Verjetno danes prav vsi že poznamo “barabo” imenovano koronavirus 🦠 COVID-19, ki nam greni življenja in. Trpijo ljudje, gospodarstvo, … in tudi seks!

Dober prijatelj mi je dejal, da do pred kratkim ni imel težav dobiti bejbe za seks. Je srečno samski, takšno življenje si je namreč izbral, a kot vsak zdrav človek, tudi on potrebuje seks. Ker živi v Ljubljani je nič-koliko njegovih avanturic povezanih s turistkami, ki jih je spoznal med njihovim potepanjem po naši prelepi deželi.

korona virus seksSpal je z Italijankami, Nemkami, Angležinjami, Poljakinjami, … ni da ni. In spal je z Brazilko, Američanko in nekaj Azijkami. Vedno se mu je zdelo zabavno, da so slednje še pred prihodom zloglasne Korone, nosile maske.

Nekatere so bile pravi modni dodatek in videti je bilo, da jih nosijo bolj iz tega razloga kot zaradi strahu pred virusi 🦠. Zdaj pa je težko kogarkoli sploh srečati, kaj šele spoznati.

Dejal je, da bi punce verjetno spale z njim samo še v zaščitni obleki, saj bi bil kondom kot edino zaščitno sredstvo povsem neustrezen.

Torej, dejstvo je, da moj prijatelj trpi pomanjkanje in se mora zateči k ročnim spretnostim 👌. Ko sem ga vprašala zakaj se ne odpravi k severnim sosedom kjer imajo na voljo zares vrhunske kapacitete za spolno potešitev, me je samo debelo pogledal.

“Si nora?! 😲 Da bi hodil na tromejo? Po verjetnosti so zaprti do poletja.”

In potem sem pomislila, da mora biti tudi zanje precej boleč tale novi virus. Panoga v kateri se obračajo milijonski zneski te dni pošteno trpi. Verjetno se več ljudi boji Korone kot HIV-a 😱.

Vsi mediji pregorevajo od novic o številu obolelih in mrtvih, kar večinoma samo širi paniko med ljudmi. Potrebno je pogledati resnici v oči in ljudem glasneje sporočiti ključne podatke kot so:

👉 (v Italiji) 44% ljudi, ki so zaradi virusa umrli, je bilo starih od 80 do 89 let, 31% od 70 do 79 let, 14% nad 90 let, 10% med 60 in 69 let, ter 1% med 50 in 59. Dejansko so najbolj ranljive skupine ljudje starejši od 60 let in tisti s pridruženimi kroničnimi in drugimi hujšimi obolenji.

Začudena EvaDa zdaj ne bi več seksali zaradi vsesplošne panike ne pride v poštev 🙃. Vsaj pri meni ne. Seveda pa je potrebno biti previden pri kakšnih avanturicah z osebami, ki jih komaj spoznamo. Še posebej v primeru mojega prijatelja, ki obožuje turistke iz vseh koncev sveta.

“Evica, si mogoče danes zvečer kaj frej?” mi je hinavsko namignil.

“Ljubček, najprej za 14 dni v karanteno, potem pa se mogoče lahko kaj zmeniva. Aja, … pa takrat poleg kondomov prinesi še toplomer 😉.”

DELI
Prejšnji članekKo na sceno stopijo nogometne sodnice
Naslednji članekHalo sestra, Corono imam
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.