Čutil je prav vsak živec v svojem telesu, vsak njen gib tam na kavču se jih je dotaknil in mu v možgane prenašal občutke, ki jih ne bi smelo biti

erotične zgodbe najstnice

Sedela je dva metra stran od njega in ga blazno požirala s pogledi že od kar je prišel. Vljudno se je delal neumnega, se nasmihal šalam njenega očeta (njegovega prijatelja) in pogledoval stran. Njej se je očitno zdelo zabavno nekoga spravljati v zadrego. Obnašala se je kot navihana šolarka čeprav jih je imela že dobrih 20. Vihala je svoje kratko krilo in mu na trenutke nalašč kazala spodnjice. Bil je prepričan, da je na “ta belem”, vse je kazalo na to. Še dobro, da je pogovor tekel v smeri šal in drugih neumnosti, sicer bi stežka prikrival kako mu je.

erotika in erotični oglasi

Potem je vstala, kolikor zapeljivo je lahko in odplesala s svojo živahno zadnjico proti vratom. Tam se je še enkrat obrnila nazaj, zapičila svoje lepe zelene oči vanj in mu pomežiknila. Blaž, njen oče, je sedel s hrbtom obrnjen proti njej in ravno zagrizel v neko novo šalo. Teh je imel vedno dovolj na zalogi. A njemu enostavno niso bile več smešne. Ni več razumel besed, ki so prihajale iz Blaževih ust. Videl je le še njegovo seksi hčerko in si predstavljal kaj zdaj počne.

Ko se je vrnila je sedla nazaj na svoje mesto. Njene oči so še živahneje žarele in njeni pogledi so bili usmerjeni le še vanj. Bil je prepričan, da bo Blaž to opazil, če že ni. Potem je spet izvedla svoj trik z nogo in mu odprla razgled pod kratko krilo.

“Zdaj na sebi ni imela več spodnjic!”

Očitno je šla ven, jih slekla, morda potegnila še eno črtico in se vrnila. Imel je bogato domišljijo, čeprav je za tisto kar se je dogajalo tam, pač nisi rabil prav veliko.

Zazvonil je telefon in Blaž se je opravičil, da mora sprejeti klic. Služba je pač služba in, ko si lastnik podjetja, ta nikoli ne počiva.

erotične zgodbe
Erotične zgodbe “Nedosegljiva dva metra stran”

Pogledal je k njej in opazoval njen zadovoljen izraz na obrazu. Klic je prišel kot naročen, da si je lahko z roko segla med noge. Z drugo si je pokrila usta in se norčevala iz njegovega prestrašenega pogleda. Razprla je noge, da je jasno zagledal njeno češpljico, nato pa se jo je lotila s svojimi spretnimi prsti. Odmaknila je dlan z ustnic in si nadela skrajno pohoten izraz, ter zarinila sredinec in prstanec v pošteno vlažno češpljico. Tiho je zaječala, na hitro pogledala proti vratom in nadaljevala z igro.

Bil je zmeden, prestrašen in potreben hkrati. Kolega v hlačah se je že pošteno prebudil in lagal bi, če bi trdil, da ga ni mikala. Ampak kako za vraga, ko pa je v sosednjem prostoru njen oče klepetal po telefonu?! Nje to očitno ni motilo in je nadaljevala s početjem. Noge je potegnila k sebi, stopala položila tik pod zadnjico, jo privzdignila in mu zdaj pošteno razkazala še to. Imela je perfektno postavo, kar pri njenih letih ni nikakršen čudež. Z roko si je segla k prsim, jih mesila, si oblizovala ustnice in opazovala njegovo nabreklo mednožje. Do takrat ni spregovorila niti besede.

“Mmm, kako velikega in trdega imaš zdajle,” je zadovoljno zamrmrala. “Fafala bi ti ga dokler ti ne bi prišlo v moja usta.”

Ni veliko manjkalo pa bi mu brez enega samega dotika prišlo kar v hlače. Takrat je pomislil, da je to ena opcija. Druga pa, da se bo poscal od strahu in pričakovanja kdaj se bodo odprla vrata. Da bi dal dol kolegovo hčerko?! Ni šans!

“Nehaj, prosim,” je stežka izdavil.

Naslonila se je nazaj in si brez kančka sramu drgnila “tamalo”. Sprva je mislil, da se pretvarja, potem pa ga je prepričala rdečica, ki ji je zalila lica, oči so se ji zasteklile in njeno dihanje je postajalo povsem neenakomerno. Tega še nikoli ni videl od blizu. Bil je prepričan, da njegovim bejbam ne pride ali pa se delajo. Tisto kar je videl takrat, ga je prepričalo. Ko ji pride, se to vidi, čuti, sliši, … vse.

Tiho je stokala in se zvijala po kavču medtem, ko so ji trije prsti (zdaj še kazalec) neumorno “pumpali” tekočino iz potrebne češplje. Potem se je počasi umirila, potegnila krilo preko stegen in zravnala noge. Še ravno pravi trenutek. Vrnil se je Blaž in ironičnim glasom navrgel nekaj o delu med vikendi. Za hip se je zazrl vanj in zdelo se mu je, da ni dovolj zakril izbokline v svojem naročju. Ona je vstala in odvihrala mimo njiju še preden je lahko opazil rdečico na njenem obrazu.

Bilo je jebeno. Jebeno vzburljivo in jebeno nevarno. Bil je prepričan, da ga bo čakala tam nekje, ko se bo odpravil domov. Morda mu bo celo izza vogala skočila za vrat, ga zgrabila za tiča in posilila. Huh, to bi pa bilo nekaj novega. Ampak o tem raje ne bo razmišljal. Bolje bo, če se skoncentrira na izrabljene Blaževe šale in spravi dol svojega trdonjo, ki mu je preprečeval odhod. Ko bo prišel domov pa si ga bo z veseljem vrgel na roko kot le kaj. Mogoče pa ona ve kje stanuje in ga bo čakala pred vrati?

In kako za vraga naj umiri tiča, če ne more izbrisati teh misli iz glave?

DELI
Prejšnji članekS strokovnjakinjo o kondomih!
Naslednji članekSeks iz maščevanja s presenečenjem
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

  1. Vau, še ena v nizu fantastičnih zgodb, poetični preplet čustvenih in telesnih emocij, ki se združijo ekstazo užitkov in poželjenja! Omamni občutek odvisnosti po še!

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.