Dopust ni vedno le desetdnevni oddih, premor od službe in pobeg daleč stran od vsakdana. Lahko se izkaže tudi za povsem nepričakovano erotično dogodivščino.

Apartmajske kapacitete so pokale po šivih in Borut je le še s težavo našel primerno sobico zase. Hotelov ni maral pa ne, ker ne bi imel denarja. Enostavno preveč umetno se mu je zdelo vse skupaj in vojaško. Raje je dopustoval v kakšnem bolj domačem apartmajčku nedaleč stran od plaže.

V hiši kjer je bival sta bila na voljo dva apartmaja. V manjšem je bil on, v sosednjem pa družina iz Italije. Že ob vselitvi je na sebi začutil poglede ženskega dela, ki je bil večinski. Seksi mama s postavo najstnice, ki jo je ves čas razkazovala saj je nosila le bikinke, dve hčeri in foter, ki je bil vsaj 20 let starejši od žene. Ena od hčera je imela 20, druga rosnih 18.

Zdelo mu je, da ga dobesedno secirajo centimeter za centimetrom. Pozdravil je in požel nekaj ljubkih nasmeškov izpod čela ter zdolgočasen pogled očeta familije. Sam pri sebi se je nasmehnil, ko je vstopil v svoj apartma, nekoliko zavrtel ročico žaluzij in poškilil med lamelami, da si je dodobra ogledal sosede. Hčerki sta bili pravi afni a kaj drugega pričakovati ob takšni mami je bilo nemogoče.

Gazda je natočil travarico, odprl hladno pivo in sprejel Boruta na terasi kot se spodobi. Tako je izvedel tudi za vse podatke o sosedih kar se starosti in imen tiče. Mama je bila Rafaela in je že prvi dan bojda preganjala nekega domačina, da bi jo obdelal, ker “stari” očitno noče ali pa ne more. 20-letnica je bila Marina, najmlajša pa Laura. Za starega si imena ni zapomnil.

Potem se je šel gor preobleč in se odpravil na raziskovanje plaže, lokalov in drugih lepot Dalmacije. Na dvorišču se je nalašč zasukal nazaj češ, da je nekaj pozabil. Na terasi so se v trenutku zganile tri postave in skušale prikriti, da so ga opazovale. No ja, dve sta skrivali, tretja, Marina pa je še naprej božala njegovo telo s temnimi očmi rimske lepotice in za hip se mu je zazdelo, da se je celo zapeljivo ugriznila v ustnico.

Prava mala prasička si je rekel potem, ko je “pozabljene” ključe našel v žepu in nadaljeval svojo pot.

Ni želel težav, a Italijanke so ga zrajcale v le nekaj minutah, ko je prispel na dopust. Nekako se mu je zdelo, da bodo tokrat njegove počitnice vendarle malo drugačne. Kasneje si je privoščil specialitete z žara in nekaj hladnih vrčkov, potem pa se vrnil domov po kopalke. Na plaži je srečal sosede, ki so se nastavljale sončnim žarkom in opazil, da so vse tri božansko porjavele. Težko bi rekel katera se ponaša z lepšim telesom vse tri so imele oblečene tange, vendarle pa je Marina izžarevala nekaj več.

Vsi tipi na plaži so se slinili okoli njih, nek junak pa si je celo brez sramu prskal po mednožju medtem, ko je leno korakal mimo. Borut je pomislil, da bi se najraje tudi sam in se uprl tej misli saj bi lahko zapadel v težave s trdim tičem, ki ga je bilo treba mimo gazde prinesti domov. Vse je šlo po planu, vseeno pa si ga je moral vreči na roke pod prho. V mislih je imel čokoladno rjavo rit v modrih tangah, prišlo pa mu je po Marininem obrazu.

Ko je odhajal iz apartmaja je vse erotične misli za nekaj trenutkov pregnal zoprn pogled padreta, ki je mrko zrl proti njemu. Kot bi vedel, da mu bo tisti dopust kresnil vsaj ženo, če ne še obe hčeri. Rafaela ga je ves čas iskala s pogledom. Na plaži, doma na sosednji terasi, v trgovini, povsod kjer sta se srečala ga je slačila in požirala z očmi. Gazda je samo skomignil z glavo, ko je to opazil a rekel ni ničesar.

erotika in erotični oglasi

Potem pa je naslednji dan družina odhajala nekam s svojim avtomobilom. Znova je zavrtel žaluzije in opazil, da ne odhajajo vsi. Marina je ostala doma in nekaj minut po njihovem odhodu prikorakala na teraso vsa bleščeča od olja za sončenje in legla na ležalnik. Ravno v pravem položaju je bil, da je lahko videl njeno čudovito telo in kipeče prsi. 20-letnica pač, kakšna pa naj bi bila.

Za hip se je obrnila proti njemu, da mu je zastal dih in zdelo se mu je, da ga vidi. Sicer ni bilo mogoče a vendarle. Si ga je samo želela tam za seboj ali pa zgolj preverila, če sedi zunaj? Namenoma je šel sedet ven na vroče sonce in se pretvarjal, da nadvse uživa ob hladni pločevinki piva. Znova ga je pogledala in mu dala vedeti, da jo zanima. Nekaj sekund ni umaknila pogleda potem pa se vendarle obrnila naprej in brala knjigo. Če je sploh brala. Ko je šel noter po novo pločevinko in prišel ven bi ga skoraj kap.

Marina se je naslanjala preko ograje in mu kazala svoj svetleč dekolte. Nasmehnila se je in mu predstavila dve vrsti popolnoma belih zob, ter ustnice postavila v položaj, ki ga je spravljal ob pamet. Čutil je, da se po celem telesu trese a tega ni želel pokazati. Bila je res navihana in pričela s klepetom. Angleško ji je dobro šlo. Presenetljivo glede na to, da je Italijanka a saj veste kako je danes z mularijo. Nenadoma se je odločila, da ga povabi k sebi na pijačo. Privzdignil je obrvi in ji dal vedeti, da ga malce skrbi povratek njene familije.

