Velika nagradna anketa Kako seksamo Slovenci v 2019 gre h koncu!

Doslej je v njej sodelovalo že več tisoč ljudi! Si med njimi? Če ne, potem imaš še vedno dovolj časa zato ne zamudi in izpolni sexy anketo ter se poteguj za vroče nagrade.

Prvi seks! Kdaj, kje?

Udeležence ankete smo povprašali kdaj in kje so doživeli svoj prvi seks. Prav tako smo jim zastavili še kopico drugih vročih vprašanj. Enako vroči so seveda tudi njihovi odgovori. Doma, pri prijatelju, v avtu, v naravi, na javnem kraju, …

KakoSexamo2019_BENERJI_728x90

S katero znano osebo bi najraje seksali?

Huh, na tole vprašanje smo prejeli zelooo zanimive odgovore! Naj dodam, da se vprašanje nanaša tako na domače kot tuje znane osebnosti. Najbolj zanimivo je, da so imeli dosedanji “zmagovalci” precej več glasov od konkurence.

Vsekakor izkoristi še te zadnje dni (do 31.7.2019) in sodeluj v vroči nagradni anketi o spolnih navadah Slovencev v 2019!

Seznam nagrad:

  • 1x majica withlovebysaska,
  • 4x vstopnice s pozdravno pijačo za dogodek “WHOAMI”,
  • 3x bon v vrednosti 20€ za Sava hotels & resorts,
  • 3x vstopnica na sejem erotike v Celju 2019
  • 5x 1-mesečno članstvo na urgenca.com,
  • 2x nagajivi knjigi s seks položaji,
  • 3x zabavne erotične ilustracije.

KakoSexamo2019_BENERJI_728x90

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.