Direktor kreditnega oddelka manjše zasebne banke je imel svoje razloge zakaj je pridno delal tudi potem, ko so šli že vsi domov

In ne, ni bil tako zagnan, da bi bil zgolj vzor zaposlenim pač pa je imel povsem svoje načrte. Dokler je ostajal on je bila tam tudi Sabina. Tajnica, ki je ves dan čakala, da ji naroči kakšno kavico, vodo in morda poišče kak dokument. Prevezava klicev je bila samoumevna. A Sabina je hodila v službo urejena in našpičena kot bi bila direktorica cele banke.

Zato ne čudi, da je pred časom podlegel njenim čarom in dovolil, da mu je sredi belega dne za mizo odpela zadrgo in se pričela igrati z njegovim tičem. Stala je tako, da je bilo videti kot bi mu odlagala neke papirje zato je njuna perverzna igra ostala neopažena, ko je v pisarno nenadoma vstopil kurir s pošiljkami tistega dne.

erotika in erotični oglasi

“Kaaaar tam pusti pri vratih!” se je malo panično zadrl direktor v svoji čedni obleki.

Zapeljiv obraz se je za hip pretvoril v limonado in prebledel, Sabina pa se je grizla v spodnjo ustnico in se hahljala ob pogledu na utripajočega tiča za mizo. Potem je z roko znova segla dol in ga navkljub njegovim neprepričljivim rotečim besedam zadovoljevala naprej. Da mu ne bi umazala direktorskih hlač je spretno smuknila pod mizo na njegovo stran in s svojimi polnimi ustnicami objemala čvrst ud medtem, ko je ta polnil njena usta in žrelo.

Takrat se jima je izšlo in ni bilo nikogar več v pisarno. A prisegel si je, da se ji ne bo več pustil takole speljati na led. Ni želel ostati brez službe in prebirati o aferi, ki bi ga stala zakona z znano pevko, ki je poleg petja v mikrofon izjemno obvladala še nekaj drugih reči. A Sabina je bila žal kot neka prasica z drugega planeta. Vedel je, da ne sme, pa je vseeno namenoma ostajal v službi do poznih večernih ur.

Nekoč je vstopila v pisarno oblečena v oprijeto kratko krilo in belo srajco za katero se mu je zdelo, da je imela skozi dan vse več odpetih gumbov. Njeni joški so bili poezija in prav rada mu jih je nastavljala na ogled, ko mu je prinesla na mizo kavo ali kakšne papirje. Takrat ga je vedno pogledala globoko v oči in se prepričala, da je z njimi pravkar požrl njeni nabrekli bradavici, jih v mislih posesal v usta in obdelal s svojim jezikom. Misel na to jo je takoj navlažila.

Vedela je, da ima v tistih resnih hlačah jebeno trdega kurca, ki si ga je tako strašansko želela. Igrala bi se z njim, ga lizala, sesala, natikala nanj na vse mogoče načina in vpila kako ji prihaja. Bil je tako privlačen, da ga ni mogla izbrisati iz misli, potem pa še tisti njegov kurac … huh!

“Dober večer direktor, ste še kar pridni?” je zaigrala vestno tajnico.

“Kar zajebavaj, ne morem domov,” je rekel z blagim nasmeškom.

“Zakaj pa neeee gospod direktor, pa vas ja ni gospa žena vrgla iz hiše?”

Zdelo se ji je zabavno igrati vlogo, ki jo je igrala hkrati pa je vedela, da je to všeč tudi njemu. Rada sta se pretvarjala, da med njima ni nič potem pa si dovolila skorajda vse.

Obrnila se je, da bi zaprla vrata in pri tem na tla izpustila mapo z dokumenti. Seveda se je sklonila tako kot je znala le ona in mu tisto napeto rit kar na daljavo pritisnila na obraz. Nor je bil nanjo. Sanjal je njene joške in rit, ki se mu je v fantazijah vedno tako pohotno premetavala po naročju.

Pobrala je mapo in se elegantno sprehodila do njegove mize. Stopila je med njega in veliko leseno ploskev polno papirjev ter sklenila nekoliko pospraviti medtem, ko jo je on opazoval in strmel v njeno seksi zadnjico. Roke so se mu kar same od sebe iztegnile in z dlanmi pristale na napetih ritnicah, ki sta se tako mamljivo tresli.

“Ohoho gospod direktor je pa nagajiv,” je skorajda zapela in ga malce spomnila na ženo.

Sabina je bila prasička v pravem pomenu besede. Huda na pogled in še ravno prav dovolj nesramna, da te je užgalo v srce, a ji nisi mogel zameriti njene predrznosti.

“Zmešalo se mi bo Sabina, kaj mi delaš?!”

“Jaaaz gospod direktor?! Pa saj se vam ga samo enkrat na roke,” se je nasmehnila. “No ja, pa še malo v usta iz praktičnih razlogov. Reciva, da malo na roke in malo na obroke hehe!” se je zarežala in imela v mislih njegove obroke, ki so v vrelih brizgih končali v njenih ustih.

Z dlanmi ji je spolzel navzdol in se s prsti nekako prebil pod krilo, ki je tesno objemalo njena lepa stegna. Segel ji je med noge in začutil vso tisto mokroto, ki mu je dala vedeti, da je res nora nanj in, da resnično ni več poti nazaj. Z nekaj čutnimi potegi s konicami prstov jo je še dodatno raznežil in čutil kako njena sestradana češplja golta pregrešno drage tangice. Da so bile drage je vedel, ker ji jih je kupil sam.

