Še ne 20-letna lepa Lina je povsem omrežila postavnega nogometaša

eroticne zgodbe nenasitna Lina

Lina je bila v obdobju, ko je njeno mlado telo razganjalo od spolne energije. Mesec dni pred svojim dvajsetim letom, je s svojim angelskim obrazom in modrimi očmi povsem začarala postavnega nogometaša. Ta je bil sicer 15 let starejši, a atletsko grajen in vsekakor dovolj pri močeh, da je vrgla nanj svoje “lovke.

Prijateljica ji je že dolgo govorila, da si bo morala najti športnika, če bo hotela vse tisto v postelji o čemer je govorila. Lina je bila nadvse potrebna punca, kar so spoznali že mnogi. Nazadnje je dobrega pol leta “uničevala” očetovega prijatelja iz službe. Sprva ji je zlahka sledil in se veselil njene nenasitnosti med rjuhami. Potem pa je počasi prišel čas, ko se je vprašal kako dolgo bo zmogel ta ritem seksa, potovanj in žurov pozno v noč. Kljub svojim 40-im, je bil zelo “fit” in tudi za žensko oko prijeten tip. A očitno je bilo preveč skrbeti za tako živahno damico, ob tem pa paziti še na ugled v domači postelji. Tiho sta se razšla, vseeno pa ohranila tu pa tam kakšnega “ta hitrega”. Toliko je še zmogel, ona pa potrebovala.

Nova žrtev, nogometaš s precej solidno plačo in dobrim avtom, pa je šele pričel spoznavati Linine veščine v postelji, avtu in drugod. Med ligaškim premorom jo je odpeljal na sonce, kokose in morje v tujino, kjer sta se prelevila v parček, ki je seksal kjerkoli. Lina je imela vedno nadet tisti pohoten obraz, pogled, ki je povzročal trde tiče in roke pripravljene na hitro odpenjanje in slačenje. Tako se je že prvi dan spravila nad njegovega korenjaka kar pod mizo v restavraciji. Sprva z nogo in jezikom na svojih seksi ustnicah, nato pa ga je prepričala, da si je odpel hlače, ga pod mizo vzel ven in dovolil, da ga zadovolji do konca. O težavah s popackanimi hlačami in prikrivanjem packarije na poti v sobo, ne bom razlagala.

Že na tej poti pa je Lina vnovič napadla. Sredi stopnišča ga je zgrabila za premoženje, se naslonila nanj s svojim vročim telesom in mu rekla, da bi rada kar tam. Lina je bila precej nevarna punca. Tako potrebna, da si zlahka nasrkal, če nisi bil previden. Prelepa, divja, nenasitna in vredna vsakega greha, ki se je porodil v njenih nemirnih in predrznih mislih.

Večino dopusta sta preživela v luksuznem apartmaju s pogledom na azurno-modro morje in bele peščene plaže, ki so bile obdane s čudovitimi palmami. Redkokdaj je bila oblečena. Že zunaj pod kratkimi krilci skoraj nikoli ni nosila spodnjic, notri pa sploh ne. Oblekla se je le v zapeljivo erotično perilo, da je še nekoliko dvignila temperaturo. A res le za nekaj minut, potem je raje videla, da so jo potrebne moške roke slačile do gole kože.

Tako je nadvse erotičen bel komplet obležal na tleh ob velikanski postelji medtem, ko se je ona zapeljivo zvijala po njej. Na vseh štirih z glavo na postelji in ritko visoko v zraku, se je prepustila njegovemu spretnemu jeziku. Enostavno moral si oboževati tisto srčasto in napeto ritko, ter sladko in gladko, dišečo češpljico iz katere je ves čas teklo v potokih.

eroticne zgodbe Mlada in nenasitna Lina

Mlada, lepa in napeta. Njena koža je bila popolna, brez vsakršne napake, joški pa ravno prav veliki in čvrsti, da so kar klicali po njegovih rokah. Medtem, ko jih je grabil in mečkal, se je z jezikom potapljal v sočen cvet njene pohote. Nesramežljivo je stokala in vzdihovala, ga vzpodbujala naj nadaljuje in “streljala” predrzne besede, ki so skrbele za kurivo tam spodaj. Prihajalo ji je kot za stavo. Ena tistih srečnic, ki z orgazmi vsekakor nima težav. Zato pa jih je tudi bila tako zelo potrebna.

Ko ga je s svojim govorjenjem in neprestanim ječanjem spravila v stanje izven meja samokontrole, se je povzpel nad njo in usmeril strašljivo Lina rada seksanabreklega tiča proti njeni razprti in voljni krasotički. Pogled z viška na tisto ritko in usločen hrbet je bil brutalno seksi. Nasadil jo je brez pretirane romantike, da je pošteno kriknila v blazino pred seboj. Tako je imela najraje. Uživala je v objemu izkušenih moških, ki so znali stvari vzeti v svoje roke. Oviti njene dolge črne lase okoli zapestja in jo nasaditi od zadaj brez kančka usmiljenja.

Bil je vse preveč vzburjen, da bi se zdaj šel nek počasen seks. Že pred tem mu ga je vlekla, ko je užival v razgledu s terase. Ni ji bilo mar za sosede ali kogarkoli drugega. Če je bila z usti na njem tudi ni dovolila, da bi ji kdaj ušla kakšna kapljica vrele beline, ki je po izjemni obdelavi njenih ustnic silovito brizgnila na plan.

Potem pa se je znašel v tistem trenutku, ko jo je silovito nažigal od zadaj sredi prevelike postelje. Tako kvalitetne, da niti enkrat samkrat ni zacvilila. Zato pa je na ves glas cvilila Lina. Pri odprtem oknu in vratih na teraso. Vedel je, da ga hoče močno, do konca, brez obotavljanja. Vedno mu je prišlo, ko je bil globoko v njej. Da ne bi, ni hotela niti slišati. Bila je strastna oboževalka moškega semena na vse načine. Hja, vsi kondicijski treningi so se mu končno pošteno obrestovali. Lini pa kar ni in ni zmanjkalo idej na kakšen način in kje vse želi prejeti njegovega čvrstega korenjaka.

DELI
Prejšnji članek2 minuti in pol joge za oči in dušo
Naslednji članekLuksuzen potep z dodatkom
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.