Na zadnjem erotičnem sejmu sem doživela veliko preobrazbo na intimnem nivoju zato je bilo moje dosedanje leto precej … 🔥

Čeprav sem se upirala z vsemi štirimi me je moj dragi vseeno uspel prepričati, da sva šla na erotični sejem v Celje. Priznam, preden sem vstopila sem imela grozno tremo. Pričakovala sem, da me bodo takoj pri vratih “napadli” veliki tiči katere njihovi mišičasti lastniki ponosno razkazujejo tam. In kam se bom obrnila? Kam naj sploh pogledam?

Izkazalo se je, da so bili moji strahovi povsem odveč. Iz minute v minuto sem bolj radovedno sukala oči z leve na desno in podzavestno brskala po vsebini bogato obloženih stojnic. In moj bog, kako noro sexy perilo! V istem trenutku sem lahko tisto perilo občudovala na stojnici in malce naprej v živo na zares hudi bejbi.

erotični pripomoček strap on

Prejšnji teden sva bila z mojim na neki zabavi. Kolegica je praznovala okroglo obletnico, trlo se je znanih in neznanih obrazov, mene pa se je že malce lotil vpliv gin-tonika. Plesala sem in upala, da dragi ne bo preveč ljubosumen na tipa, ki se je dobesedno “prilepil” name med mičnim zibanjem bokov. Ošvrknila sem ga s pogledom in opazila, da se zadovoljno smehlja medtem, ko naju je opazoval, Potem je odložil kozarec in prišel k meni. Objel me je okoli pasu in hinavsko pomežiknil razočaranemu snubcu.

“Pa se ja nisi mislila dati dol z njim?” mi je rekel na uho.

Z roko sem mu segla med noge, zgrabila za premoženje in odvrnila:

“Saj veš, da imam na celem svetu najraje njega.”

V trenutku sva bila oba vzburjena. Njegovo vzburjenje se je jasno pokazalo v moji dlani, ko sem preko hlač čutila njegovo nabrekanje. Zatekla sva se na teraso in od tam naravnost v sosednjo sobo. Vedela sem, da so vrata zaklenjena in, če zapreva še teraso …

Njegove roke so v trenutku preplavile moje pohotno telo in kar naenkrat je moja tesna in kratka obleka postala še tesnejša. S hrbtom me je naslonil na steno, mi privzdignil nogo in se z nabreklim mednožjem naslonil name. Ohh kako potrebna sem ga bila. Želela sem si, da bi me raztrgal.

“Greva letos tudi na sejem? Po novem se mu reče EROTICLAND.” Je nenadoma rekel in me pošteno zalizal.

Ko sem se iztrgala iz poljuba sem mu med odpenjanjem hlač odgovorila:

“Se ti ne zdi, da sem že od lanskega dovolj zmešana, hehe?!”

In res sem bila. Kot bi se po tistem sejmu nekaj v meni odprlo. Polna erotičnih vtisov, dogajanja na odrih in privat predstavah, založena z erotičnimi igračkami in perilom, sem se takrat na poti domov povsem strgala z verige. Seksala sva v avtu. Komaj je uspel ustaviti, ko sem ga kar med vožnjo pričela grabiti za mednožje.

seks v avtu na zadnjih sedezih

Bila sem celo tako nagajivo razpoložena, da sem si že pred tem na stranišču slekla hlačke in jih pospravila v torbico. Tisto je bil res seks leta in prelomen trenutek. Zdaj seksava večkrat kot kdajkoli prej in brez sramu uporabljava različne intimne igračke.

“Letos pride Rocco Sifredi,” je pripomnil med tiščanjem prstov v moje precej vlažne spodnjice.

“Zajebavaš?!” sem skočila. “Tip je dobesedno naš mentor, hahaha!”

“Mhm,” je zamrmral in mi potegnil spodnjice v stran, ter prislonil končno osvobojenega korenjaka.

Počasi je prodiral vame, z rokami sem se oklenila njegovega vratu in uživala v vonju njegove vodice po britju. Tako erotično je bilo vse skupaj. V hiši prijateljice, v sosednjem prostoru žur, midva pa v njeni sobi takole v stoje …

“Zdaj bi bila rada zvezana, … samo zate …” je letelo iz mene.

Dejansko sem odkrila, da noro uživam kadar sem pred njim nemočna. Gola, ali v kakšnem vročem perilu, zvezanih rok, ali pritrjena na stol. Še sama ne vem zakaj. Tisti občutek nemoči ob pogledu na ljubega, ki se igra z menoj, počasi slači in izziva le nekaj centimetrov od mojih ust, prsi, vročega telesa.

“Hmmm, pozabil sem ti povedat,” je namignil in me znova nasadil proti steni, da mi je zmanjkalo tal pod nogami. “Letos bo na sejmu tudi Andrea Ropes. Saj veš kaj zna mojster vrvi z žensko?”

via GIPHY

V preblisku sem se spomnila, da sva ob neki priliki gledala njegov šov. Znova me je nasadil na čvrstega korenjaka in me nežno ugriznil v vrat. Njegovi vroči poljubi so sledili vse do ušesa, roka pod mojim stegnom me je čvrsto držala, v drugi je stiskal napeto ritnico in se pričel vse hitreje zabijati vame. V mojem telesu je vse vrelo, brbotalo, si ga želelo. Zdaj sva že izurjen par in se odlično poznava.

Slediva drug drugemu tudi brez besed, loviva skupen vrhunec in navadno sva pri tem precej uspešna. Takrat v tisti sobi, malce stran od glasne druščine pa sva se združila v eno. V trenutku, ko so mi klecnila kolena in sem se v popolnosti prepustila sladkim krčem ter njegovim rokam, ki so me edine še držale pokonci, je končal tudi sam. Nekje globoko, globoko sredi mojega orgazma.

“Seveda bova šla na sejem … ampak ta hip … ostani še malo takole … v meni …”

DELI
Prejšnji članekSmešne sexy reklame
Naslednji članekNagradna anketa | Z Urgenco na letošnji EROTICLAND!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.