Saj veste kako pravijo zgodbe o seksi sosedi ali sosedu. Ves čas je v tvoji glavi, ampak ali tudi kje drugje?

Darko je hodil na faks, popoldne na fitnes, zvečer pa sva se tu in tam srečala. Vikende je bil precej odsoten zato me je včasih prosil naj njegovemu mačku postrežem kaj za jest. Rade volje sem to storila in njegovega Toma občasno vzela tudi k sebi. Z mačkom je bilo vse enostavno. Lahko si mu povedal kar si hotel pa ni nikoli nič zblebetal. Čeprav se mi je zdelo, da pa vendarle ni bilo povsem tako.

Spomnim se kako sem neki dan temu lenemu mačkonu razlagala o njegovem seksi lastniku. Kako vse bi si ga privoščila, ga mogoče za kak dan zaklenila k sebi namesto njega (verjetno je bil užaljen), mogoče zvezala za stol in zahtevala, da izpolnjuje moje želje. Bil bi moj osebni, goli Aladin. A ta dobri duh je tudi v resnici izpolnjeval moje želje. Pač tiste, ki sem mu jih zaupala. Pomagal mi je prestaviti pohištvo, pobelil kuhinjo in tisti večer prišel zamenjat celo žarnico. Kuhinje pa ja ne moreš imeti v temi.

erotika in erotični oglasi

Zamenjati bi jo znala tudi sama, a je nisem imela. On pa. Kasneje sva sedela za mizo, tešila žejo z mrzlim pivom in se vsak trenutek zelo očitno spogledovala. Rad je poslušal moje štorije iz prejšnjega zakona, jaz pa o njegovih podvigih z nepozabnih študentskih žurov. V mislih sem oblizovala njegovo napeto telo in verjetno se je to videlo v mojih očeh. Tudi on se je ujel v mojo past in sicer globok dekolte, ki je iz trenutka v trenutek postajal le še globlji. Samo kak centimeter dlje nad mizo sem se sklonila pa je nevede razširil svoje oči.

Vse dokler nenadoma nisva ostala v temi. Kot bi se nekdo delal norca iz naju. Zamenjala sva žarnico, se spogledovala in v trenutku ostala v temi. Po celem bloku smo ostali brez elektrike.

“Pa saj bo hitro nazaj,” je rekel.

V mislih je imel vestnega hišnika, ki je bil vedno na razpolago. A meni se, po pravici povedano, prav nič ni tožilo po svetlobi. Na kuhinjskem pultu sem imela vedno dišečo svečko, ki sem jo prižgala in tako ustvarila izjemno erotično okolje za naju. Kot bi že ne bilo dovolj pred tem. Sedla sem nazaj in nekoliko primaknila stol k njemu. Z nogo sem pod mizo potipala teren in opazovala reakcijo na njegovem obrazu. Bil je navdušen. Sredi čela mu je pisalo kaj vse bi tisti hip počel z mano. Potem sem s konicami nožnih prstov segla proti kolenom in naprej vse do njegovega mednožja.

“O moj bog!” sem vzkliknila. “Kaj pa je to?!”

“Žarnico sem si pospravil v hlače,” se je pošalil.

Masturbiranje

In res je bilo na otip čutiti tako. Že dolgo nisem videla tipa, ki bi imel v trenutku tako trdo batino. Očitno sem bila zares prepričljiva. Ali pa mu je Tom vseeno zmijavkal vse kar sem mu zaupala. S podplatom sem božala po tistem čvrstem korenu, se naslajala in ugotavljala, da se med mojimi nogami pojavlja pravi mini izvir. Prijel me je za stopalo in si z njim drgnil po nabreklini v hlačah. Bil je vsaj tako pokvarjenih misli kot jaz zato sem si brez zadržkov odpela še zadnje gumbe na bluzi in v soju sveče pokazala svoje lepe prsi.

Nato sem vstala in se presedla k njemu. V naročje seveda. Preko oprijetih pajkic sem dobro čutila tisto izboklino pod sabo, ki je le še rasla in utripala vame. Roke sem mu obesila okoli vratu in ukradla prvi poljub. Mladenič je bil res potreben. Prijel me je za zadnjico in me potegnil povsem k sebi. Z vzburjenim mednožjem sem se zapeljala po njegovem korenjaku, se z nogami uprla v tla in ga pričela nežno obdelovati.

