Potrebni ženski je težko gledati prepovedan sadež na drugi strani mize, ko pa ga ima v sosednji sobi …

Lidija že nekaj časa ni bila pretirano zadovoljna z moževim angažmajem v spalnici. O tem je potožila tudi prijateljicam, ki so ji že večkrat svetovale, naj si omisli ljubimca. Nekako ni imela najboljšega občutka, da bi skakljala naokoli in se skrivala, a na drugi strani je bila očitno v resnici pripravljena na še precej bolj nevarne igre. Ko se Lidiji dvigne libido…

Mož si je omislil manjši bazen za hišo in na pomoč poklical znanca, ki se je ukvarjal s temi rečmi. Imel jih je nekaj čez 30 in Lidiji je ob pogledu na njegovo pol golo telo vedno vztrepetalo srce. Pa ne da bi se zaljubila vanj, le tisto sladkobo pohote je začutila vsakokrat, ko je pokukala skozi okno, da bi preverila kako napredujeta. No ja, tako si je lagala. V resnici je bila prava voajerka in je iskala najboljše načine, da bi s pogledom neopaženo ujela njegovo izklesano telesce. Pri tem ji je roka večkrat zašla tja dol in s prsti se je za nekaj prijetnih trenutkov ugnezdila med potna stegna. Še lahkotno oblekico si je nadela v ta namen, da je bila vedno blizu svoje muce.

Delala sta cele dneve, zvečer pa so se posedli na teraso in kaj dobrega pojedli, spili, pokadili. Nekajkrat je ujela njegov pogled, a si ni želela lagati, da jo opazuje. Pa si jo v resnici je. Ko je opazila izboklino v njegovih hlačah je vedela, da ni tam kar tako zaradi dobrega vina. Ko je šel mož ob priliki na stranišče, si je nesramno pogladil mednožje z dlanjo in jo pri tem ves čas gledal v oči. Kljub vsemu sta se pretvarjala, da ne vesta nič. Kot dva mala otroka, pa čeprav jih je imela ona skoraj 46.

Lidija je bila zelo lepa in postavna ženska, ki je od nekdaj v sebi nosila nekaj več spolne potrebe kot povprečne punce. Ko je bil sedanji mož še “fant” jo je z veseljem krotil in ugajal vsem njenim muham ter idejam po nenadnem seksu na najbolj nenavadnih lokacijah. Z leti pa se je to nekoliko spremenilo in postal je dolgočasen. Že nekaj časa ga je imela na sumu, da poriva Sabino iz službe. Prava prasička, dolgih rjavih las, nekoliko napolnjenih ustnic in prsi ter nadvse nevarnega pogleda. Kadarkoli ju je videla skupaj v pisarni ali izven nje, se ji je zdelo, da se požirata. Sčasoma ji je postalo vseeno, da bi le pofukal še njo tako kot je treba. A to tega prav pogosto ni prihajalo.

Mladenič, ki je čez dan za hišo kopal luknjo za njun bazen, pa se je odločil skopati še jamo zanju, kajti tako zelo ga je požirala z očmi, se potila spodaj, da je vedela, da kar tako ne bo šlo mimo. Celo tako zelo jo je odneslo, da je prišla na dan z nekoliko nenavadno idejo.

“Dragi,” je dejala, ko se je mož vrnil na teraso. “Borutu sem omenila, da bi lahko prespal v sobi za goste, da se ne bi vozil samo spat domov?”

“Jaa, seveda! Odlična ideja, pa še spijemo ga…” je bil slišati zadovoljen njen mož, ki pa se še ni zavedal nevarnosti.

Utrujen od celodnevnega dela je zaspal kot ubit, še preden se je Lidija vrnila izpod tuša. Ni je presenetilo, sicer pa je tako hitro zaspal že na dneve, ko ni bil preveč utrujen. Niti pok petarde na dvorišču ga ne bi prebudil.

Ko se je urejala v kopalnici je v ogledalu za seboj za hipec opazila Boruta. Kako ga tudi ne bi, ko pa je nalašč pustila odprta vrata. Vedela je, da bo njena ritka v tangicah pravi magnet zanj, če bo šel slučajno mimo. Pa je šel. In to štirikrat. Ni si nadela majice in mu tako od strani ponudila razgled na lepe naravne prsi.

“Še minutko,” je tiho rekla in se mu nasmehnila v ogledalu, ko je pokukal v kopalnico.

