Ples na drogu je postal precej več kot le del šova za potrebne tipe, ki v nočnem klubu iščejo potešitev

Še malo pa bo športna disciplina na poletnih olimpijskih igrah! Tako se je pošalila Nina, ki je postala strastna “obdelovalka” pokonci stoječega, kromiranega droga. Njen novi fant Jan si je globoko v sebi zaželel, da bi bilo to res. Že tako je bil ves na trnih odkar mu je Nina zaupala s čim se ukvarja. Spoznala sta se povsem po naključju na nekem teambuildingu kjer sta njuni podjetji razvajali svoje zaposlene.

ples na drogu seksi

Takoj sta si bila všeč in se pričela dobivati. Nina je počasi odkrivala informacije o sebi, Jan pa je sicer poslušal, a možgani niso slišali vsega. Preveč so bili zaposleni s predelavo tistega kar so jim pošiljale oči in z Janovimi pohotnimi mislimi, ki so kmalu ušle izpod nadzora. Nina je bila enostavno preveč vroča punca. Njeni temni, dolgi in gosti lasje so bili čudovit dodatek njenemu atletskemu telesu. Oblačila se je v tesne reči tako, da si jo je zlahka zamišljal golo.

Potem pa mu je na enem od zmenkov priznala, da se ukvarja s plesom na drogu. Njegova čeljust je tisti večer ostala precej nižje kot sicer čeprav tega ni želel pokazati. Povedala mu je, da je sicer nekajkrat nastopila v nočnem baru, da pa to bolj počne zato, ker ji je všeč in ne zaradi denarja. Konec koncev je bila zaposlena v marketinškem podjetju kjer je skrbela za nove, sveže ideje.

erotika in erotični oglasi

Povabila ga je k sebi na demonstracijo. Doma je imela posebno sobo v kateri je imela nameščen drog. Jan se je čudil kako je to mogoče, a danes je trg že precej poln pripomočkov iz te branže in tudi oznaka, da gre pri tem za prostitucijo ali striptiz, počasi izginja. V resnici bo ples na drogu kmalu prav zares postal ugledna športna disciplina. Glede na to kar punce izvajajo na njem je najmanj kar lahko, da jih primerjamo z gimnastičarkami.

Sedel je tam v sobi, le nekaj korakov stran od srebrnega droga. Nina je vstopila v prostor kot prava zvezda. Oblečena v poseben kostum (s tangicami seveda) se mu je prvikrat predstavila skoraj povsem gola. Začutil je kako se informacije v njegovih možganih nagibajo k temu, da pozovejo kolega v pritličju naj se dvigne in pogleda kaj se dogaja. Dlani je previdno položil v naročje, da ne bi opazila morebitne vzpetine. Ko se je zavihtela na drog mu je zastala sapa. Bejba je bila fantastična na njem in ga že po nekaj sekundah povsem začarala.

Z lahkoto bi takole sedel tam s hlačami do kolen in si ga metal na roke. Če je ne bi poznal, ali pa ga ne bi videla. Pomislil je, da bi jo posnel z mobilnim telefonom, a je vedel, da bo huda. Njeni triki so bili zares vratolomni in, ko je končala z nastopom je navdušeno zaploskal.
eroticne zgodbe ples na drogu
“Kako se ti je zdelo,” je ravnodušno vprašala.

“Kako? Norrrooo!” je bil navdušen. “Videti si kot sedmica na lotu. Seksi kot hudič!”

Opazil je, da se je v njenem pogledu nekaj spremenilo. Njene oči so vrtale globlje kot kadarkoli. Ni si mogel pomagati, da ne bi zijal v njeno mednožje, kjer je njena muca počasi grizljala njene hlačke. Zavrtela se je na petah in takrat je opazil, da tudi čvrsti ritnici hlastata po živo rdeči tkanini.

“Imaš že dolgo trdega?” je brez sramu izstrelila.

Bil je povsem presenečen, a se je odlično znašel in hladno odvrnil:

“Od prve sekunde.”

Potem je stopila k njemu, se razkoračila in mu sedla v naročje. Čutil je njeno vročično mednožje kako mu navzdol potiska nabreklega korenjaka. Skozi hlače je občutil temperaturo in morda celo nekaj vlažnosti potem, ko se je nekajkrat drzno zapeljala čezenj. Prijel jo je za zadnjico in jo pogledal v oči.

“Fak kako si lepa, Nina,” je zažgolel z iskrenim glasom.

erotika in erotični oglasi

Sklonila se je k njemu in ga poljubila. Tako vroče kot še nikoli prej. Le enkrat sta se poljubila in sicer na zadnjem zmenku potem, ko jo je pripeljal domov. Zdaj pa je (sicer oblečena) jezdila na njegovem nabreklem ponosu. Tako zapeljivo je sukala svoje boke in mešala z ritko v njegovih rokah, da je ni želel motiti. Četudi bi raje videl, da bi si odpel hlače in strgal tangice z nje, ali pa jih vsaj grobo potegnil na stran, se je zadovoljil z njenim nastopom po nastopu.

Po njenih poljubih in vse hitrejšem suvanju z boki je vedel, da je pošteno vzburjena. Jezdila ga je kot bi ne bila oblečena. Korenjak se mu je s hlačami vred zadiral v njeno nadvse voljno in vlažno mednožje. Bil je na koncu s potrpljenjem in tako na koncu z močmi, da ni zmogel več zadržati tistega kar je prihajalo. Vrelo in brbotalo v njemu. Postalo je še bolj vroče, še bolj mokro in povsem nepričakovano. Njegove spodnjice so bile polne njegovega orgazma, ona pa mu je signalizirala s svojimi očmi in ječanjem, da ji prav tako prihaja.

V tistih sladkih krčih in poplavi sta se stiskala še nekaj časa, potem pa je ona odmaknila obraz od njegovega in ga zasanjano pogledala.

“Vidiš ljubček, tole je zagotovo najbolj varen seks na tem svetu, hehe!”

Morda res, a naslednjič si želi svoj drog zariniti pošteno med njene noge in jo opazovati kako se bo znašla na njem. Prav gotovo je dokazala, da tovrstne plese obvlada in ni vrag, da bi ji šlo tudi tako nadvse dobro.

DELI
Prejšnji članekV iskanju krivca za pomanjkanje seksa
Naslednji članek10 TOP spolnih položajev
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.