Tale številka iz naslova je mejnik o katerem enostavno moram povedati kaj več!

Verjetno, najbolj vroč spletni portal za odrasle pri nas, je pred kratkim presegel nov velik mejnik. Tokrat govorimo o mejniku, ki se imenuje 130.000 registriranih uporabnikov! 🔥 To pomeni, da si v naši ljubki, zeleni deželici, kar 130.000 Slovenk in Slovencev išče spolnega partnerja, ali pa popestritev med rjuhami, preko portala Urgenca.com.

erotika in erotični oglasi

Zakaj? Ker je tako najhitreje!

Predstavljajte si, da potrebujete Kilogram krompirja in se ponj odpravite v največji nakupovalni center. Izguba časa in živcev z iskanjem. Najprej parkirnega mesta, potem pa še krompirja. Morda nenavadna prispodoba ampak … Če si človek želi seksa in nima spolnega partnerja, je to v opisanem primeru “nedelja, vse zaprte trgovine in sosed, ki nima krompirja za posodit”.

Iskanje partnerja navadno poteka počasi, po korakih, traja tudi samo spoznavanje in (navadno) mine kar nekaj časa do prvih bolj intimnih trenutkov. Redki so srečneži, ki jih kemija poveže že na prvem zmenku in naslednje jutro, v neznanem stanovanju iščejo, v naglici odvrženo, spodnje perilo.

Eva v spodnjem periluV marcu je v teku prav posebno nora akcija!!!

Na Urgenci do seksa še isti dan! 🔥

 

Ja, res je! In kar je najlepše je, da je portal Urgenca.com v osnovi popolnoma brezplačen. Registriraš se, izbereš uporabniško ime, naložiš super sexy fotke in pričneš z brskanjem po vročih profilh. In kako do seksa še isti dan? Precej enostavneje kot kjerkoli drugje! Ljudje na Urgenci niso zato, ker bi tam iskali krompir, ampak zato, ker se jim seksa.

Če si bosta dva všeč, se bosta še isti dan lahko dogovorila za vroče srečanje. Imaš pa vsekakor precej večje možnosti, če postaneš član s pomočjo katerekoli izmed ponujenih članarin. S tem pridobiš na voljo neomejeno klepetanje, zakrivanje sledi brskanja po profilih in še kopico drugih ugodnostih, ki bodo močno pripomogle k temu, da ne greš zvečer spat brez potešitve.

Iščeš seks? Preizkusi brezplačno!

Za vsakega se sex partner najde

Ker je na Urgenca.com že kar 130.000 registriranih uporabnikov ni vrag, da človek ne najde podobno misleče osebe s katero se ujame v postelji (avtu, gozdu, kleti, skednju, …). Nobene potrebe ni, da ti je všeč hoja v hribe, tek ali psi in mačke. Všeč ti mora biti samo seks, na tak ali drugačen način.

sex-oglasi-Ona-isce-njegaNamesto klasičnih: “Obožujem potovanja, pse in tek”, boš priča opisom kot je na primer:

“Potrebna mamica, razočarana v postelji išče žrebca, ki ji bo nadomestil primanjkljaj – rada imam oralo, seks na javnem mestu me vzburja, po potešitvi pa kliče tudi moja potrebna ritka!”

sex-oglasi-on-isce-njoAli pa:

“Potreben tip, športne postave z obale, išče bejbiko za skupno preživljanje vročih trenutkov brez obveznosti. Lahko si od koderkoli, lahko tudi prespiš. – Rad se podrejam in izpolnim vse tvoje želje.”

Raznovrstnega povpraševanja in ponudbe je vsekakor dovolj, kaj dobiš pa ti je jasno razvidno že iz profilnih fotografij 🔥.

PSST … naloženih je že več kot 50.000 vročih fotk!!! 😉

Sex oglasi na Urgenci

Nekaterim so všeč samo vroči pogovori, umazane besede, izmenjava zasebnih vročih slik in doživljanje neskončnih orgazmov ob tem. Drugi in druge si želijo enostavno neobvezujočega seksa. Ko na koncu rečeta adijo in se še kdaj srečata ali pa ne. Brez nepotrebne romantike in problemov. Spet tretji hrepenijo po spolnih praksah kakršnih s svojimi stalnimi partnerji ne morejo izkusiti, ali pa dejansko niso imeli te sreče v življenju.

🎥Uporabi avdio/video klic

Evine erotične zgodbe
Urednica in tvoja skrbnica Eva

Pa še nekaj! Veš, da je na Urgenca.com prijavljenih kar več kot 5.000 parov, ki iščejo njo-njega ali drug podobno misleč par?! Hja, če v vsej tej družbi ne najdeš nekaj zase, potem pa res ne vem 😉. Brez skrbi, samo hecam se. Vsekakor najdeš tisto kar iščeš.

Ob tem pregledu zadnjih številk, rezultatov in vsebine, sem vsekakor postala nekoliko … no khm, zrajcana seveda 😂. Grem malo pokukat kaj je novega na mojem profilu. Se vidiva na Urgenci? 🔥

DELI
Prejšnji članekEva predstavlja | Vodič po deželi užitkov 2.del
Naslednji članekLeta in spolni nagon
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.