Oglaševalski festival je bil sicer dokaj zanimiv, a precej bolj zanimivo dogajanje se je pričelo po zadnjem predavanju, ko na spored pridejo pijačke, minglanje in tisti občutek, da lahko ta vikend delaš kar ti srce poželi.

S kolegico Laro sva že ves dan flirtali z nekaj simpatičnimi tipčki, ki so seveda namesto predavanja spremljali bolj naju. Nobeno presenečenje ni bilo, da sta se dva “izbranca” znašla ob naju takoj, ko smo stopili v bar. Bilo je precej ljudi, ki so se med seboj spoznavali, si izmenjavali kontakte, Lara pa je imela v mislih izmenjavanje nečesa drugega.

Začudena Eva“Evica, danes bova izmenjavali telesne tekočine,” se je zarežala in barmenu pomahala s praznim kozarcem.

Z velikanski nasmeškom in veseljem ji je dostavil polnega v zameno za njenega. Tipčka, ki sta se nama pridružila, sta bila z obale in dejansko solastnika zanimivega podjetja. Zanimivega za naju, saj sva imeli cilj navezati stike s podobnimi podjetji in napeljati sodelovanje. Pa sva napeljali še precej več.

Večer se je nekoliko raztegnil, dobra hrana in pijača katere ni nikoli zmanjkalo, pa nas je pospremila v vode od koder ni bilo več povratka. Po kratkem sprehodu smo še nekam zavili na pijačo, potem pa smo se v hotelu le še mamljivo gledali. Vse je bilo jasno in moja predatorka Lara je svojega modela že povsem ovila okoli prsta. No ja, ona okoli prsta, on pa jo je kmalu zatem nanj nasadil.

Čeprav jo dobro poznam, je presenetila celo mene. Medtem, ko sem s svojim spremljevalcem uničevala steklenico šampanjca v njuni sobi, so se Larini boki pozibavali v njegovem naročju. Sprva sem videla tam spodaj zgolj njegovo roko, ko pa so poljubi postajali vse bolj strastni, pa je bejba odpela njegove hlače in ga dobesedno naskočila kar pred najinimi očmi.

Dobro sem videla kako njeni sokovi odtekajo po pošastno velikem tiču. Ni se šalila o izmenjavi telesnih tekočin in priznati moram, da me je močno zrajcalo. Žal pa je bil moj spremljevalec nekoliko bolj uglajen in zadržan. Ni ga motilo, da se najina dva kolega porivata pred nama, sam pa očitno ni imel takšnih namenov. Ali pa jih je dobro skrival.

skrivnosti za boljši seks

Tako sem si mislila, ko sem z roko segla proti njegovi nogi. Z vrhovi nohtov sem grebla tkanino kvalitetnih hlač in ga ubijalsko pogledala v oči. Zdaj sem v njegovem pogledu videla vse kaj drugega kot plašnega mucka. Kar sam od sebe si je odpel hlače, kot bi mi želel pokazati, da lahko prekaša prijateljevega tiča.

“Lej ga lej, bi rad da ti ga potegnem kaj?!” sem se zarežala.

“Glej … lahko, ali pa tudi ne. Enostavno preveč me je žulilo že pa sem ga spustil na zrak.”

Mhm …

Medtem, ko je Lara vriskala v naročju svojega vikend-ljubimca in se nenasitno nabijala na njegov kol, sem jaz z vročimi usti objemala pravi pravcati stolp, ki se je dvigoval iz razprte zadrge pred menoj. Po nekaj minutah sem za seboj zaslišala Laro, ki se je opita režala na ves glas in si prižgala cigaret.

“Stara moja, tole je pa bil fuk ti povem. Ga moraš probat.”

erotična zgodba trojček

Preden sem utegnila razbrati kaj mi želi povedati, sem pod krilom začutila roke in prste, ki so iskali rob mojih hlačk. Sprva sem mislila, da se ji je le toliko utrgalo, da se je spravila še name, a ko sem med stegni začutila toplega in trdega tiča, sem vedela, da gre večer v neke povsem nove dimenzije. Le v kaj sem se zapletla?! Tako mi je odzvanjalo v glavi, ko je z vrhom prvič prodrl v popolnoma mastno češpljo.

Bila sem potrebna, kaj bi lagala, a resnično nisem pričakovala trojčka. No ja, sem si ga pa že od nekdaj resda želela. Očitno je bilo v meni dovolj adrenalina, alkohola in potrebe, da sem pričela neznansko uživati v tej novi vlogi. Larin tipček me je vse močneje nabijal na svojega korenjaka, jaz pa sem vsake toliko posledično popolnoma pogoltnila tiča pred seboj.

Bilo mu je všeč. Grabil me je za lase in se pričel kar malce privzdigovati s svojega sedeža. Na trenutke je bil pregloboko v meni zato sem ga nežno potisnila od sebe. Lara se je režala kot prava zmešanka in me rotila, naj zamenjava malo dokler sta fanta še za stvar.

“Nič se ne boj Lari, dovolj naju je za do jutra. Obe bosta dobili porcijo,” je z velikanskim nasmeškom napovedal tik preden se je prvikrat razlil po mojem obrazu in za sekundo prehitel poplavo svojega kolega na moji ritki.

DELI
Prejšnji članekSpolni odnosi v "korona časih"
Naslednji članekNekaj nasvetov zanj, da bo ona srečnejša
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.