Tokrat mi je pisal Gregor iz okolice Ljubljane, ki ves skrušen ugiba ali se ni morda poročil z nuno 😲

vroča zgodbica

“Živijo Eva!

Nujno potrebujem tvojo pomoč in sicer v zvezi s seksom z mojo ženo. Kako naj izboljšam svoje spolno življenje? Z ženo namreč ves čas seksava v enem in istem položaju, ne morem je pripraviti, da bi poskusila kaj drugega. Ona se uleže na hrbet, blago razmakne noge in čaka, da opravim. Včasih se mi zdi kot bi imel v postelji nuno in ne žene.

erotika in erotični oglasi

Prijatelj mi je nekoč rekel, da se verjetno počutim kot bi seksal s truplom. Prav tako ne mara, da se je dotikam po spolovilu, najraje ima, da takoj začneva s seksom, pa še to v popolni temi. Jaz pa bi rad, da bi bila najina spolnost bolj živahna. Kaj naj storim? 

Obupani Gregor (35)”

Hmm, očitno je tvoja žena med spolnim odnosom povsem nesproščena. Morda je nesamozavestna glede svojega telesa ali pa glede svojega spolovila. Potrebno se bo torej odkrito pogovarjati o spolnosti in to tako, da bo razumela, da tudi ona lahko bolj uživa, če bo sproščena.

Dobro bi bilo, da tudi spremeni svoj odnos do sebe, svojega spolovila in spolnosti nasploh. To, da ti ne dovoli, da se je dotikaš po spolovilu in da hoče seksati le v temi, kaže na slab odnos do sebe in do spolnosti, ter na nesproščenost, ki je posledica takšnega razmišljanja. Naučiti se morata, da je spolnost nekaj lepega, ne pa grdega in slabega. In da pri tem ni prostora za sram, pač pa naj bo spolnost sproščeno raziskovanje vseh možnih občutkov, ki si jih lahko nudita.

Če ženo težko prepričaš v pogovor o spolnosti, bi morda lahko začel s kakšno drobno pozornostjo. Ji povedal, da je lepa in da se ti zdi seksi. Kasneje ji lahko morda kupiš spodnje perilo, ali pa predlagaš kakšno nedolžno erotično igračko.

Morda se le boji razkriti svoje želje in fantazije, da ne bi bila videti “grda” v tvojih očeh. Presenečena bosta kako daleč je moč priti s počasnim popuščanjem zavor v glavi.

DELI
Prejšnji članekKako naj mu nakažem, da bi rada njegov jezik v ...?
Naslednji članekVozi miško!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.