Se zgodi tudi to, a vsekakor paniki ni mesta v takšnem trenutku. Ta zadevo zgolj še poslabša.

Na kavču sta se ljubkovala, božala, spolna napetost je narasla, prav tako tista v hlačah. Ona je postala vlažna, on tako trd, da je komaj čakal, da se odpnejo gumbi in sprosti vzmet, ki neprijetno tišči ob hlače.

Prestavita se na posteljo, njena roka smukne v njegove hlače, njegova pod njeno krilo in pohota narašča z neverjetnim tempom. Poljubi postanejo čedalje bolj strastni, drug drugemu sesata ustnice, ona vsa vroča izgine tja dol in prične sesati še tam. Nebesa!

erotika in erotični oglasi

Zadeva se zaplete, kdo je kriv?

Vse skupaj se malce umiri, ona se dvigne, sleče, se zagleda v njegove oči. Znova se poljubita, njuni udi se križajo sredi velike postelje, potem se mu ona zavihti v naročje. Vse lepo in prav. Z velikim užitkom sede nanj in se mu prisesa na ustnice. Njegove roke božajo valujoče telo, … potem pa napetost tam spodaj nenadoma popusti.

Groza!

Največja napaka v tem trenutku je iskanje krivca za nastalo situacijo. Zapomnite si, nihče si ne želi, da bi mu korenjak “omahnil v smrt” v tem trenutku. Navadno pride do različnih očitkov. Ona sumi, da mu nenadoma ni več všeč, morda so ga zmotile blazinice na bokih, strije, … nekaj.

via GIPHY

Reševanje zadrege

Bolj na mestu je, če se s situacijo spoprimeta na miren, morda malce šaljiv način. Včasih je potrebno zgolj malce premora, se pobožati in ponovno vzburiti zadevico med njegovimi nogami. To ne pomeni, da on nenadoma ni več vzburjen, le njegov junak potrebuje malce dodatne vzpodbude.

Ni še konec veselja. Včasih je nekaterim moškim malce odveč, če ženska med seksom govori. Da se ne bomo narobe razumeli. Ne govorim o pohotnih besedah vzpodbude, pač pa o stavkih kot je na primer; “Upam, da bo avto do jutri popravljen”.

Prehiter uvod v seks

Včasih je problematičen tudi tempo, ki si ga ljubimca zastavita. V primeru, da se vse skupaj prehitro stopnjuje, lahko pride do blokade v njegovih možganih, saj ga nekoliko hitro “naskakovanje” lahko podzavestno prestraši. Ti dražljaji pa so seveda ključnega pomena za delovanje vseh “naprav”.

Kakorkoli že, če pride do situacije, ko njegov korenjak izgubi trdoto, se malce umirita. Ponovita igro od začetka, verjetno tudi malce orale ne bo škodilo.

Navadno se zadeva hitro uredi in je njegov vojak znova na pripravljen na akcijo. Tokrat morda nekoliko bolj umirjeno, brez nepotrebnih porno vložkov.

Aja, pa tudi puncam nam včasih “pade dol”. Le da ne pade, ampak postane precej suho, boleče in moteče. Recept za ponovno vzburjanje pa je dokaj podoben.

DELI
Prejšnji članekKaj oblika prsi pove o ženskem karakterju?
Naslednji članekAna in njena posesivna mati
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.