Imaš erotične fantazije, te mora skrbeti? Nikakor ne! Erotična fantazija nam pomaga, da v seksu zares uživamo, sploh doživimo orgazem in se zavedamo, da smo človeška bitja!

Brez domišljije sčasoma vse postane dolgočasno, od vesoljnega orgazma pa smo vse bolj in bolj oddaljeni. Tudi zato, ker se mi zdi, da so tudi nekatere moje prijateljice, pa sploh niso »nune«, v erotičnih odnosih s svojim partnerjem rahlo zavrte, bom brez zadržkov spregovorila o nekaterih erotičnih fantazijah.

Fantaziraš kdaj o trojčku?

Svingerji

Spomnim se potovanja na Tajsko z bivšim. Rdeča četrt v Bangkoku, bar z lepimi »natakaricami« okrog naju. Ena izmed njih mi je še posebej »padla v oči«. Simpatična, drobcena, z dolgimi črnimi lasmi, temnimi nedolžnimi očmi in skrivnostnim nasmeškom. Ko nataka pivo, svoja nogo močno nasloni na moja bedra. Vprašujoče me pogleda. Zazrem se v njeno v njeno azijsko lepoto, čez minuto (ali uro?) začarano pogledam svojega tipa, »Tajčico« nežno držim za roko, poljubljam jo in ona mene. Nežno. Zelo nežno. Vstopili sva na vlak naslade, moj bo prišel kasneje, pogledal bo, če imava karti …

erotika in erotični oglasi

Seks v javnosti? Mmmm …

Z mojim sva na večerji pri mojih starših, tam je tudi moja sestra s svojim tipčkom, ki je pravi “party killer”. Pogovor je dolgočasen kot dokumentarec o premikanju tektonskih plošč. To mi ravno zadošča, da moje misli odtavajo daleč proč. Ko se vrnem iz kopalnice, mojemu na uho zašepetam, da sem ostala spodaj »brez«.

V ANKETI “SEKS IN SLOVENCI 2022” JIH JE NAJVEČ PRIZNALO, DA BI SEKSALI V JAVNOSTI!

Ko se usedem, ga še nagajivo pogledam, iz rok pa mi »slučajno« pade žlica. Ko jo on kavalirsko pobira izpod mize, razširim noge kolikor je le mogoče. Še bolj rdeč v obraz moj dragi postane, ko med jedjo sezujem čevlje in tipam proti njegovemu “premoženju”. Sprejel je igro, tudi sam me poskuša »požgečkati« kar z nogo.

sex v avtu

Glavno jed in posladek sva pojedla skorajda brez besed, sama sem morala močno paziti, da mi ni »ušel« kakšen vzdih naslade. Nič kaj po bontonu sva še pred kavo odhitela domov. No, tako hitro le ni šlo, več ali manj je namreč mož vozil le v »drugi prestavi«, njegova desnica se je kot kakšen potapljač kar izgubljala v mojem mokrem mednožju. Kaj si je mislil voznik tovornjaka, ko je na križišču pogledal navzdol in videl prizor poln naslade, ne vem. Pa tudi zanimalo me ni. Takrat …

Kaj pa, ko ti v glavo udarijo usnje, pripomočki in dominanca?

Zenske spolne fantazije BDSM

Moj predlog … šokiraj ga in mu s svojim »kinky« oblačilom daj jasno vedeti, kdo bo danes »šef v hiši«. Zveži ga, oči mu preveži z ruto. Ne pusti mu do besede. Danes si Domina. Poslušati mora tvoje ukaze. Se podrediti tvojim željam. Moč se prebuja v tebi. Poljubljaj ga, Eva pomežikzačuti kako uživa v presenečenju. Vzburjen je, zelo, zato veš, da bi najraje strgal prevezo z oči in se te lotil. Ne, danes bosta igra po tvojih pravilih! Tvoj moški je danes v tvoji nemilosti, moral se bo podrediti in se hkrati popolnoma prepustiti tvojim občutkom.

Tako je prav! Tu in tam mu poljubi bradavico, jo nežno ugrizni. Poljubljaj ga po celem telesu. Dražeče ga božaj, med mogočno erekcijo mu okrog testisov zaveži majhno svileno rutico. Vzemi si ga, kot sama hočeš. Danes … mogoče tudi jutri.

Ker, če mu kaj ne bo všeč, boš pač odšla, na www.urgenca.com!

DELI
Prejšnji članekSpolne navade Slovenk in Slovencev v 2022 🔥 | Rezultati ANKETE
Naslednji članekV savno po večjo strast!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.