Pozno popoldne sredi mesta, sproščeno vzdušje, pijačka, dobra družba in potem povsem nepričakovan zaplet!

Sedela sem s tipčkom, ki sem ga tisti dan prvikrat videla v živo. Jerneja sem spoznala na netu, kjer sva se kak teden pogovarjala in zdel se mi je precej zanimiv. Že na pogled, potem pa me je znal ogreti še z besedami. Še pred najinim prvim srečanjem mi je prišlo v njegovi družbi, pa tega niti vedel ni. Roka mi je sama od sebe ušla v hlačke kjer jo je pričakala povsem raznežena muca, medtem, ko mi je on pisal o svojih drznih idejah kaj vse bi počel z mano. Nič nenavadnega, glede na to, da sva se spoznala na sex portalu.

Niti dvajset minut nisva sedela tam na promenadi, ko sem iz njegovih oči lahko brez težav prebrala kaj se mu mota po glavi. Njegove ustnice so ves čas tvorile nek hudičevski nasmešek iz oči pa se mu je dobesedno bliskalo. Postala sem nagajiva in ga z nogo presenetila pod mizo. S prsti sem prišla že vse do njegovega mednožja, da je bil ves trd od pričakovanja, ko naju je prekinil glas izza mojega hrbta.

“Ojla Matejči!”

Takoj sem prepoznala glas mojega občasnega ljubimca Jana in po hrbtu me je kar malce zmrazilo. Vedela sem, da ne bo samo pozdravil in šel dalje. Bil je preveč odprte narave, da bi to storil. Pa, da se razumemo … nisva resen par in imava proste roke za karkoli. Ni me bilo strah, da bi mi delal scene, le nekoliko nenavadno je naenkrat postalo. Jerneju je na obrazu pisalo, da je razočaran. Kljub temu, pa sta se fanta dobro ujela, spili smo nekaj kozarčkov in razen o seksu, nismo govorili o ničemer drugem.

Jerneju je bilo kmalu jasno, da ima pred seboj tekmeca za kraljico večera, ki jo je želel posaditi na svoj prestol. Čeprav pravijo, da je na dveh stolih nemogoče sedeti, pa smo nasprotno dokazali prav mi trije. Večer smo nadaljevali pri Janu doma. Bila sem domača in praktično ga ni bilo kotička v njegovem stanovanju kjer ne bi seksala z njim. Zelo zanimiva izkušnja, vam povem. Jernej se je hitro vklopil in videti je bilo, da z Janom sodelujeta v navideznem lovu name. Nihče mu namreč ni povedal, da vsa z Janom to že počela. Seksala v troje namreč.

seks z Janom in JernejemKo smo odložili prve cunjice je bilo jasno, da je Jerneju še malce nerodno, a le do trenutka, ko so se odpenjale zadrge. V hlačah je namreč skrival pravega pitona in takrat so se Janu nekoliko povesili kotički ustnic. Še posebej po mojem navdušenem vzkliku in pestovanju počasi nabrekajočega uda. Videti je bil kar malce užaljen, pa ne za dolgo. Tudi Janovo orodje ni bilo slabo.

Nisem mahnjena na iskanje ogromnih tičev, jih pa seveda z veseljem pogledam od blizu, če imam priložnost. V živo je precej drugače kot na televiziji. Pa še tako hudičevo veliki so videti v mojih drobnih dlaneh.

Zanimivo, da smo tako hitro prebili led in dejansko s prvo serijo opravili kar v kuhinji. Medtem, ko sem se poigravala z novo igračko si me je Jan, kar nekoliko maščevalno, privoščil od zadaj. Dobro je vedel kako imam rada in zato me nikoli ni razočaral. Jernej se je znašel v neki novi situaciji, v kateri mu je velik korenjak držal pokonci ranjeno samozavest po spoznanju, da si me bo delil z drugim.

A je kmalu ugotovil, da me je dovolj za oba. Še več. Ko sta kasneje zadihana obležala na postelji in se ležala med njima z razkrečenimi nogami, pravkar (ne vem katerič) potešena, se zdolgočaseno dejala:

“Ne vem za vaju, ampak jaz grem pod tuš,” nato sem vstala in krenila proti vratom. “Prideta, al sta preveč fertik revčka?”

Zanju bi bilo seveda čisto preveč pod pasom, če ne bi sledila mojemu pozivu. Janova prha je precej majhna, a nekako smo se vendarle natlačili v kabino.

“Pa pazita, da ne bosta pičila drug drugega,” sem se zarežala, pokleknila mednju in si izmenjaje privoščila zdaj enega, zdaj drugega.

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.