Moški se večkrat pritožujejo nad tem, da ženske nimajo neke prave volje za seks. Ampak na udaru niso le ženske, tudi moški pridejo domov izčrpani in brezvoljni.

Ni tako, ljubčki moji? Ne? Se vam vedno seksa?

No, kdorkoli je že utrujen, vseeno se je treba potruditi in si nakloniti nekaj pozornosti, nežnosti, strasti, … In ni boljšega načina za to kot seks (to, da vrača dobro voljo, pa itak že vsi vemo).

Planiranje spolnih aktivnosti, WTF?!

Mogoče zveni malce ne romantično, ampak seks je včasih treba tudi načrtovati, oz. se dogovoriti za čas, ko si bosta oba odtrgala nekaj minut (ali kolikor časa že potrebujete hehe ). Tako se bosta lahko že ves dan vnaprej veselila, da vaju na koncu dneva čaka posladek.

eroticna zgodbica selitveni servis

Fino je, da se tisti dan ne prepirata, čeprav moja kolegica pravi, da ima vedno najboljši seks, ko se najprej fino spreta. Nekakšen seks za pobotanje torej. Če bosta čakala na trenutek spontanosti, lahko čakata večno. Že vrabčki na veji čivkajo, da ima dan premalo ur in da čas prehitro mineva. Zato ga je pač treba vzeti v svoje roke.

Čas in kaj drugega tudi

Ženskam je teže ločiti stres od seksa, a obstaja zdravilo. Imenuje se pogovor. Moški pa v jok in na drevo. Ja, najboljši način za sproščanje je pogovor (tudi kakšna masaža bi se prilegla, ampak ob njej radi zaspimo, ker je tako zeloooo prijetna …).

Minus za moške, ampak plus za ženske. In plus za ženske v tem primeru pomeni dvojni plus za moške. Zveni zapleteno? Pa ni.

Zato, fantje, četudi vam je pogovarjanje odveč, še več, vas spravi celo v slabo voljo, se vam bo izplačalo, če ji naklonite svoj posluh. Naj vam vsaj pove, kaj je počela v službi, na faksu, … kako je šlo po nakupih itd.

Ni vam treba dajati nasvetov, samo poslušajte jo, tu in tam pobožajte, poljubite na vrat in čez nekaj časa se bo gotovo prelevila v strastno ljubico kakršno bi si le želeli.

Vsaj pri meni je tako in priznam, da deluje!

DELI
Prejšnji članekSe je pametno "poparčkati" s sodelavcem ali sodelavko?
Naslednji članekNova ljubica nove težave
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.