekreacijo s frendi in na obvezno pivo po njej. Seksata dvakrat na mesec, po ustaljenem vzorcu in z nepretresljivim, pričakovanim rezultatom. Skupno življenje je postalo navada in največji adrenalinski učinek predstavljajo dlake na milu ter višina računa za ogrevanje.

Spolna želja po partnerju z leti upada, nadomesti jo zaupanje in prijateljstvo med partnerjema. Statistika daje lažen občutek norme, ki določa pravilno količino spolnih odnosov, pozablja pa se, da so ocene zelo subjektivne, zato spolnega zadovoljstva ne moremo ocenjevati z merili intimnega življenja drugih.

Konflikti med partnerjema zaradi količine spolnih odnosov so zelo pogosti in z leti še naraščajo. Moški ob vsakem spolnem odnosu doživijo orgazem, zato ga enačijo z užitkom in si želijo pogostejše spolne odnose. Ženske potrebujejo dalj časa za vzburjenje in doseganje vrhunca, zato spolni odnos enačijo predvsem z emocijami. Vendar ljubezen ni

Eva
Urednica in tvoja skrbnica Eva

odvisna od spolnosti – vse več naj bi bilo parov, ki jih bolj kot spolni odnosi zadovoljujeta družina in občutek varnosti.

Težave nastanejo, ko pride do nepremostljivih razhajanj v pričakovanjih in željah, zato je odkrit pogovor med partnerjema nadvse pomemben.

Frekvenca spolnih odnosov je namreč stvar potreb in želja posameznega para in ne statistike, zato ne nasedajte člankom v svetlečih revijah, ki vam narekujejo koliko, kdaj in kako morate seksati, ampak si svoj ritem diktirajte sami. In kolikokrat seksate vi?

DELI
Prejšnji članekZakaj imajo moški tako radi ženske prsi?
Naslednji članekPredčasen pristanek letala zaradi ... seksa?!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.