Na zmenku sem seksala z neznancem

Dolgočasen zmenek se je v nekem trenutku prelevil v neverjetno izkušnjo in seks z neznancem!

Bil je eden tistih zmenkov, ko je bil tip popolno nasprotje tistega, kar sem pričakovala po klepetu preko spleta. Skrit za zaslonom telefona je po uvodnem spoznavanju tipkal o tem, kaj vse bi počel z mano in to mi je bilo všeč. Govoril je, da sem seksi in mu med najinim klepetov večkrat stoji. V resnici na pogled sploh ni bil napačen, a se je na spoznavni kavi izkazal za dolgočasneža brez prave ideje. Od nikoder tiste tako želene kemije, zato sem komaj čakala, da spijeva in se posloviva.

A takrat sem s kotičkom očesa opazila nekoga, ki je že samo s pogledom povedal vse tisto, kar sem pričakovala od moje nesojene simpatije. Tudi ko sem ga pogledala naravnost v oči in zadržala pogled nekaj sekund, je ostal miren. Zdelo se mi je, da si je nataknil celo nek blag in precej pomenljiv nasmešek. Premerila sem ga od glave do pet, ko mi je med nogami zavrelo.

Prijel je svoj kozarec vina in mi nazdravil. Nato je odpil požirek in me pri tem še vedno ves čas gledal v oči. Dihanje se mi je pospešilo, prsi pa mi je hotelo pognati iz že tako globokega dekolteja. Moj zmenek je bil uničen, a upanje je tlelo. Takrat sem si premislila in po kavi naročila en Aperol. Tipček nasproti mene je menil, da je uspešen pri svojem nerodnem zapeljevanju, a mene je bolj mikal skrivnostni neznanec, ki mi je ves čas pošiljal poglede in druge očitne signale, da ga zanimam.

V resnici sem imela z njim v slabih 10-ih minutah več predigre kot večinoma pred vsakim seksom. Moja mucka je bila vlažna in ves čas sem stiskala skupaj s stegni ter si tiščala prste med noge. Oba sta opazila, da me kuha, le da je neznanec to prebral precej bolje. Razmetavalo mi je misli, ki so postajale vse bolj umazane, zato se niti ne čudim, da sem sledila njegovim namigom in se za njim odpravila na WC.

Vznemirjena in vzburjena sem vstopila in dojela, da me čaka v eni izmed kabin. V edini, ki je imela priprta vrata. Rahlo sem jih potisnila naprej in ga zagledala. Bil je pripravljen, z odpetimi hlačami in korenjakom v roki. V tistih nekaj trenutkih, ko sem hodila od mize ga je postavil pokonci. Bil je noro vzburjen in kar nisem mogla odmakniti pogleda od tistega kitastega tiča polnega večjih in manjših žil. Pa tako lepo nabreklo rožnato glavico je imel in jo gladil s svojimi spretnimi prsti.

Pritegnil me je kot magnet. Zaprla sem vrata za seboj in roko položila na njegovega tiča. Brez besed sva se spogledala kot prej za mizo. Potem sem ga strastno poljubila, mu posesala jezik iz ust in se napajala opojnega vonja po nekem noro dobrem parfumu. Njegova samozavest je bila izjemna. Dobesedno mi je ukradel vso pamet in lahko bi počel z menoj, kar bi ga bila volja.

Tako zelo sem mu ga želela pofafati, ampak res ni bilo časa za kaj več kot hiter fuk. Vsak hip bi lahko kdo vstopil, tisti moj za mizo pa bi postal preveč sumničav. Čeprav sem ga šele spoznala in mi sploh ni bil všeč, nisem želela nobene scene. Po drugi strani pa sem se bila pripravljena pofukati z neznancem na stranišču bara v katerega redno zahajam. Precej slabo, če bi naju denimo zalotil kdo od osebja.

Med grizljanjem njegovih ustnic sem drkala trdo batino in se z njo božala po mednožju. Po tako zelo mokrem mednožju in bila vesela, da sem zjutraj oblekla krilo. Nakladač preko spleta je bil tako drzen, da sem pretirano optimistična celo “pozabila” obleči hlačke. Izpadlo je idealno. Sedel je na pokrov školjke, jaz sem mu obrnila hrbet in sedla nanj. Še vedno nisva spregovorila besede, niti se predstavila. Nor občutek!

Natikala sem se na tistega čudovitega tiča in se trudila ostati tiho. Nekdo je pravkar odprl vrata in si šel očitno umit roke. Morda prav “moj”? V tistem trenutku me to niti ni preveč zanimalo. Dlani sem uprla ob steni levo in desno ter se nabijala na njegovega tiča povsem do konca. Pazila sem le toliko, da naju ne bi izdala s kakšnim očitnim tleskanjem do katerega je prišlo takoj, ko je vsiljivec zapustil prostor.

Potisnil me je proti vratom, me zgrabil za boke in napadel od zadaj. Že dolgo nisem tako globoko v sebi čutila tistega strastnega utripa. Pričakala sem ga na robu orgazma, se z rokami in obrazom nalepila na vrata ter prepustila živali za seboj, da me “razdere” in napolni s svojo vrelo tekočino.

Polna njegove sperme sem se vrnila nazaj k svoji mizi in videla, da me “moj” nekoliko začudeno opazuje.

“Si v redu?” je vprašal. “Precej rdeča si v lica.”

Pokimala sem, da je vse ok in čez nekaj časa pokukala k mizi mojega strastnega neznanca. Ni ga bilo več. Je pa na mizi pustil nekakšen listek. In zdaj sem morala do njega preden bi prišel natakar pospravit mizo.

“Spet na WC?”

“Mhm…”

DELI
Prejšnji članekOsnove BDSM
Naslednji članekSlovenke OnlyFans vzele za svojega | 2024
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.