Špela je najbolj vesela in kar malce nora, ko se temperature zunaj dvignejo preko 25 in jo prične ščemeti po celem telesu. Takrat ji noro paše tudi sladoled.

Špela je tudi malce vihrave narave in se v življenju počuti kot čebelica. Rada ima svež nektar in sladek med, a ga najraje vsako leto nabere svežega sproti. Tako nekako se v njeni postelji menjajo tudi vroči tipčki, ki razen redkih izjem ne preživijo povprečnega roka uporabe jajc, ali pakiranih hrenovk. Med je pač edino živilo na svetu, ki se ne pokvari, zato je potrebno le iskati nove kandidate, ki ga bodo lizali z nje.

Špelina posebnost je tudi vaniljev sladoled z medom. Ne s karamelo, ampak z medom. Tako nora je na med, da ga dodaja skoraj vsem jedem. Sladoled pa ne daje zgolj v usta, pač pa z njim, v vročih dneh pred kakšnim tipčkom rada namaže svojo urejeno češpljico. Če kaj, potem ima rada, da se jo liže. In to dooolgo in dobro liže.

Blaž je bil njen zadnji ulov in se je komaj navajal na njene vroče podvige. Revež ni uspel niti dovolj hitro razlagati prijateljem kaj se mu v življenju dogaja. Še preden je dal iz sebe zadnjo zgodbo o njenem fafanju v garderobi za preoblačenje, že je naletel na njene nove zahteve. Tokrat sta se razvajala pri njej doma kjer je zadaj na vrtu prvikrat grela vodo v bazenu.

afrodizijaki

Dan je bil prekrasen, sonce visoko na nebu, zato ni bilo presenečenje, da se je v njej prebudila želja po sladoledu. Blaž je bil nekje v hiši, medtem ko se je ona sončila na vrtu. Ustnice ji je razpotegnilo v nasmešek, ko se je s sladoledom v roki ravno namestila nazaj.

“Lubiii … ti paše sladoled?!” je zavpila.

Seveda mu je pasalo svoja usta malo namočit v mrzel sladoled, čeprav se je ravno gnal po kuhinji za naslednjim ledenim pirom. Ko je prišel ven, da bi prevzel svojo porcijo, mu je le to servirala na njej lasten način. Razkrečenih nog je sedela na ležalniku in pred gladko in nekoliko (od sonca) rožnato češpljo, držala svoj kornet. Ko je dojel kaj se dogaja, je nadaljevala.

erotika in erotični oglasi

S koničastim vrhom vaniljeve kreme je potegnila naravnost po sredini svoje potrebnice in ob tem tako mikavno zagodla, da je bilo vse skupaj videti kot prizor iz porniča. Nič ga ni motilo seveda, le šokiran je bil. Spraševal se je kje je njegov sladoled in ali je to vse kar mu bo v resnici ponudila. No ja, vse … pričakoval je pač sladoled, lizati bo moral pa nekaj povsem drugega.

Ko se je v glavi zmenil sam s seboj, si je nadel širok nasmešek in se spustil k njenim nogam. Pri tleh je bil zrak nekoliko hladnejši, kar mu je bilo všeč, pa tudi iz bazena se je širil prijeten hlad. Potem se je počasi spustil po njenih kolenih in stegnih, vse do sladkega korneta. Sprva jezik zaril v precej raztopljeno belino pomešano z medom, nato pa se odpravil mimo in z usti objel njeno princesko. Z velikanskim užitkom je z nje pospravil sled sladoleda, se še posebej potrudil z medom in nadaljeval z oblizovanjem precej posladkane muce.

Špela se je od ugodja zvijala in premetavala po ležalniku, medtem ko so ji dolge noge opletale nad njegovimi rameni in za hrbtom. Radovedni sosed Tone je seveda kot prikovan stal za živo mejo in odprtih ust, ter oči požiral prizor pred seboj. Le kaj reči drugega, kot da je bilo pričakovati, da bo iz hlač potegnil svojo motiko in se namesto gredice raje lotil drkanja.

Špela ga je opazila in vse skupaj se ji je zdelo neznansko seksi. Če bi to vedel Blaž, bi bilo zabave v hipu konec, zato je bila raje modro tiho, zakopala svoje vitke prste v njegove goste kodre in ga potegnila k sebi. Vedela je kako dober je z jezikom, a tokrat jo je zares navdušil. Izkušnje so ji govorile, da tip še boljše liže, če je na češplji nekaj dodatnega materiala. Tudi tokrat ni bilo nič drugače, zato ji je prav krasno prišlo in je s stegni kar nekaj sekund mencala njegovo glavo.

Potem se je privzdignila, ga pogledala navzdol proti nabreklini v kratkih hlačah in namignila, da gresta v hišo. Nista prišla dlje kot do kuhinjskega pulta, kjer je pred tem pozabil pivo. Tako izzivalno se mu je nastavila, da je zarinil svojega tiča vanjo kot vroč nož v maslo, ter lovil naslednji vdih, ki se mu je ves čas izmikal. Sosed Tone se je nekoliko prestavil in zdaj kukal v hišo, ter močno premetaval tiča v svoji desnici. Vedel je, da bo kmalu konec zajebancije, zato je nahranil svojo živo mejo in del gredice s svojim beljakovinsko rastnim preparatom, nato pa se pobral v hišo.

DELI
Prejšnji članekErogene cone od glave do nog
Naslednji članekKaj je to Latex fetiš?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.