Skriti način

Vklopi skriti način uporabe in nihče ne bo videl, da si online in si si ogledoval/a določen profil. Ko si v skritem načinu, te med kandidati ne vidi nihče, s katerim nimaš relacije. Tistim, s katerimi imaš že vzpostavljeno pozitivno relacijo in tistim, ki jim pošlješ sporočilo, jih vprašaš za šanse (GO?), povabiš na zmenek, dodaš med priljubljene, tvoj profil (p)ostane viden.

Avdio Video klici

Osebo lahko preko Avdio (ikona slušalke) ali Video klica (ikona kamere) pokličeš znotraj Sporočil. Uporaba AV klicev je možna samo preko pametnega telefona.

Prav tako mora vsak od vaju na svojem telefonu pod nastavitvami strani (ključavnica) aplikaciji omogočiti dostop do kamere in mikrofona, v nasprotnem storitev ne bo delovala.

Avdio video sex zmenki na Urgenci
Samozadovoljujva se v dvoje!

V primeru, da te sogovornik v Avdio Video klepetu nadleguje, ga lahko blokiraš. Če si kadarkoli premisliš, ga lahko odblokiraš. Seznam blokiranih uporabnikov se nahaja pod nastavitvami.

Storitev je trenutno v preizkusni oz. beta fazi. Če je ne želiš uporabljati, jo lahko izklopiš pod nastavitvami.

Vsi mi lahko pišejo

Ikone strele ti daje vedeti, da uporabnik uporablja storitev “Lahko mi pišejo vsi, tudi neplačniki”, ki je neposredno povezana z neomejenim članstvom. Takemu uporabniku lahko pišejo prav vsi uporabniki portala, tudi nečlani, ki sicer ne morejo pošiljati sporočil.

Sex oglasi na UrgenciZasebne fotografije

Storitev omogoča, da tvoje fotke ostanejo samo tvoje in da jih ne vidi nihče. Razen tistih uporabnikov, katerim jih pošlješ preko sporočila, ali pa tistih, ki jih dodaš med Priljubljene.

Komunikacija

Izkoristi možnosti neomejene komunikacije. Neomejeno pošiljaj sporočila, emotikone, fotografije, animirane slike (gif) in komentiraj fotografije uporabnikov.

DELI
Prejšnji članekČlanstvo in članarina
Naslednji članekPogosta vprašanja
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.