Potem je potisnil njeno krilo preko riti in se z obrazom zakopal med ritnici. Sabina se je z rokama naslonila na mizo in mu skorajda sedla na obraz. Z rokama jo je grabil za boke in lizal ter grizljal prelepa hlebca. Potem je pričel slačiti njene spodnjice, jih počasi vleči preko riti in se veselil poplavljene češpljice, ki je komaj čakala, da se usede na tisto trdo čudo, ki mu je tako močno sililo v zadrgo, da si je moral odpeti hlače. Odneslo ga je iz njih kot vzmet. Namesto, da bi se nato zagledal v njeno vlažno muco pa je mu je pogled ukradlo nekaj povsem drugega.

“Presenečenjeee!!!” je skozi nasmešek zapela, ko se je med njenima razprtima ritnicama pojavil rdeč rubinast okrasek.

Ostal je kot vkopan za nekaj trenutkov in skozi glavo so mu švigale strele. Da je Sabina prava prasička, ki ga lahko zjebe kadarkoli je vedel, da pa lahko vse to preseže pa si ni mislil. S konicami prstov je pogladil okrasek v njeni riti in začutil kako mu spodaj v tiču vse močneje utripa.

Njeni boki so se pričeli počasi spuščati v njegovo naročje in kmalu je začutil kako njegov ponos objema njeno vrelo mednožje. Počasi, centimeter za centimetrom vse dokler se njeni lepo polni ritnici nista ugnezdili v njegovem naročju. Potem je zadovoljno izdihnila zrak skozi nos in se z rokama uprla v njegova kolena. Rada je bila v takšnem položaju in ga fukala s hrbtom obrnjena proti njemu. Lahko je pohotno objel njeni dojki in ji pri tem skorajda strgal še preostalih nekaj gumbov, ki so še držali skupaj srajco.

erotika in erotični oglasi

Imel je polne roke dela, na tiča pa nasajeno strašansko potrebno bejbo, ki je vse močneje udarjala z ritjo ob njegova stegna in mu z nohti kopala luknje v kolena. Prišlo ji je zelo hitro, a je rada imela večkrat. Tudi zapored. Njen orgazem je bil jasen in glasen. Ni bilo časa za pretvarjanje pa tudi tresoče noge so povedale vse.

Nato je ponovno vstala, se naslonila na mizo s svojimi joški, roke pa potisnila nazaj, zakopala vitke prste med ritnici in ju močno razprla, da se je znova posvetilo v njegove oči.

“Raje bi tvojega mmm …” je proseče zaječala.

“Kaj mi delaš …” je skušal delovati obupan.

“Kaaaj, čisto nič. Lahko pa grem,” je rekla in se odrinila od mize.

“Nikakor ne!” ji je zabičal in jo malce grobo potisnil nazaj.

V njemu je prebudila neko žival, ki že dolgo ni bila nahranjena in je spala nekje v globini njegove duše.

analni čep

Vstal je, med konice prstov vzel rob okraska, ki se je kitil v njeni ritki in ga zavrtel, nekajkrat rahlo potegnil k sebi in užival v njenem stokanju. Potem ga je počasi pričel vleči proti sebi vse dokler ni njene potrebne rite popolnoma osvobodil. Kovinsko igračko je odložil na mizo, se zagledal v razprta hlebca pod seboj in svojega še vedno mokrega tiča popeljal proti novemu cilju. Z vrhom nabrekle rožnate glavice je krožil okoli razprte danke, jo božal, dražil, a le to in nič več.

“Me zajebavaš?! Hočem ga, slišiš?! Hočem ga takoj!” se je potrebno drla in se vmes nekajkrat z dlanmi celo usekala po ritnicah.

Potem je uslišal njene želje in počasi zarinil svojega čvrstega in kitastega kurca v tisto potrebno rit. Ni imela analnega čepa ves dan v sebi. Vtaknila ga je malce preden je vstopila v pisarno in njena ritka je bila še vedno tako lepo drseča in voljna, da ni imel prav nobenih težav zariniti ga čisto do jajc. Njeni glasovi so postali drugačni, besedni zaklad se je razširil in kar je spravila iz ust je bila mešanica žaljivk in prošenj naj jo dobro pofuka.

Njegova žival je prevzela vajeti igre in skozi njegove roke planila po potrebnici, ki se je zvijala na veliki mizi. Desnica se je s prsti zakopala v njene popolno urejene lase. Prsti so pograbili večino las in dlan mu je v zapestju obrnilo proti sebi, da ji je šla glava pošteno nazaj. Medtem je nekajkrat že udaril z ravnim trebuhom ob njeni ritnici in s tempom le sledil njeni nebrzdani naravi in umazanemu jeziku, ki je sikal, da želi še in še.

Z levico ji je segel preko rame in se s prsti čvrsto oklenil razgaljenega in napetega vratu. Počutil se je nevsakdanje, a tako zelo noro dobro, da si je želel le še razfukati svojo tajnico na svoji direktorski mizi, ki česa takšnega še ni doživela. Pomanjkanje zraka je v njenih možganih sprožilo reakcije, ki si jih je tako želela in, ker so bile njegove roke zasedene, se je kar sama nekajkrat besno počila po riti. Vse to je bil le še zadnji kamenček v mozaik divjega orgazma kateremu sta se nemočno, živalsko in glasno predala med glasnim tleskanjem njegovih mod ob mokro pičko in med njenimi pridušenimi kriki skozi stisnjene zobe.

DELI
Prejšnji članekZa obojestransko zadovoljstvo
Naslednji članekKako smo seksali Slovenci v 2021?!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.