V šali pravijo, da smo ženske potrebne zelo mlade, vmes nič, potem pa spet v zrelih letih. Moški pa naj bi bili potrebni ves čas. Pa je kaj resnice na tem?

Milfa telovadi za seksi postavo

Zase lahko rečem, da se je moj spolni nagon prebudil relativno zgodaj, sem pa prvi val velike želje po seksu doživela šele konec srednje šole. Medtem pa so bili vsi moji moški prijatelji ali pretirano otročji, ali pa potrebni za znoret. Torej, težko bi metala vse v isti koš. No pa poglejmo kaj pravijo malce bolj “resne” raziskave.

Pravijo, da je ženski nagon kot električna pečica: ogreva se počasi, potem pa se še počasneje ohlaja. Zaradi razlik, ki jih nakazuje ta prispodoba, naposled pride do (moških) izjav, kot so: “Ženske nočejo seksati.”

 

Moški hormoni

Pri moških raven testosterona s staranjem postopno upada. Obenem pa slabi pa tudi njegov spolni nagon. Povprečni ženski nagon se, za razliko od njegovega, s staranjem povečuje in tako ženska doseže svoj seksualni vrhunec med 36. in 38. letom, kar pojasnjuje sindrom mladega ljubimca in starejše ženske.

AHA, to je to?!

seksi misicast moski

Namreč, mlajši moški imajo telesne sposobnosti, ki jih potrebuje spolno zrela ženska. Pri približno 19. letih so v povprečju primerni za žensko v poznih tridesetih oz. v začetku štiridesetih. Tu gre predvsem za telesno zmogljivost najstnika, zanimanje za seks pa po navadi skozi vse življenje ostaja zelo močno.

Menda 37 odstotkov moških vsakih 30 minut pomisli na seks! Podobnih žensk je le 11 odstotkov! Ključen pa je testosteron. Spolni nagon moškega pri tridesetih pa ustreza nagonu dvajsetletnice, kar pojasnjuje pogosto kombinacijo starejši moški in mlajša ženska.

Če povzamemo: žensko in moško spolno poželenje se stakneta oz. sta na enakih stopnjah v njunih poznih tridesetih in poznih štiridesetih, le da je v slednjem primeru spolnega nagona bistveno manj kot v prvem.

Na Urgenca.com se nahajajo člani in članice vseh starosti. Vsem pa je enako, da so zelooooo potrebni 😉

DELI
Prejšnji članekPotrebna študentska leta
Naslednji članek7 vprašanj o seksu in 7 odgovorov
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.