Brez heca. To se dogaja tako v ZDA kot v Evropi, oziroma v vseh svetovnih »krščanskih državah«. Zakaj?

Zakaj pa najraje seksamo prav v božičnem času? Ha. Razlogov je baje več, med najbolj pogostimi pa se omenjajo tile trije:

1 Alkoholni relax

Vsi vemo, da so nam ljudje, ko spijemo kozarček ali dva, zdijo lepši in še bolj zanimivi. In so nam zmeraj bližje, bližje, bližje?! Saj veste, ni več tiste varovalne bližine. Med Njo in Njim. Stop znak se spremeni v obvezno smer, “zapornica” se dvigne in nenadoma ni več drugega logičnega koraka kot seks.

via GIPHY

2 Drugi razlog se skriva v počitku

Ja, prav ste prebrali v počitku! Ljudje med prazniki pač ležerno počivamo, spočiti smo in razmišljamo … (končno) tudi o seksu. Saj veste, malo vam je dolgčas, malo vam je lepo, tu in tam odprete še kakšno lepo darilo, ste prijetno siti in napiti, ženska kolena so vsa mehkejša, moški junaki pa vse trši. Eno vodi k drugemu. In že smo tik-tak pri tretjem razlogu.

via GIPHY

3 Otrocih. Otrocih!?

Skratka, ljudje med prazniki seksajo, ker se pač odločijo (saj veste, to so veleumne novoletne odločitve), da bi bilo fajn, če bi nehali kaditi, morda shujšali in  …, da bi imeli recimo otroka!

In glede na to, da sem sama rojena v samem začetku septembra … khmm, khmm. Mama, vprašanje, zakaj si me rodila septembra?

via GIPHY

DELI
Prejšnji članekKo ugasnejo luči
Naslednji članekPornHub v težavah?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.