Vse polno je nasvetov kaj imamo ženske rade in kaj ne, a dejstvo je, da najbolje ve le vsaka zase. Kaj pa morebiti ključne točke kjer bi morali biti naši moški še najbolj previdni?

seksi misicast moski

Neobritost

Ljubezen mogoče povzroča bolečino, ampak neobrita lica jo pa prav gotovo. Ko z neobritim strniščem drsiš po njenih stegnih ali trebuhu in ona globoko vzdihuje, to najverjetneje ni zaradi užitka, ampak zaradi bolečine, ki ji jo povzročaš in je še najbolj podobna drgnjenju s smirkovim papirjem po goli koži. Seveda so neobriti fantje puncam tudi všeč, a v tem primeru ne gre za rahlo neobrito brado, pač pa urejeno zadevo.

Pihanje v njeno uho

Med erotičnim šepetanjem na uho, ki vključuje nežno sapo tik ob njem, ter pihanju v notranjost le-tega, ki ni niti najmanj seksi in še najbolj spominja na volka iz pravljice o treh prašičkih, je ogromna razlika. Prvo jo bo naredilo mehko in voljno, zaradi drugega pa utegne pomisliti da jo imaš za norca.

erotika in erotični oglasi

Igranje z bradavičkami

Bradavice na njenih prsih so izredno občutljive, zato z njimi ravnaj nežno in ne kot z gumbi na starem radiu, s katerimi poskušaš uloviti angleški BBC.

Ignoriranje preostanka njenega telesa

Žensko telo ni sestavljeno samo iz dveh jošk in muce. Na njem je še ogromno drugih, prav tako občutljivih erogenih con, ki jih predvsem med predigro ne gre zapostavljati.

Izpuščanje predigre

Mogoče še vedno misliš, da je predigra nekaj kar ni pomembno in da je to pač izguba časa, ki bi ga lahko izkoristil za to, da bi jo takoj naskočil, ampak za večino žensk je predigra nekaj kar je ravno tako pomembno kot seks sam. Če se tukaj ne boš potrudil, oz. boš odkrito kazal svojo neučakanost, se bo zraven tebe počutila ogroženo, saj utegne pomisliti, da te zanima le tvoj užitek.

Kaj moški ljubijo v postelji

Invazija na njen klitoris

Ah ja, ta mali hudiček, ki povzroča ženskam takšne užitke. Pa tudi bolečine, če z njim nisi nežen. Pomisli, bi ti bilo všeč, če bi ženska začela grobo lizati predel tvoje moškosti tam kjer je ta najbolj občutljiva? Že misel na to ni prav nič prijetna in pri ženskah ni čisto nič drugače, saj je ščegetavček izredno občutljiva stvarca, ki v sebi skriva prav toliko živčnih končičev kot tvoja glavica.

Je doživela orgazem?

Se ti ne zdi, da bi to pravzaprav moral vedeti? Okej, mogoče je, da ga je zaigrala, ampak v tem primeru tudi z vprašanjem ne boš čisto nič na boljšem. Če res ne veš, predpostavi da ni in nadaljuj (saj imaš cele prste in močan jezik, ane?). Če je pred kratkim doživela orgazem, te bo sama ustavila, v nobenem primeru pa ne sprašuj!

Potiskanje njene glave na …

Zapomni si, ženske tega ne prenašajo. Res ne, spominja jih na pradavnino, ko so moški žensko zgrabili za lase in jo odvlekli v votlino, kjer jim je bila prepuščena na milost in nemilost. Vem, da je v ekstazi želja, da bi šli globlje v njeno grlo včasih nevzdržna, ampak tega si res ne smeš dovoliti. Če ima rada oralni seks, se bo to zgodilo spontano in brez vsake prisile.

erotika in erotični oglasi

Dirty talk

Če si opazil, da je bolj fine sorte, tebi pa razne »psice«, »prasice« in kar je še podobnih ljubkovalnih besed med seksom, kar same letijo iz ust, utegneš ustvariti vtis perverzneža, ki je ure in ure preživel na vročih linijah.

Zahvala po seksu?!

Ženska s katero si pravkar doživel enega najboljših orgazmov v življenju, ni prostitutka. Ponovi za mano: ONA NI PROSTITUTKA. Po izjavah, ki jih lahko preberemo v kakšni reviji, sicer tudi te niso zadovoljne, če se jim zahvališ po seksu, ampak da se zahvališ svoji punci, ženi, ljubimki, priležnici, »fuck frendici« ali avanturistki za eno noč, je pa neodpustljiv greh!

No, zdaj pa pošteno povejte koliko od teh napak delate tudi sami pa se tega do sedaj sploh niste zavedali? Zdaj imate zlato priložnost, da si zapomnite kaj ne spada v posteljo, tisti ki se v svet seksa šele podajate pa si lahko prispevek preberete vsaj še enkrat in se nasvetov tudi poskušate držati.

DELI
Prejšnji članekKatera znamenja najbolj obvladajo seks?!
Naslednji članekEROTICDAYS - VEČ KOT LE EROTIČNI SEJEM!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.