Te ščemi, da bi se konkretno podal v globino Urgence, klikal po vročih profilih, gledal pikantne slike pa te skrbi, da te bi kdo prepoznal? Uporabi skriti način!

Vse jasno. Želiš si pobrskati po najbolj vročem portalu pri nas, preklikati profile nadvse vročih uporabnic, “prečekirati” njihove intimne fotke, a te skrbi, da bi te pri tem kdo prepoznal.

Urgenca ima za takšne potrebe na voljo sila pripravno orodje, ki se mu reče “Skriti način”. Ko enkrat vklopiš to funkcijo se ti ni potrebno več bati, da bi kje za teboj ostale sledi in boš lahko brezskrbno klikal in občudoval vroče bejbe ter se pokazal le izbranim.

Popolnoma se skrij pred svetom!

Ne le, da nihče ne bo videl tvoje dejavnosti kot je brskanje po profilih in ogledovanje fotk, Eva pomežikpač pa bo za vse povsem neviden tudi tvoj profil. Ta se seveda ne bo pojavil med zadetki drugih uporabnikov in na ta način bo tvoja prisotnost na portalu povsem zakrita.

Se sprašuješ kako potem sploh komunicirati z ostalimi?

Brez skrbi! Ko enkrat uporabniku ali uporabnici napišeš kakšno sporočilo, jo vprašaš za šanse, ali pa morda dodaš med priljubljene, bo tej osebi tvoj profil postal viden. Super mar ne?!

Če vključiš Skriti način uporabe, te drugi uporabniki ne bodo videli.

Kako vključim skriti način?

Skriti način vklopiš v nastavitvah svojega profila in sicer pod zavihkom Napredne storitve. Skriti način je ena izmed funkcij, ki jo pridobijo vsi člani takoj, ko plačajo eno izmed članarin, zato preveri članske pakete in izberi najprimernejšega zase.

DELI
Prejšnji članekSe je pametno "poparčkati" s sodelavcem ali sodelavko?
Naslednji članekKaj se zgodi z našimi telesi, ko smo vzburjeni?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.