Svet se vrti kot se, a ni nujno, da se moramo tudi vsi ostali z njim. Najlepše je, če se zavrtiš po svoje in moj svet se vrti v rubriki On išče Njega.

Tisti vikend sva se končno časovno ujela. Potreboval sem nekaj pomoči pred zadnjim izpitom in Tin se je vendarle uspel preseliti v stanovanje, ki sva ga skupaj najela za čas študija zadnjega letnika. Pri 25-ih je bil že res skrajni čas, zato sem želel končno zaključiti s knjigami.

Pomagal mi je celo popoldne, a sem se le s težavo skoncentriral na njegove besede. Ves čas sem se prepuščal božanju njegovega glasu, občudoval njegov čudovit vonj kadar se je sklonil preko mojega ramena in zadrževal dih vsakokrat, ko se me je bežno dotaknil. Ko bi vedel …

Tin je bil krasen fant, lepo vzgojen, prijazen in povrhu vsega še zelo postaven. Punce so norele za njim in vsi so mu zavidali. Njegovi svetli kodri in modri oči so neštetokrat skrajšali moj spanec, ko sem se prepuščal fantaziranju o tem kaj vse počneva ko sva skupaj. Verjel sem, da nikoli ni posumil glede mojega mnenja o njemu, a sem se več kot očitno motil.

Skočil sem pod tuš in se odpravil ven po dve porciji nezdrave hitre hrane. Tin je dejal, da se bo tačas tudi sam osvežil, potem sva imela namreč iti ven z družbo. Ko sem se vrnil, sem hrano odložil na mizo v kuhinji in zavpil, da je prispelo naročilo na moj račun. Želel sem se mu zahvaliti za pomoč. Ker ga nekaj časa ni bilo ne duha ne sluha o njem, sem šel pogledat kaj ga je zadržalo.

Kar sem videl v sobi mi je vzelo dih in sposobnost govora. Tin je ležal na postelji in se mi smehljal v obraz. Nič posebnega, če ne bi bil povsem gol. Čisto sproščen je ležal na boku medtem ko mu je premoženje “spalo” na stegnu. Moj bog!!! Drl sem se v svojih mislih in se spraševal ali sanjam.

“Ni res, da sem ti všeč?” je nagajivo vprašal. “Si mislil, da ne poznam tvojih skritih fantazij baraba, hehe?”

Iščeš “NJEGA”? Preizkusi brezplačno in ga poišči med več kot 3.000 vročimi tipčki!

Privzdignil sem obrv in čakal na odgovore, ki jih ni bilo. Potem, ko je prvotna otopelost popustila, sem se približal postelji na kateri je ležal. Sedel sem poleg in ga samo občudoval. Nisem vedel kaj bi, občutki, ki so me preplavili so bili na meji verjetnega. Potem me je prijel za roko in si jo položil na nogo. Srce mi je vrglo v usta, dlan pa mi je pričela sama od sebe polzeti po njegovi goli koži. Sprva sem umikal pogled, potem pa vendarle sprejel dejstvo, da sem razkrinkan in, da očitno sam do takrat nisem opazil njegovih znakov.

Njegova roka je zašla med moje noge kjer se je v trenutku pričela prebujati radovednost. Medtem sem se s prsti prvikrat dotaknil njegovega lepega uda, ki je v moji dlani hitro otrdel. Oh, kako zelo sem si želel, da bi to kdaj doživel in v tistem trenutku sem bil z glavo v popolnoma drugem svetu.

on išče njega

“Rad fafaš?” me je brez kančka sramu vprašal.

Njegova samozavest me je popolnoma prevzela. Pokimal sem in se počasi spustil navzdol k njemu. S prsti mi je zaril v lase, ko sem se z ustnicami pričel dotikati prijetno toplega tiča. Z vrhom jezika sem obkrožil nabreklo glavico in skozi prste v svojih laseh začutil vso nestrpnost in poželenje, ki je vrela v njemu. Nikoli si ne bi mislil, a razmišljati o tem zdaj ni imelo več smisla. Z ustnicami sem prvikrat objel vrh njegovega tiča in se počasi spustil z usti po njem. Počasi sem polzel po trdem tiču, skorajda do do konca.

“Dober si,” me je pohvalil. “Ne bi si mislil, da je lahko tako dobro.”

Potem sem privzdignil glavo in ga vprašal:

“Hočeš reči, da tega še nikoli nisi počel?”

“S tipom ne, pa vidim, da sem zamujal,” se je nasmehnil in me z dlanjo pospremil nazaj na utripajočo žilo.

Objemal sem ga z usti in se z jezikom sočasno igral z njegovimi jajci. Opazoval sem kako močno se mu napenjajo trebušne mišice in tudi nožne je imel vse napete. Na trenutke je dobesedno lebdel nad posteljo in to mi je bilo zelo všeč. Hotel sem mu pokazati, da se ni zajebal, ko se je gol ulegel tja pred mene in mi pripravil presenečenje.

Nisem vedel kaj vse ima v mislih. Si morda želi seksati z mano, bi rad mojo ritko, morda celo obratno. Je pasiven, aktiven … hudiča, kaj sploh je, saj ga niti ne poznam ne očitno?! Morda ga je gnala zgolj radovednost poizkusiti nekaj novega. Vem pa eno. Po tistem, ko sem ga pripravil do glasnih vzdihov in brizganja vrele sperme v zrak, ki je pristajala na njegovem kamnitem trebuhu in postelji, se o tem kaj dosti nisva več pogovarjala. Minila sta dva tedna, jaz pa še kar čakam …

Še vedno se podim po rubrikah On išče Njega, a hkrati upam, da bo ta On kmalu znova moj Tin.

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.