Pravijo, da se vse enkrat razve in naslednji primer vsekakor to potrjuje. Precej nerodna situacija za bralko Tino, ki ji je seks s sodelavcem življenje v trenutku postavil na glavo.

Varanje

” Draga Eva!

Prosim te za pomoč, ali vsaj kakšen nasvet. Bila sem trapa, naivna in ne vem kaj še vse, ampak zapletla sem se s sodelavcem na eni od naših marketinških “seans”, kot jim rečemo. Bil je vikend kot ponavadi kadar gremo na izobraževanje, ampak tokrat se je sobota prelevila v manjšo zabavo, nekaj alkohola, glasbe, smeha in prej kot bi uspela kaj pomisliti, sem že pristala v postelji s svojim čednim sodelavcem. V resnici sva si bila že pred tem všeč, a je vedel, da sem poročena in ni silil vame, tokrat pa je bilo vse skupaj tako spontano. Težava pa je, da je sedaj ljubosumna sodelavka (ki je zaljubljena vanj) to izvedela in sprožila govorice na način, da so prišle do mojega moža. Sicer ni takoj zahteval ločitve ali znorel, je pa sedaj med nama neka mrtva cona. Kaj naj storim? Predlagam ločitev, čakam, da spregovori, …? Vem da sem kriva, imam ga rada, ampak zdaj je prepozno …

Tina”

erotika in erotični oglasi

Začudena EvaTina, Tina Tina … polomila si ga, ni kaj. Napako si priznala, najhuje pa je verjetno, ker je za tvojo aferico izvedel od drugih in ne od skesane žene, ki bi s priznanjem, da je bila morda vinjena, ni razmišljala trezno, verjetno zadevo precej omilila. Kar je, je. Zdaj se bo potrebno spopasti s tem kar je pred tabo.

Praviš, da imaš moža rada in v primeru, da so čustva obojestranska, se potrudi in nekako povrni njegovo zaupanje. Ne bo lahko, a sčasoma vama bo uspelo. Da ni predlagal ločitve ali znorel, pomeni, da mu ni vseeno. Verjetno globoko v sebi razmišlja kako naprej. Prevaran moški se najslabše počuti in v tem trenutku bo zares vse na tebi, da skesano poveš kako se je vse skupaj odvilo.

Sicer nisi povedala kakšno je tvoje razmerje s sodelavcem, je morda med vama preskočila kaka iskra, se vidita skupaj, ali pa je šlo zgolj za “nedolžno” aferico, ampak tudi z njim se boš morala odkrito pogovoriti. Če ti je do zakona in tvojega moža, se kaj takšnega nikoli več ne sme pripetiti. Morda ta hip situacija izgleda nemogoča, a čas celi rane in tudi pri vama bo tako. Dovoli svojemu možu, da predela težke informacije, ki so prišle do njega, hkrati pa se potrudi povrniti njegovo zaupanje. Ne bo lahko, a vztrajnost bo na koncu poplačana.

In brez skrbi, nisi ne prva ne zadnja, je pa odziv tvojega moža precej bolj obetaven kot v primerih, ko pride do hudih prepirov, nasilja in težkih ločitev.

DELI
Prejšnji članekSeks po svetu | Brazilija
Naslednji članekZakaj je erotika pomembna v našem življenju?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.