Tako kot velja za vse storitve, ki zahtevajo neposreden stik s stranko, je tudi pri najstarejši obrti na svetu nemogoče v celoti upoštevati korona-standarde.

Ampak …

seks s prostitutko

Države so medtem do določene mere sprostile omejitve, na delo so se vrnili na primer tudi maserji, kozmetični delavci in drugi, ki imajo seveda neposreden stik s svojimi strankami. Spolne delavke v Nemčiji trdijo, da je opravljanje njihovega dela enako pomembno za človeštvo kot katerokoli drugo, in morda le še bolj.

via GIPHY

Prav zato so na državo naslovile pismo v katerem sporočajo kakšen bi bil higienski pravilnik za njihovo področje dela. Seveda z nekaterimi omejitvami in preventivo, ki bo (poleg dosedanjih kondomov) uvedla še maske, nekaj več distance in obvezno razkuževanje prostorov. Znano je, da pri tovrstnih storitvah ni večje potrebe, da prideta zaposlena in stranka blizu z obrazoma. Verjetno bi bila zmagovalna poza leta 2020 “korona 69”. Zaenkrat oblast še ne popušča in vztraja pri stališču, da gre pri prostituciji za idealno storitev za širjenje virusov kot je covid19.

*video v angleškem jeziku

Glede na to, da je v Nemčiji prostitucija povsem legalna in zakonsko urejena, obratujejo tudi znani bordeli, je mogoče razumeti odziv zaposlenih v tem sektorju. Tako kot drugi, morajo tudi spolni delavci plačevati najemnine, položnice, hrano in drugo. Trenutna situacija lahko vsekakor vodi v povsem nezaželeno smer, ki je “prostitucija na črno”. Širjenje virusa se tako ne bo omejilo, država pa bi ostala tudi brez zajetnega zneska iz naslova plačanih davkov.

DELI
Prejšnji članekDragi, bila sem poredna (2.del)
Naslednji članekPrihaja čas vročih teles!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.