Pravijo, da je človek bogat, ko ima milijone na računu. Jaz pa trdim, da je dovolj že stara, razmajana koča na samem.

Bila sem zagledana v 3 leta starejšega moškega, ki je na prvi pogled deloval nekoliko nedostopno. Vedela sem, da je poročen, a nesrečen v zakonu. Žena je večkrat skočila čez sosedov plot. Kako vem? Tudi jaz sem soseda. Zakaj je to počela? Nimam pojma, jaz ga ne bi izpustila iz rok.

Prve skupne trenutke sva preživela povsem po naključju. Pomagal mi je, ko sem si v avtomobil zaklenila ključe, potem pa sem ga povabila k sebi na pijačo. Seveda ga doma ni pogrešal nihče. Žena je bila “zasedena” in tudi sicer vedno kje drugje, samo doma ne. Ime mu je bilo Borut, kmalu pa je postal “moj Borči”. Razlagal mi je o stari koči, ki jo je podedoval po očetu, a ženi niti črhnil ni o njej. Zdela se mu je neprecenljiva, stara razvalina, v katero bi vložil dušo in srce, žena pa bi jo najbrž takoj želela prodati.

Ko me je prvič peljal s seboj na tisti odmaknjen, pravljični kraj, sem se dobesedno zaljubila vanjo. Stala je povsem na samem v bližini gozdiča, razgled iz nje pa je bil naravnost sanjski. Počutila sem se kot v pravljici, pa še svojega princa sem imela poleg. Tisti dan sva se prvikrat ljubila. Vse se je zgodilo tako spontano, da sem imela občutek kot bi bila skupaj že vrsto let. Borut je bil izjemno nežen moški, ki se je znal ljubiti na precej različne načine. Sprva se mi je morda zdel preveč prilagodljiv, kasneje pa sem ugotovila, da me je le napeljeval na svoj teritorij.

erotične zgodbe koča skrivnosti
Z Borutom sva redno hodila v najino kočo poželenja

Nisem se mogla naveličati njegovih vročih poljubov na svojem telesu. Kljub prijetnim temperaturam zaradi bukovih drv v stari peči, se mi je koža ves čas pošteno ježila.

“Ne razumem tvoje žene,” sem rekla medtem, ko mi je on svoje nežne poljube trosil po notranji strani stegen. “V bistvu pa, mmm, … briga me.”

Vročica je njegova usta spremljala navzgor po moji nogi in se ustavila šele na mednožju. Ni se zapodil “vanjo” kot svinje v koruzo. V počasnem obdelovanju in vzburjanju je užival vsaj tako močno kot jaz. Premišljevala sem o njegovem korenjaku, kako trd mora že biti in potreben. Nisem ga še videla. Nemočna sem ležala sredi postelje, pogrnjene z ogromno, prijetno mehko odejo. Meglenega pogleda sem opazovala njegovo glavo med svojimi nogami in se prepustila čudežem njegovega jezika.

V tisti koči sem se počutila kot v filmu. Ljubimca, ki se po naključju spoznata, uideta na skrivno mesto in se tam neovirano predajata strastem. Vseeno jima je za cel svet, za vse križe in težave. Vidita samo drug drugega, se gola prepletata po postelji in živita le za orgazme.

Ko se je nasitil moje, prvič potešene “princeske”, se je povzpel nad mene. Zdaj sem prvič uzrla njegovo moškost, ki se je v nabreklem stanju grozeče bližala mojemu mednožju. Hm, še zadnji dvom je odpadel. Torej tudi majhnega ni imel, da bi se morda zato žena kurbala. Prisesal se je na moja usta in mi, za hip, na jezik ponesel okus moje vzburjene ženskosti. To se mi je zdelo skrajno erotično in me še dodatno vzburilo. Z roko sem segla navzdol in ujela čvrstega korenjaka, ki je zdaj utripal v moji roki. Pričela sem se igrati z njim, vmes sesala njegov jezik in vrh nabreklega uda usmerila navzdol proti sebi.

via GIPHY

Z njegovim vrhom sem si božala muco, gladila nabrekel gumbek, ki se je razbohotil v vsej svoji nesramnosti in mu pričela zapeljivo vzdihovati na uho, da si ga želim v sebi. Njegovi boki so se zganili v maniri najboljših plesalcev. Zdaj je kar sam s tičem božal mojo razprto, vlažno muco. Čedalje močneje jo je razpiral in se naposled vendarle “zasidral” vanjo. Zaječala sem in se ga oklenila okoli vratu. tudi z nogama sem objela njegovo telo in ga s petama pričela potiskati navzdol. Sledil je blažen občutek polnosti, ko je s svojim ponosom končal globoko v meni. Njegovi spretni gibi so začeli pridobivati na hitrosti in ravno pravem ritmu, ki me je počasi, a vztrajno vodil norosti nasproti.

Najina skrivna koča poželenja je odtlej redno obiskana. Vsakokrat s seboj prineseva kaj novega, jo opremljava, bogativa z igračkami, ki nama pridejo prav in raziskujeva drug drugega. Doslej še nisva prišla do konca in vselej presenetiva celo sama sebe. Nikoli si denimo ne bi mislila, da je snemanje seksa in kasnejši ogled, lahko tako zelo vzburljivo dejanje. Ko pa k temu dodaš še sproščenost zaradi odrezanosti od sveta in dve pohotni osebi, polni perverznih idej, …

DELI
Prejšnji članekTRIKI: Kako premagati konkurenco na Urgenca.com?
Naslednji članek"Usodna" lepotica Inja Zalta
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.