Zelo nazorno je opisala, kaj ji je čudodelec počel, da je kar sedemkrat v enem seksu doživela orgazem.

Ah, ta orgazem. Je kot posebno in nepričakovano darilo, ki ti ga nekdo podari za rojstni dan. Lahko je veliko, lahko je majhno, a vselej posebno. No, naša bralka ni prejela zgolj enega darila, ampak kar sedem. Ja, prav si prebrala, sedem!

»V Celju, kjer živim, se je v prijateljskih krogih, v katerih se gibam, že nekaj časa govorilo o fantu, ki je bil znan po tem, da je med seksom ženskam sprožil neverjetne orgazme. Zgodbice, ki sem jih slišala, so na trenutke zvenele popolnoma neresnične, zato se z njimi nisem preveč ukvarjala, prav tako nisem skušala stopiti v kontakt s tem fantom, čeprav sem bila ravno takrat samska in željna zabave.

seks iz navade

“Splavila sem otroka, ki mi ga je naredil hčerin bivši, nato pa se je vrnila k njemu …” (resnična zgodba)

Ker študiram v Ljubljani, sem bila v določenem obdobju od domačega Celja velikokrat odsotna, zato nisem vedela, da se je omenjeni fant v tem času preselil. Predstavljajte si moje presenečenje, ko sem ugotovila, da si je nov dom našel nekaj ulic stran od mojega ljubljanskega stanovanja! Seveda ni minilo dolgo časa, preden sva se povezala na Instagramu in dogovorila za pijačo.

Morda bi me lahko kdo v tem trenutku obsojal, saj je fant bil znan po tem, da je ženskar, ampak saj smo v 21. stoletju. Niso me zanimala čustva, želela sen zgolj preveriti, ali je zares mojster orgazmov.

Najin zmenek je potekal presenetljivo dobro, fant je dejansko bil tudi dober sogovornik, seveda pa je bil tudi izjemno privlačen, zato sva se hitro premaknila v moje stanovanje, kjer se je pričela prava zabava.

In naj kar takoj povem, da je fant absolutni mojster orgazmov.

V seksu sem tako uživala, da sploh ne znam pojasniti, kaj točno je počel. Vem le, da je pričel s prsti, ki so rahlo polzeli po mojem telesu in se najprej ustavili na prsih, kjer me je žgečkal po bradavicah, da sem v trenutku po celotnem telesu dobila kurjo polt.

samozadovoljevanje in orgazem

Nato se je premaknil navzdol in me oralno zadovoljil do te mere, da mi je prišlo kar dvakrat. Naj omenim, da sem pred tem zgolj nekajkrat v življenju doživela orgazem zato mi sprva sploh ni bilo jasno, kaj se dogaja.

“Pozabila sem, da imam TAMPON, in seksala. Ugotovila sem, ko … “

To pa ni bilo vse. Če sem mislila, da sta dva orgazma v enem seksu vrhunec mojega spolnega življenja, mi je mojster orgazmov (ja, odločila sem se, da ga bom kar tako poimenovala) dokazal nasprotno.

Dvignil me je iz postelje in prislonil ob steno ter prišel vame od od zadaj in bum, doživela sem tretji orgazem.

Moje telo je bilo od vsega skupaj že skoraj da utrujeno, on pa se ni ustavil. Bilo je noro vroče! Z uporabo vibratorja in ostalih seks igračk je dosegel, da mi je prišlo še štirikrat. Ja, prav ste prebrali, doživela sem sedem orgazmov v enem seksu!

Priznati moram, da sem bila po koncu tako izmučena, da sem v sekundi zaspala. Sploh ne morem v celoti opisati svojih občutkov in doživetij, skozi katere je šlo moje telo tisti večer. Bilo je zares noro in tega ne bom nikoli pozabila. Od takrat dalje se sicer z njim nisem več videla, a to me iskreno ne moti, saj moje telo potrebuje nekaj počitka in psihične priprave. Kdo ve, morda pa mi bo mojster orgazmov pri naslednjem srečanju podaril dvomestno število daril.

“Česa sem se naučila po prvi seksualni izkušnji z žensko?” (iskrena izpoved Cosmo novinarke)

DELI
Prejšnji članekV primežu pohote
Naslednji članekSladki "Double trouble"
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.