Misionarski položaj je najbolj običajen seks položaj z obrazom proti obrazu, pri katerem ljubimca najbolj udobno dosežeta vrhunec.

Njegovi pomanjkljivosti sta, da daje ženski malo možnosti za samostojno gibanje in partnerjema ne dovoljuje, da bi si dražila erogene cone z roko.

samozadovoljevanje in orgazem

Pa veš, da obstajajo različice?

Pri misionarskem položaju lahko partnerka skrči noge in s tem omogoči partnerju, da z lahka in globoko prodre vanjo. Občevanje v tem položaju je ugodno tudi zato, ker partner s svojo sramno kostjo pritiska na njen ščegetavček. Če je dovolj spreten in ima razvito domišljijo, bo znal še kako začiniti ta na prvo žogo dokaj dolgočasen položaj.

Naslednja različica zahteva nekaj več gibčnosti pri ženski. Ženska namreč tako dvigne noge, da ji le te počivajo na partnerjevih ramenih. V tem položaju je prodiranje uda zelo globoko in je tako precej vzburljiv. Če si partnerka pod zadnjico podloži blazino, si ta položaj nekoliko olajša.

Njegov ali njen najbolj priljubljen položaj veliko pove

Morda tega niste vedeli, a priljubljen spolni položaj marsikaj pove o vašem ljubimcu, pa tudi o vas. Dejansko lahko iz tega razberete kako se bo nadaljevala vajina skupna pot in tudi ocenite ali sta sploh za skupaj. Seks pač ni vse, čeprav vsaj v prvih tednih in mesecih skorajda vse.

Kasneje tempo nekoliko ugasne, seksa se bolj še za praznike in na površje priplavajo druge reči. Te pa velikokrat pomenijo, da se v resnici sploh ne poznata najbolje, oziroma vama je bilo na začetku za te reči bolj malo mar. Prav zato se na začetku vroča razmerja, po nekaj mesecih dokaj nepričakovano končajo. No ja, je bilo pa vsaj fajn.

In različni nivoji

V veliko zadovoljstvo vama bo tudi položaj, ko partnerka leži na robu postelje, on pa kleči na tleh. Ker spolna igra ni nujno omejena samo na spalnico, lahko za tak položaj dobro koristi tudi miza v jedilnici, vendar v takem primeru partner stoji.

Ta položaj omogoča partnerju, da opazuje partnerko, ona pa bo zadovoljna z globokim prodiranjem. Pri tem lahko ona spreminja položaj svojih nog (jih dvigne na njegova ramena, jih spusti na tla, jih prekriža za njegovim hrbtom).

Tudi misionarca se da zakomplicirat ne? Hehe, pa veliko užitkov pri testiranju!

DELI
Prejšnji članekPunce, veste kako vzburiti moškega?
Naslednji članekZakaj nekatere bolj privlačijo seks avanture?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.