Pisanje zoprnega, analitičnega poročila mu ni šlo najbolje od rok. Ustavljal se je pri vsaki tretji postavki, za kar so bila verjetno zaslužna Kajina vroča usta pod njegovo mizo.

Pred mesecem dni so mu v firmi dodelili praktikantko, ki bi se morala izuriti na njegovem področju in kasneje od njega prevzeti delo. On bi napredoval v šefa oddelka, a ne s trenutnimi rezultati in hitrostjo dela. Kaja je bistveno bolj napredovala v fafanju, medtem ko se je on mučil z meglenim vidom in zaostanki, ki so se kopičili na njegovi mizi.

Roki so se približevali s svetlobno hitrostjo, njemu pa je enako hitro zgolj prihajalo. Hitro sta se ujela, pričela hodit na kavo, malico in nato še na pijačo po službi. Kaja se je zagledala v postavnega šefa, kateremu bi morala odnašati manj pomembno delo, on pa se je s svojimi domislicami hitro znašel v kočljivem položaju.

Potrebna najstnica

Rad je dražil in bil prikrito vulgaren. Že s pogledom je znal biti bolj vulgaren, kot nekdo, ki izusti kopico neprimernih besed v neprimernem trenutku. Kaja je padla na celi črti in tako se je nekega dne pričelo njuno skrivno sodelovanje pod veliko pisalno mizo. Namesto, da bi skrbela za njegove papirje, je raje poskrbela za mrcino med njegovimi nogami. Pod mizo je bilo dovolj prostora za njeno vitko telo, če bi kdo prišel, pa bi se že nekaj znašla. Rekla bi, da je šla vtaknit kabel v računalnik.

V resnici se je enkrat zgodilo, da je, kot strela z jasnega vstopila tajnica iz sosednje pisarne, Iris, in zadovoljno ugotovila, da ga je končno ujela samega. Medtem, ko je Kaja pod mizo še naprej skrbela za nabreklega in utripajočega tiča, ga je Iris na vsak način želela zvabiti na kavo.

“Kaj ti bodo mlade frklje?” ga je dražila. “Ti rabiš resno babnico, ki te bo znala zrihtat,” je še dodala in pomežiknila preden je za seboj zaprla vrata in odnesla svoje dolge noge, ter globok dekolte iz pisarne.

Želel si jo je. Že od nekdaj, a sedaj je bil vendarle preskrbljen. Celo na delovnem mestu.

“Da ti ne bi padlo na pamet,” se je zaslišalo od spodaj tik preden ga je uščipnilo v moda.

Zdrznil se je na stolu, nato pa segel z desnico navzdol, poiskal Kajine kodre in jo potegnil k sebi.

“Še enkrat mi to narediš, pa te zadavim na tiču,” je zagrozil med smehom.

“To bi bila pa res smrt po mojih željah,” je odvrnila in potem kar sama spolzela z vročimi usti po nabreklini vse do konca.

Tisti dan sta se dobila na pijači. Sedela sta ob Ljubljanici in premlevala kako globoko sta zabredla. Delo se je kopičilo, on bo namesto napredovanja dobil odpoved, ona pa bo šla lahko za čistilko. Seveda se jima je zaenkrat vse skupaj še zdelo smešno, a ne več za dolgo.

“Fukat hočem s tabo,” je nepričakovano rekla.

Do takrat sta se zgolj igrala v pisarni in čutiti se je dalo kako zelo si želi tistega trdega tiča še kje drugje, kot zgolj v ustih.

“Greva k meni ali k tebi?” je vprašal.

Pogledala je preko desne rame, nekam navzgor in pomignila z glavo.

“Tamle sem doma, pa potrebna ful. Ne da se mi vozit s tabo do Kranja.”

Njeno stanovanje je bilo majhno, a prijetno. Staro meščanska hiša je imela svojo energijo. S kotičkom očesa je opazil, da je imela na nočni omarici razstavljen dvoglavi dildo, takšen, ki je obenem zadovoljeval muco in ritko. Kaja je bila zelo potrebna punca, ki je to kaj hitro tudi odkrito priznala. Trgalo jo je od želje po seksu in v tistem trenutku si je želela zgolj njega. Ni je zanimal sosed, ki se ji je vedno nastavljal, ne njen bivši, ki je sicer seksal zelo dobro, a ji je šla njegova narcisoidnost močno na živce. Imela je svojo “žrtev”, poznala je njegovo orodje, videti je želela le še ali ga zna uporabiti.

K sreči je stara arhitektura zajemala precej debele zidove in k sosedom ni bilo slišati njenega predirljivega cviljenja in ječanja. Povsem brez sramu in zadržkov je ves čas tulila, ko si jo je jemal od zadaj, naslonjeno na manjši kuhinjski pult. Končno je lahko občudoval tisto zapeljivo zadnjico v svojih rokah in občutil vročico njene muce, ki je bila na nek način zelo podobna njenim ustom. Ozka in vroča.

“Zdaj pa dost zajebancije,” je zadihan rekel, medtem ko sta prihajala k sebi na njeni postelji. “V službi morava narest vse za nazaj, drugače bo pizdarija.”

Nasmehnila se mu je, si med noge potisnila njegovo majico.

“Vse bova uredila ljubček. Konec fafanja pod mizo. Bova že zdržala do treh in se dala dol pri meni.”

DELI
Prejšnji članekŠe iščeš ideje za valentinovo?
Naslednji članekRazumevanje odvisnosti od seksa
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

2 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.