Tako kot vsi vi, tudi jaz zadnje dni nestrpno spremljam novice o tem v kakšne omejitve se bom prebudila naslednji dan. In počasi smo spet tam kjer smo že bili.

In kje je to?

Na točki kjer parčki, ki se razumejo, z veseljem prebijejo še nekaj več skupnega časa, delajo od doma (če imajo to možnost), seksajo sredi belega dne in se imajo skratka fino. Na točki kjer tisti parčki, ki se ne razumejo najbolje, le še poglobijo svoja nestrinjanja, kar hitreje privede do razhoda. In seveda na točki, kjer se tisti samski prebudijo z vprašaji v očeh. Kdaj bom naslednjič seksal/a?!?!

Ni vse brezupno

Seveda, najprej zdravje in skrb zase ter za druge, a poskrbeti je potrebno tudi za nekatere potrebe, ki so naravne in precej nujne tudi za naše počutje. Znanstveno je dokazano, da so ljudje, ki redno seksajo (oziroma doživljajo orgazme) precej bolj srečni, zdravi in uspešni. Čeprav ste morda samski (ali pa enostavno ni seksa), vam ni potrebno takoj obupati.

Še posebej ne v časih, ko imamo na voljo toliko moderne tehnologije in različnih omrežij ter spletnih strani s pomočjo katerih lahko nekatere potrebe zadovoljimo tudi nekoliko drugače, času primerno. Še vedno sama zagovarjam pristen, oseben in fizičen stik, a bodimo realni, kolikokrat skočimo z nekom v posteljo ne da bi ga poprej spoznali? In prav pri tem delu se odlično izkažejo določene aplikacije, ki poskrbijo, da nam nikoli ni dolgčas.

Sex video zmenki

Zdaj tudi preko videa v ŽIVO! 🔥

Urgenca.com se lahko pohvali, da je najbolj napreden portal pri nas, ko govorimo o seksu in iskanju spolnega partnerja preko spletnih aplikacij. Da to drži, potrjuje že več kot 123.000 zadovoljnih uporabnikov tega portala, kjer osamljene duše iščejo svojega partnerja za vroče trenutke. Odslej se lahko vroče spoznavaš tudi s pomočjo AVDIO/VIDEO klica kar je lahko zeloooo HOT! Povsem anonimno in brez skrbi 🔥

Preveri kako deluje AVDIO/VIDEO!

In ne le posamezniki, to najbolj vročo aplikacijo pri nas uporabljajo tudi pohotni parčki, ki si želijo še dodatno začiniti dogajanje v svoji postelji. In ne, ni jih malo. Več kot 5.000 parov na Urgenca.com išče dodatno popestritev! Gre za Slovenke in Slovence, ki dovolijo svojim fantazijam svojo pot. Gre za ljudi, ki vedo kako je doživeti svoje sanje. Gre za ljudi, ki so jih že doživeli, in si jih želijo še več.

Si želiš svoje fantazije uresničiti tudi ti?

Svetujem ti, da se še danes brezplačno registriraš (če nisi že) na Urgenca.com, nastaviš prave filtre za iskanje in se sprehodiš po nadvse seksi profilih uporabnikov, ki so tam iz istega razloga kot ti. Iščejo nekoga za seks. Že veš, da je na Urgenca.com ta hip naloženih več kot 50.000 vročih fotk?!

V nekaj klikih do sanjskega seksa! Se sliši dobro? Pa še res je, zato se ne obotavljaj in se vidiva na URGENCI še danes!

DELI
Prejšnji članekKorona, karantena, policijska ura, ... kaj pa sex?!?!
Naslednji članekNašeškaj me prosim ... bila sem pridna
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.