3 razlogi da največ seksamo med božičnimi prazniki!

najbolj seksamo med prazniki

Brez heca. To se dogaja tako v ZDA kot v Evropi, oziroma v vseh svetovnih »krščanskih državah«. Zakaj?

Zakaj pa najraje seksamo prav v božičnem času? Ha. Razlogov je baje več, med najbolj pogostimi pa se omenjajo tile trije:

1 Alkoholni relax

Vsi vemo, da so nam ljudje, ko spijemo kozarček ali dva, zdijo lepši in še bolj zanimivi. In so nam zmeraj bližje, bližje, bližje?! Saj veste, ni več tiste varovalne bližine. Med Njo in Njim. Stop znak se spremeni v obvezno smer, “zapornica” se dvigne in nenadoma ni več drugega logičnega koraka kot seks.

afrodizijak

Zakaj alkohol poveča libido:

  1. Sprostitev: Alkohol deluje kot depresiv, kar pomeni, da zmanjšuje aktivnost centralnega živčnega sistema. To povzroči sprostitev mišic in zmanjšanje zaviranja, kar lahko vodi do sproščenosti in povečane želje po intimnosti.
  2. Zmanjšanje zaviranja: Alkohol lahko zmanjša socialno zaviranje in strahove, kar pomeni, da se ljudje počutijo bolj samozavestni in manj zadržani. To lahko vodi do povečane odprtosti za izražanje svoje spolnosti.
  3. Povečanje družabnosti: Alkohol lahko poveča občutek družabnosti in povezanosti, kar lahko posledično vpliva na intimnost med partnerji.
  4. Povečana občutljivost: V zmernih količinah lahko alkohol poveča občutljivost na dotik in druge dražljaje, kar lahko okrepi spolno doživljanje.

via GIPHY

2 Drugi razlog se skriva v počitku

Praznični dnevi so čas, ko se mnogi ljudje odločijo umakniti od običajnega stresa in hitrega tempa vsakdana ter se posvetiti bližnjim in lastnemu počutju. Različni dejavniki v tem obdobju, kot so daljši prosti čas, sproščeno vzdušje in manjša skrb za vsakodnevne obveznosti,  pripomorejo k temu, da se pari počutijo bolj povezani in odprte za intimne trenutke.

Poleg tega so praznični dnevi pogosto povezani s toplino, ljubeznijo in romantiko, kar lahko spodbuja željo po povečanju intimnosti. Skupni prosti čas med prazniki tako služi kot priložnost za okrepitev intimnih vezi in sproščeno izražanje erotičnih fantazij, ki sicer redkeje pokukajo na plan.

via GIPHY

3 Otrocih. Otrocih!?

Skratka, ljudje med prazniki seksajo, ker se pač odločijo (saj veste, to so veleumne novoletne odločitve), da bi bilo fajn, če bi nehali kaditi, morda shujšali in  …, da bi imeli recimo otroka! In glede na to, da sem sama rojena v samem začetku septembra … khmm, khmm. Mama, vprašanje, zakaj si me rodila septembra?

K temu pa lahko brez težav prištejemo še vse ostale razloge, tudi zgornja dva. Alkohol vsekakor odpira vse spolne čakre in kanale, prav tako pa prepriča neprepričanega partnerja, da je ideja o otroku res dobra. Ker smo v vročem prazničnem mesecu zagotovo ne bo manjkalo seksa in sproščanja spolnih hormonov. Pa veliko orgazmov ti želim ob tem!

via GIPHY

DELI
Prejšnji članekErotika in orgazem v sladkem e-molu
Naslednji članekKako poiskati partnerja za eno noč?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.