Tako ženske kot moški, se v življenju srečujemo z različnimi težavami pri spolnosti. Blagor tistim drugim!

Pri moških je najpogostejša motnja spolnosti prehiter izliv, ki pa ni nujno bolezensko stanje. Prehiter izliv je normalen za moške, ki so šele začeli s spolnim življenjem, pogosto se pojavi tudi vsakič, ko so prvič intimni z novo partnerko. Nekateri se tej nevšečnosti ‘odpovejo’ že po nekaj spolnih odnosih, pri drugih traja več let.

Drugače je, če se težave pojavijo šele kasneje v življenju, ko je moški že nekaj časa spolno aktiven. V takšnem primeru je najbolj smiselno obiskati zdravnika, saj je prehiter izliv lahko le simptom kakšne druge zdravstvene težave.

erotika in erotični oglasi

Težave z erekcijo

Podobno je pri težavah z erekcijo. Pri prvem spolnem odnosu so ponavadi težave z erekcijo le trema pred novo življenjsko izkušnjo. Nenaden pojav težav z erekcijo v obdobju zrelega spolnega življenja pa lahko pomeni, da morate konkretno spremeniti svoj stil življenja.


via GIPHY

Težave z erekcijo so namreč pogost odgovor telesa na prekomeren stres, alkohol, mamila, cigarete in pomanjkanje gibanja. Začnite se prehranjevati zdravo, bodite redno telesno aktivni in predvsem si vzemite za spolni odnos veliko časa.

Zakaj doma ni več seksa?

Pomanjkanje pestrosti spolnega življenja je redko edini razlog za žensko ohlajanje. Razlog pogosteje tiči v nezadovoljstvu z odnosom nasploh, izčrpanost in utrujenost ali travme iz preteklosti.

Pritisk v službi ali družinske razmere lahko povzročijo izčrpanost in utrujenost. Najti morate način, da del bremen preložite na druga ramena ali pa ga preprosto odvržete. Ker je malo verjetno, da bo stres, ki ste ga deležne v službi, nenadoma prenehal, je bolje, da se naučite in izvajate eno izmed mnogih tehnik premagovanja stresa na delovnem mestu. Če je pritisk prevelik, mogoče prav tako ne bo napak, če razmislite tudi o zamenjavi delovnega mesta.

erotika in erotični oglasi

Njej ne pride!

Ena pogostejših težav pri ženskah v spolnosti je tudi ne-doživljanje orgazma. On bi jo rad zadovoljil, saj je od njenega orgazma odvisna njegova titula dobrega ljubimca, ona bi ga rada dosegla, ker ga želi osrečiti. Rezultat je, da se oba preveč trudita in kaj kmalu zapadeta v nevarno igro hlinjenja orgazma. Resnica je, da spolnost obstaja zato, da nam je lepo in ne zato, da na vsak način dosežemo zaželen cilj.

Če bosta uživala v spolnosti ne da bi mislila na (ne)dosežen cilj, se bo ta zgodil veliko hitreje kot bi se sicer. Predvsem pa je za doseganje orgazma ključno masturbiranje. Šele ko ženska sama spozna svoje telo in kaj ga pripelje do orgazma, lahko pot do njega pokaže tudi moškemu.

DELI
Prejšnji članekPetting ali intimna predigra
Naslednji članekKako vzburiti žensko?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.