Veliko žensk toži, da težko (ali pa sploh ne) doživijo orgazma ob klasičnem spolnem odnosu. Punce, zadnji čas je, da si pomagate same!

Na trgu je neomejeno spolnih igračk in pripomočkov, ki pomagajo tako paru, kot tudi v povsem “solo akciji”. V Independentu poročajo, da kar okoli 70% žensk ne doseže orgazma med običajno penetracijo pri spolnem odnosu. Zaskrbljujoče.

erotika in erotični oglasi

We-Wibe solo ali v dvoje

Seks igračka, ki je ta hip med najbolj zaželenimi med ženskami po svetu, je vsekakor vibrator We-Vibe, ne glede na to za kateri model gre. Na voljo jih je kar nekaj, razlikujejo pa se predvsem v možnosti različnih nastavitev (vibracij), kot tudi v povezljivosti s pametnimi napravami in aplikacijami v ta namen. Kar lahko iz lastnih izkušenj potrdim je … punce, to res deluje!!!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by We-Vibe (@wevibe) on

We-Vibe je zasnova v obliki črke U. En del tega U-ja gre v našo nožnico, drugi pa se nasloni ob klitoris kar pomeni, da v istem trenutku stimulira tako točko G kot klitoris. Noro ne?! In kar je še vredno izpostaviti je sledeče. Lahko ga uporabljamo tudi v paru, med samim spolnim odnosom. Jaz sem bila že po prvi uporabi navdušena, pa sem preizkusila samo osnovni model.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by We-Vibe (@wevibe) on

Dejstvo pa je, da so cene teh napravic kar močno zasoljene. Za tiste boljše je potrebno odšteti preko 100 pa vse do 200€. A tudi s cenejšim (vsaj za test) ne boste nič manj uživale. Sicer pa, za užitek tudi 100 ali več evrčkov ni preveč. Papa 💋

DELI
Prejšnji članek3 dame a ne vse zame
Naslednji članekZakaj moški ne razumejo žensk
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.