Romanca in morda celo seks s sodelavko (sodelavcem) … saj se to tudi dogaja mar ne?

Statističnega podatka o tem, koliko slovenskih uslužbencev je že imelo takšen ali drugačen »odnos« s svojim sodelavcem ali sodelavko nimamo. Baje se še noben raziskovalni inštitut, statistični urad ali večja medijska hiša, ni lotil te naloge. Tudi prav. Vsekakor lahko ugibamo, da se verjetno tudi naš odstotek giblje nekje v »višini britanskega povprečja«.

Pa tudi, če smo vsaj malo starejši in je za nami že nekaj let v zatohlih pisarnah ali pa v velikih delavskih proizvodnih halah, smo že sami spoznali, da se je pred »amorjevimi puščicami« v službi pravzaprav zelo težko braniti.

erotika in erotični oglasi

Zakaj? »Napadalcem« (imenujmo jih tako ob tej posebni priložnosti; in ne pozabimo, da so lahko tako moškega ali ženskega spola) smo namreč izpostavljeni skorajda večinoma našega »budnega« časa (v šoli ali v službi preživimo več časa kot doma, če odštejemo nepotrebno spanje).

»Napadalci« nas lahko napadajo frontalno (potovanje v tujino, obvezni skupni sestanki, zahtevne naloge, ki zahtevajo »usklajeno delo vseh rok in glav«, delo celotne ekipe v skladišču ali za tekočim trakom) ali pa iz zasede (govorijo nam opolzke vice, nas obkladajo z dovtipi »kar tako«, »nepomembnimi« romantičnimi pokloni in dokaj uradnimi »službenimi pohvalami«, nas mogoče celo branijo pred napadi sodelavcev ali šefov; skratka lahko bi rekli, da kar »na odprti sceni flirtajo« z nami).

Eroticna zgodba Pohotna tajnica Doris

Pa tukaj še niti približno ni konec, sledi še »slučajno dotikanje« med »daj-da-ti-pokažem-kako-to-lažje-narediš-na-računalniku« ali pa »mimo-hodeče« trepljanje po seksi ritki. Nikakor ne smemo pozabiti tudi na sproščujoče masaže glave in tilnika, morebiti sledi še »popolnoma slučajno« dotikanje nog in predvsem kolen?

Ne, nismo še končali. Kaj pa skupne malice, ki so lahko polne umazanih intrig, »nedolžnega« osvajanja, masnih tračev in obveznega terapevtskega povezovanja v krdelo? Morebiti pa so to »le« brezskrbni pogovori, sladke minute, ki nam vsaj za pol ure pomenijo pribežališče pred peklenskimi delovnimi obveznostmi?

korona virus seksTudi majhna darilca (mini čokolada, škatla priljubljenih keksov – mogoče celo domačih? -, košarica sadja – »sveže, iz tržnice, sem šel slučajno mimo«), majhni šopki rož ob državnih praznikih (dan žena, mogoče tudi dan zaljubljencev, božič in Novo leto) ter »različne simbolne izmenjave pozornosti« na športnem dnevu, sindikalnem izletu, obveznem decembrskem prednovoletnem žuru, ko naša ljubeča »firma« praznuje dan ustanovitve, znajo približati dva sodelavca na »erotično bližino«.

Nadaljujemo z istim tempom: skorajda neizbežno je, da bo vaša žena (punca) ob svojem rojstnem dnevu od sodelavcev prijela simpatično darilce, ki si ga je »že zmeraj želela« … Seveda bo morebitni »napadalec« priložnost izkoristil še bolje: poljubil jo bo, za stotinko sekunde bolj dolgo, kot bi se spodobilo, roko ji bo stisnil malo močneje, da le opozori nase, na uho pa ji bo »šepnil« romantični verz pesnika, ki ga ona že od »nekdaj obožuje«.

Če ob tem upoštevamo, da smo vsi krvavi pod kožo, da ima vsak kdaj slab trenutek, da smo v službi po navadi v skupini ljudi, ki razmišljajo podobno kot mi sami, da imamo sodelavci skorajda identično lestvico vrednot, nas ne sme čuditi, če se bo vsaj enkrat v naši karieri »pivo po službi« prevesilo v »prevročo kavo« v njegovem samskem stanovanju. Ali pa, kar je bolj verjetno, v hiter in neverjetno dober »živalski seks« na zadnjem sedežu njegovega iskrivega športnega avtomobila.

seks na delovnem mestu v sluzbi

Seveda se ne bo končalo tako. Res je, da bosta kot zajca seksala vsaj še nekaj mesecev. Na hodniku, v dvigalu, pri njem doma in spet v avtu. Zmeraj pogosteje v avtu, v skritem gozdiču, odmaknjenem parkirišču.

Ker se bosta zmeraj bolj bala, da ju bodo odkrili. Ljubljana je majhna, Slovenija nič kaj večja. Zato se bosta skrivala kot miš pred mačko.

Erotični oglasiResda bosta nekaj mesecev prihajala v službo prej kot običajno, zaradi dodatnih šefovih zadolžitev bosta po službi »nadure tolkla« – kakšna slučajnost – večinoma le onadva. Med delovnim časom se bosta skrivaj pogledovala, srce bo bilo hitro, hitreje …

Vaše hlačke – punce – bodo vlažne že takoj po prvi jutranji kavi, ko vas bo »on« skrivaj prijel za »pohotno stegno« ali vam poslal vroče telefonsko sporočilo. In ti, moški prijatelj, trd boš tam spodaj. Vsaj o tistih 15 minut mesenega iskrenja, ki si ga bosta izmenjala na smrdljivem stranišču ali pa mrzlem parkirišču.

In tako bosta sladostrastna sodelavca živela vse do trenutka, ko bo vajino »žgečkljivo igro« spregledala brbljava in »sovražna« sodelavka ali ko bo vaš mož na računalniku, med ostalimi vašimi elektronskimi sporočili, dokaj nehote odkril, »le eno ljubezensko izjavo preveč«.

Če vas ta hip preganjajo misli in fantazije o vašem sodelavcu ali sodelavki, bo verjetno precej bolj “varno”, če se z miško zapodite na www.urgenca.com in si tam najdete »ravno takšnega žrebca, kot ga potrebujete« … poskočnega, velikega, … ali pa fantje »tajnico« (čisto mimogrede; to je eden izmed najbolj zaželenih porno-likov), ki ima »fukljivo rada občasna srečanja v dvoje«. Verjemite, stres bo mnogo manjši kot v službi, adrenalina in pohotnosti pa tudi ne bo zmanjkalo!

DELI
Prejšnji članekNenavadna spolna poželenja in čudne besede
Naslednji članekŽenske | Kaj jih vzburi?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.