Čakal je namreč na vrsto. A dejstvo, da se mu je povsem brez zadržkov razkazovala tam dobesedno gola in se mu smehljala, mu je dalo zeleno luč za vse tisto kar si je zamislil. A ne še takoj. Ko je šla v spalnico, je skočil pod prho. Tudi on je pustil priprta vrata. Med brisanjem pred ogledalom je neučakano iskal njeno silhueto med vrati. Takoj, ko je opazila, da je mož toliko kot mrtev, je vstala iz postelje in skrivaj opazovala lepotca pod tušem. S prsti je gladila vzburjeno češpljico, ki si je tistega mokrega kurca želela kot Sahara vode. Nobene slabe vesti ni občutila ob teh mislih. Še več, zdelo se ji je, da ji pripada, po tako brezbrižnem odnosu s strani moža.

 

Potem je nekoliko bolj odprla vrata in mu dala vedeti, da je tam. Zdaj je imela sicer na sebi razvlečeno majico za spanje, spodaj pa vendarle ničesar razen tistih tangic, ki so se tako mamljivo zajedle v nabreklo češpljico. Obliznila si je ustnice in se mu pokvarjeno nasmehnila medtem ko ga je z očmi skenirala od glave do pet. Brez sramu se je obrnil proti njej in ji pokazal premoženje. Oči so se ji še nekoliko bolj razprle, slina pa ji je napolnila usta. Noro si ga je želela v sebi. Potem je izginila in Borutu ni bilo povsem jasno, kaj se gre.

Ko se je vrnil v svojo sobo je vedel. Ležala je v postelji, brez majice in brez hlačk. Popolnoma prepričana, da ni šans, da bi se mož prebudil. Še nikoli se ni. Vedno je spal do jutra in včasih preslišal še budilko. Zdaj bo izkoristila to njegovo lastnost. Borut je stopil do postelje, med temi nekaj koraki pa mu je kurac skočil pokonci in povsem otrdel. Spravila se je na kolena in ga pričakala s svojimi usti. Že dolgo ni s tako velikim veseljem fafala. Goltala je njegovega tiča, se občasno poigrala z jezikom po jajcih nohte pa zarinila v njegovi športni ritnici. Ni se mogla najesti toplega, trdega in dišečega kurca, a je vendarle želela nekoliko pohitriti vse skupaj. Upala je, da ne bo prišlo do kakšnega presenečenja in jo bo mož iskal po hiši. Predvidevala je le, da ne v njegovi sobi. Vsaj ne na začetku.

Vrgla se je na hrbet in razkrečila noge ter se prepustila njegovemu jeziku in vročim ustom. Tako strastno jo je lizal, da je mislila, da jo bo razneslo. Obenem pa že tako dolgo nepotešena. Iz pičke so ji drli sokovi, boki suvali proti njemu, levica se je ugnezdila v njegovih laseh, z desnico pa si je pokrivala odprta usta. Vedela je, da je preglasna, a se ni mogla zadržati. Skozi misli ji je švignilo milijon idej in strahov, da bosta oba najebala, v resnici pa si je tako ali tako želela zgolj hitrega fuka in potešitve.

Oralni seks lizanje muce

Obrnila se je na vse štiri, zapeljivo privzdignila ritko in ga sprejela vase. Čutila je, da mu je ta poza zelo všeč. To ji je kazal skozi prste zadrte v njeno zadnjico in s pritajenim ječanjem, ki je prihajalo od zadaj vsakokrat, ko ga je zarinil vanjo. Čisto do konca v tisto poplavo. Sčasoma je mokro tleskanje in udarjanje telesa ob telo preglasilo njune vzdihe, a se nista mogla več zadrževati. Kar je bilo je bilo in zdaj sta si oba želela le še ene reči. Medtem, ko je ona eksplodirala v sebi in je iz njene pičke po dolgem času znova divje brizgalo, je on brizgal po njenem hrbtu in ritnicah. Čudil se je, da mu tako močno in dolgo prihaja. Ni bil vajen toliko sperme pa čeravno je imel kar redne ljubice in je bilo že boljše in slabše.

Oprta na komolce se mu je nekaj minut zatem smehljala. Spomnila se je, da se nista niti enkrat poljubila, kar je pomenilo, da ju je zanimal res zgolj fuk. Vseeno mu je namenila dolg vroč poljub, potem pa segla po rjuhi in se obrisala.

“Bolje s tvojo kot z mojo,” je smeje rekla. “Posteljnino bom tako ali tako menjala jaz in ne on.”

Vgradnja bazena se je zavlekla nekoliko dlje kot je bilo sprva pričakovano, a na koncu je vendarle uspelo in se so zadnji dan namočili kar vsi trije. Njene bradavičke v kopalkah so jo ves čas izdajale, možu pa je lagala, da je od hladne vode in njegove prisotnosti. Še dobro, da ni bilo treba lagati Borutu, ker od mrzle vode kurac ravno ne stoji.

DELI
Prejšnji članekIzkoristi svoj seksapil in zapelji sanjskega moškega
Naslednji članekKaj je hiperseksualnost?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.