“Do večera jih ne bo, v Zadar so šli,” je rekla in z roko pomahala naj se ji pridruži.

“In tudi, če pridejo, saj sem ja dovolj stara, da se lahko pogovarjam s sosedom,” se je zasmejala, ko jo plašno prikorakal k njej.

Sedla sta za mizo, spila nekaj pijač in prijetno pokramljala. Ni je kaj dosti zanimalo o njem in je hitro zavila v intimo, spraševala ali je samski in zakaj je na dopustu sam. Tako mu je bilo pač všeč odkar je šel narazen s svojo zadnjo.

“Kaj pa tiste stvari?” jo je zanimalo.

“Seks? Misliš seks?” je bil zmeden.

Prikimala je. Seveda je mislila seks.

“Phe, bom že našel kakšno, če se mi bo zahotelo.”

Njegov odgovor je bil precej pogumen saj je videl, da je vrag odnesel šalo.

“In jaz? Kako naj jaz najdem kakšnega zame?”

Skozi glavo mu je zdrvel vihar misli in slik v katerih beži pred okorelim mafijcem, ker mu je nasadil hčerko, ljubosumna mama pa kriči za njim, da mu bo odtrgala slovenska jajca.

Kurc, 20 let ima kaj zdaj?!

Nista več kaj dosti okolišila ampak sta se umaknila soncu, ker je zares pripekalo. Šla sta v njegov apartma. Čisto tako, za vsak slučaj, če bi se predčasno vrnili. Še vedno bi lahko kasneje prišla kot, da se je ravno vrnila s plaže.

Marina je bila lačna njegovega tiča. Sprva ga je zgolj gledala, božala s prsti in nežno grebla po nabreklem udu s čisto predolgimi nohti. Potem pa ga je objela, posesala v vroča usta in ga s tistimi črnimi očmi gledala naravnost v oči, ki so se mu po malem solzile od blaznega ugodja. S čim si je zaslužil to srečo?

V spomin si je priklical sliko s plaže in njeno fantastično rit. Zdaj jo je imel skoraj na dosegu rok in ne bo minilo več dolgo, ko mu bo z njo ali sedla v naročje ali pa jo bo zgrabil od zadaj in vanjo zarinil potrebnega tiča. Po eni strani je upal, da ni glasna po drugi pa je bil noro vesel njenih krikov in ječanja, ko si je izpolnil tisto drugo željo od malce prej.

Na vseh štirih ga je sredi postelje izzivala s svojo zapeljivo ritko. S prsti ji je segel pod prožne tange, jih potegnil na stran in z jezikom zaril v brezhibno pobrito češpljo. Kar odneslo jo je in njen glas je postal raskav iz ust pa so prihajale samo še italijanske besede, ki jih je bolj na pol razumel. Potem ji je slekel hlačke, občudoval njeno ritko z očmi, rokami in usti, nato pa si jo privoščil od zadaj. Še dobro, da je s seboj prinesel škatlo kondomov. Poimenoval jo je “Paket za optimiste”.

Med prodiranjem v kričečo rimljansko lepoto pred seboj je vendarle zaslišal nekaj angleških besed. Potrudila se je, da bi jo razumel.

“Hit me you fucker, hit my ass hard!”

Ni bil preveč nežen do njenih ritnic, ki sta tako lepo rdečeli in se po vsakem udarcu še bolj nabijali nanj. Zadevala ga je ob trebuh, se odbijala od njega in vmes svinjala z besedami, ki niso bile za vsakdanjo rabo. Čutil je, da ji prihaja po celem telesu, tiča pa je zalila vročina. ??? V trenutku ga je potegnil ven in prejel salvo iz njene muce. Dvakrat ali trikrat je pošteno brizgnilo njo pa je zvijalo in treslo pred njim. Mešalo se mu je od videnega in odločil se je, da je ne bo tako enostavno odnesla.

Znova ga je zabil vanjo. Tokrat v popolnoma poplavljeno muco iz katere je ves čas teklo. Z glavo je zarila pod vzglavnik in k sreči nekoliko zadušila svoje krike medtem, ko je on polnil svoj prvi kondom na tistem dopustu. Zvalil se je zraven nje in jo vzel v objem. Drgetala je po celem telesu. Kaj takšnega še nikoli ni doživel. Kak fuk! Za popizdit! In punca je več kot očitno doživela vesoljni orgazem.

Potem se je zgodilo tisto česar se je bal. Njeni so se prekmalu vrnili saj je mala sitnarila nekaj okoli plaže in so se morali pobrati domov. Počakala sta, da so šli v svoj apartma potem pa se je ona na hitro oblekla, vzela s postelje eno brisačo in se pretvarjala, da prihaja s plaže.

Vsi so bili namrgodeni, mala si je na glavo nabila slušalke in ni jebala nobenega, mama se je mulila v sobi, foter pa je skozi priprte oči besno gledal v brisačo okoli Marininega pasu, ki je zakrivala pordečeli ritnici. Dopoldne jo je namreč videl viseti na sosedovem balkonu.

Gazda je bil tisti dan ves čas nasmejan. Borutu je mežikal in dvigoval palec, obenem pa s pogledom namigoval na teraso nad seboj in skomigoval z rameni v smislu “kaj še bo”.

DELI
Prejšnji članekSpolni položaji in njihove prednosti | Moški zgoraj
Naslednji članekErotične dišave ki ustvarijo omamno ozračje
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

2 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.