Moji frendi in frendice me večkrat zbadajo, da sem prava seks svetovalka, ampak dejstvo je, da se temu področju prav posebej posvečam, berem, se izobražujem in doživljam. S prakso pa človek dobi neprecenljive izkušnje.

Kar sem se tokrat namenila napisati je, da lahko moški svoje žene, punce in ljubimke zadovoljijo tudi precej drugače kot si to sami morda mislijo. V osnovi vsak moški pomisli na nekaj božanja, poljubov, morda celo oralno zadovoljevanje njihove drage, potem pa tička ven in vanjo, ven-not-ven-not, …

Oralni seks lizanje muce

 

Ona bo srečna če boste …

  • več časa posvetili njenemu čarobnemu gumbku. Draženje klitorisa, ščegetavčka, ali kakorkoli ga imenujete, njej prinaša neizmerno zadovoljstvo. In to ne le takrat, ko ji z roko sežete v mokre hlačke, ampak tudi med samim spolnim odnosom.Potrudite se ga kar najbolje stimulirati. Samo “not-ven”, ne bo tisto pravo. Bolj bo zadovoljna, če boste globoko v njej in krožili z boki, tako da boste pošteno božali njeno mednožje s korenom svojega prijatelja.
  • Zamenjajta standardne poze in preidita v takšne kjer boste z lahkoto masirali njeno najbolj občutljivo točko. Dovolite ji, da si vas vzame kot njej to najbolje ustreza in postregla si bo. Obenem pa boste videli tudi kaj pravzaprav potrebuje za svojo srečo in orgazem. Nismo namreč vse enake.
  • Vzpodbujajte jo naj vam pove kaj ji je všeč. Napeljite jo k sproščenem odnosu v katerem se bo povsem odprla, izrekla besede za katere niti vedela ni, da jih pozna, in se ne bo obremenjevala pretirano zaradi svoje glasnosti in sosedov. Naj vam ne bo nerodno, zavidali vam bodo.
    vroče bdsm zgodbe
  • Če se vam zdi, da je vaš spolni odnos nekoliko bolj “suhe narave”, ga začinite s tubico lubrikanta in iz tega ustvarite erotični dogodek. Suha nožnica je namreč vzrok za boleč in neprijeten spolni odnos, pojavi pa se zaradi več vzrokov.Eden teh je lahko tudi trema, katero pa bosta s pravim “mazilom” hitro odpravila. Pa tudi moškim bo dodatno vlaženje podaljšalo čas do orgazma saj bo penis precej manj stimuliran kot sicer.

To je le nekaj nasvetov za katere ti zagotavljam, da bodo pozitivno vplivali na vajino spolno življenje. Vezani že veste kje jih boste najprej uporabili, tisti samski pa lahko partnerja za vroče aktivnosti poiščete kar na Urgenca.com. Registracija je popolnoma BREZPLAČNA!

DELI
Prejšnji članek7 vprašanj o seksu in 7 odgovorov
Naslednji članekKot bi izgubila nedolžnost
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.