Lahko je v razmerju na videz vse v redu, a sčasoma lahko pride do občutka naveličanosti. Še posebej v primerih, ko se parček druži praktično ves dan, vsak dan.

In takrat je čas, da popestrita svoje razmerje. Se vam zdi, da seks ni več tako energičen kot je bil nekoč, ali pa zaradi tega celo dvomite v partnerjevo zvestobo? V večini primerov gre zgolj za zasičenost, ki lahko povzroči resne težave, če se ne lotite njihovega reševanja. Morda obožujete pico ampak, ali bi jo jedli prav vsak dan do konca življenja? Verjetno ne.

erotika in erotični oglasi

Tako tudi vajine posteljne aktivnosti potrebujejo poseben “jedilnik”. Morda še dobro, da se navadno ne seksa vsak dan, sicer bi se spraševali podobno kot pri hrani. “Kaj naj pa danes kuham?”. Oziroma: “Kako bova pa danes?”. Ne želite si, da bi seks za vaju postal nadležna obveznost. V seksu mora človek uživati, si ga želeti in hrepeneti po tisti nagradi na koncu v obliki sladkega orgazma.

via GIPHY

Začinita svoje spolno življenje!

Tako kot v kuhinji sprememba recepta lahko pomeni izjemno izkušnjo za vaše brbončice, bo dobrodošla sprememba pozitivno vplivala na dogodke v vaši spalnici. Spremenita običajno rutino pred seksom. Če vedno seksata doma in to počneta zvečer pred spanjem, je čas, da razmislita o nečem novem. Zapeljita se za avtomobilom na neko osamljeno lokacijo in ugotovita kako zapleteno je zadovoljiti potrebe razpeti med volanom in neudobnimi sedeži.

Seksajta zjutraj pod prho in si potem pripravita zajtrk. Zakaj pa ne bi svojih strasti potešila na kuhinjskem pultu med tem, ko se cvrejo jajčka ali pa peče kruh? Če je vajin seks vedno videti nedolžno in misionarsko, začinita zadeve s predstavo in novimi položaji. Presenečeni boste kako majhne reči spremenijo razpoloženje v spalnici. Nov kos vročega perila, nova seksi igračka, igranje vlog, … idej vama ne bi smelo zmanjkati.

Igrajta se seks igre

Če pa vam idej vseeno zmanjka, se zatecita k seks igram. Nešteto jih obstaja in jih lahko Eva pomežikkupite kar preko spleta. Od kart, ki vplivajo na to koliko oblačil ima kdo izmed igralcev še na sebi, do kock, ki odrejajo položaje in kaj mora vaš nasprotnik storiti z vami. Lahko pa si omislita denimo “Kolo seksa” kot je to primer v spodnjem zabavnem videu. Pa uživajta v novih dogodivščinah 🤩.

Ahaaa, saj res! V primeru, da ste doma sami, pa brž na Urgenca.com, kjer že več kot 135.000 potrebnih išče nekoga za svoje igrice 😉. Vroči ZMENKI, AVDIO/VIDEO klepeti, izmenjava seksi fotk, … 😈

DELI
Prejšnji članekSeks iz zasede
Naslednji članekKaj je Cameltoe ali kamelji prst?!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.