Ko človek ne občuti več enake želje po seksu kot nekoč največkrat ne gre za kakšne fizične težave čeprav je razlogov za to lahko kar nekaj.

Seks je lep in večina ljudi (vključno z menoj) uživa v njem. Ni pa nujno, da je tako vedno in v vseh primerih. Želja po seksu lahko upade kadar gre za dva partnerja, ki sta skupaj že nekaj časa in vsaj eden od njiju začuti določeno mero “zdolgočasenosti”. Če se znamo vzburjati in zapeljevati na začetku razmerja pa do tega kasneje prihaja vse manj.

Težave pri spolnosti

Tako kot se nora zaljubljenost spremeni v ljubezen in morda celo “zgolj” partnerski odnos tako počasi izginja tudi spolna napetost in vzburjenost ter želja po seksu. Vprašanje pa je, ali gre za splošno pomanjkanje volje ali pa nam enostavno ni do seksa s trenutnim partnerjem.

Popestrimo svoj odnos

Kadar je naš partner nekdo, ki ga imamo radi in ga ne bi zamenjali za sto drugih ali pa ga prevarali je pomanjkanje želje po spolnosti mogoče odpraviti z določenimi spremembami. Bolj vroče barve v spalnici, erotično perilo in pripomočki. Nove poze, igranje vlog, izpolnjevanje fetišev, ki jih že dolgo skrivata v sebi.

Morda ima kdo od vaju željo po trojčku pa tega drug drugemu nista znala ali upala priznati. Sedaj je pravi čas za to, da nadgradita vajin odnos. Če bosta oba ZA potem to ne bo varanje. Partnerja za trojčka lahko najdeta med isto mislečimi, še najlažje pa na portalu za vroče zmenke kot je Urgenca.com.

erotika in erotični oglasiZnebimo se stresa

Stres je velik ubijalec želje po spolnosti zato ga pustite zunaj svoje spalnice. Ne nosite domov težav iz službe in ne obremenjujte se z rečmi na katere nimate vpliva. Ljudje se najbolj obremenjujemo prav v primerih, ki so nerešljivi z naše strani. Ko boste dosegli to stopnjo zavedanja, bodo v vaši glavi precej lažje stekli procesi, ki so potrebni za primerno vzburjenje in več želje po spolnosti.

Slaba erekcija?

Ne glede na to ali govorimo o moškem ali ženski ob slabi erekciji trpita oba. Iz istega razloga lahko pri kateremkoli od njiju nastane odpor do seksa. Danes je te težave dokaj enostavno rešiti z zdravim načinom življenja, izločitvijo morebitnih bolezni, ki bi na to stanje lahko vplivale, pomagamo pa si lahko tudi s prehranskimi dopolnili katerim po domače rečemo sex tablete.

In ne gre samo za tablete. Na voljo so v obliki gelov, bombonov in celo šumečih tablet. Seveda je treba biti pozoren in kupovati zgolj pri preverjenih prodajalcih. Morda bo slišati zanimivo a tovrstne izdelke kupujejo tako moški kot ženske kar je znak, da si nežnejši spol še kako želi odpraviti težave med rjuhami oziroma v njegovih spodnjicah.

Ko ti ni do seksa z določeno osebo

Če je situacija takšna, da te odbija misel na seks z nekom, si pa globoko v sebi vendarle želiš seksa, potem ni s teboj nič narobe. Potreben bo resen pogovor (če gre za partnerja) in za “poslovilca”. Brez seksa, se razume.

Brskanje po profilih na Urgenca.com ti da hiter odgovor na vprašanje ali je kaj narobe, ko se ti zazdi, da ti ni do seksa. Tisoči profilov, erotične fotografije in vroči pogovori ter fantazije enostavno morajo narediti svoje. Verjamem, da težko zapustiš takšen portal ne, da bi imela vlažno (ali pa ne, da bi imel trdega).

Smeh je pol zdravja, pravijo pa, da druga polovica pade na seks!

DELI
Prejšnji članekPoznate tantrični seks?
Naslednji članekO ne ljubček ti pa ne!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.