Izolacija v času izbruha covid19, je pri ljudeh pokazala ne neke nove vzorce. Tudi v spolnih navadah!

Vseslovenska raziskava o spolnih navadah Slovenk in Slovencev je dala jasne odgovore na to kaj si Slovenci mislimo o posledicah koronavirusa na naše spolno življenje. Kar tretjina vprašanih je enoglasno smo prikimala, da bo korona pustila posledice na našem spolnem življenju. Nekaj bolj zanimivih podatkov spodaj:

  • 38% jih meni, da bo čez 9-12 mesecev več rojstev kot v povprečju pred izbruhom.
  • 32% jih je prepričanih, da je med izolacijo vsekakor poskočil delež tistih, ki se za potešitev spolnih potreb zatekajo k “sextingu” (seks preko telefona).
  • 38% pa jih je prikimalo tudi vprašanju “Ali mislite, da bo zaradi koronavirusa več skokov preko plota?”.

“Preveri sveže rezultate na vrocaslovenija.si!

S korono smo opravili, kaj pa sedaj?

V medijih je zaslediti določene spremembe navad v spolnosti, erotične trgovine pa poročajo tudi o do 3-kratnem povečanju navala na njihove trgovine. Kar lahko sklepamo iz tega je, da se je še več ljudi odprlo svoji domišljiji, ji dalo prosto pot in so preizkusili tudi kaj, kar doslej še niso. Ker jim je bilo (predvidevam) všeč, bodo v tem slogu nadaljevali.

Bodo zato v večji nemilosti potencialni ali obstoječi partnerji, ali pa bo vse skupaj zgolj začinilo spolnost med pari, bomo še videli. Zase vem, da mi je kot samski in odprti punci, erotična trgovina vedno blizu. Sem pa v zadnjih mesecih morda poizkusila nekaj reči, ki jih prej nisem.

Rezultat? Navdušena!

Glede na to, da sem bila z zadnjima dvema nakupoma več kot zadovoljna in vsekakor pozitivno presenečena, bom zagotovo v kratkem po-testirala še kaj novega. Če te zanima kaj je bilo tisto kar me je tako zelo navdušilo in kaj vse sem počela sama v postelji (pa tudi kje drugje) s svojimi novimi igračkami, spremljaj moj blog 😘

DELI
Prejšnji članekPrihaja čas vročih teles!
Naslednji članekZnani in seksi | Lorella Flego
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.