Kar tako, oblečena in prav nič mi ni manjkalo. Lahko bi se čisto do konca. Slekel mi je bluzo, spretno odpel modrček in z usti takoj planil po nabreklih bradavicah. Žgalo me je od njegovih vročih ustnic in vsak poteg z jezikom sem čutila kot bi zarezal v mojo kožo. Z rokama je objel dojki, sesal čvrsti bradavički in in božal joški s svojim obrazom.

Za nekaj trenutkov sem zapustila njegov objem in v medli svetlobi opazovala njegov presenečen pogled. Spustila sem se s kolen, mu odpela hlače in jih z njegovo pomočjo potegnila z njega. Zdaj sem imela pred očmi še eno svečo. Konkretno je stala tam pred menoj in z malo domišljije bi lahko rekla, da se je tudi precej svetila. V eni potezi sem mu zaprla oči in odprla usta. Glava mu je omahnila nazaj in telo se mu je do zadnje izklesane mišice napelo, ko sem ga vzela v usta. Moda mu je potegnilo skupaj, a še vedno sem jih imela v svoji dlani. Z drugo roko sem objela koren napetega junaka in ga z jezikom premerila od dna do vrha sijoče nabrekle glavice.

Erotični oglasiZ rokama se je prijel za rob stola, kot bi se pripravljal na polet v vesolje. Šele po nekaj trenutkih se je njegovo telo nekoliko sprostilo, a se vsakokrat znova napelo, ko sem z usti končala pot pri vznožju njegove rakete. Zanimalo me je koliko goriva je v njej in kako silovito bi lahko poletela. Z roko sem pospešila poletno proceduro, mu kazala kako globoko grlo imam in opazovala njegove reakcije. 10 … 9 … 8 … … 4, 3, 2, 1, … VŽIG!

Brizgalo je na vse strani, njegovi prsti so se še bolj krčevito oprijeli stola in z grla so se mu iztrgali vzdihi naslade. Čeprav je bil potešen on, sem bila nasmejana tudi jaz. A nikakor ne potešena. Z mize sem potegnila papirnato brisačo, očedila tako sebe kot njega in potem počasi božala prebujeno zverino.

“Misliš, da bo kmalu elektrika?” sem skočila povsem drugam.

“Upam, da ne,” je rekel in se dvignil s stola.

Prijel me je pod pazduhami in dvignil k sebi. Poljubila sva se, telo sem stisnila ob njegovega korenjaka in se prepustila trenutku. Nekaj časa sva se tako zibala sredi kuhinje, nato pa so njegovi prsti smuknili v moje pajkice. Počasi so lezle z mene, centimeter za centimetrom vse dokler me ni posadil na mizo in jih povsem potegnil z nog. Tudi hlačke so ostale v njih. Zdaj se je zazrl v mojo gladko princesko. Kot nalašč sem jo ravno tisti dan povsem zgladila in bila je več kot pripravljena na njegove seksi ustnice in jezik, ki je takoj pokazal svoj potencial. K sreči imam veliko kuhinjsko mizo in sem lahko dodobra izkoristila njeno površino. Boke mi je sililo od nje od njegovih vročih poljubov tam spodaj. Že prej sem bila noro potrebna, potem pa se je končalo takole?!

Seks v kuhinji eroticna zgodba

Živela sem eno izmed svojih domišljijskih zgodbic, ki sem jih pisala v svoji glavi praktično vsak dan. Moj prvi orgazem je bil še zame nepričakovan. Povsem me je prehitel. Metalo me je po tisti veliki mizi in povsem sem se sprostila. Moje okončine so šle po svoje, glas pa je prevzela moja pohotna cimra s katero si deliva to telo. K sreči še vedno ni bilo luči. Počutila sem se bolje. Ko je videl kaj mi je naredil, se je uvidevno lotil ljubkovanja mojih stegen, kolen in me nazadnje dvignil k sebi, da so se najina usta ponovno srečala.

“Dovolj?” je rekel.

“Si nor! Samo probaj,” sem mu zagrozila skozi nasmešek, se ga oklenila z nogami.

Še vedno sem bila vsa občutljiva tam spodaj, a potreba je bila prehuda. Vse tiste ure in dnevi razmišljanja o njem so naredili svoje. Želela sem si vsega naenkrat. Močan kot je bil me je zlahka vzel v naročje. Brez težav sem našla svoj cilj in se počasi spustila nanj. Dobro sva se ujela. Več kot dobro, odlično!

S hrbtom me je prislonil ob steno in se ljubil z menoj kot bi bila peresce. Stopala sem prekrižala visoko na njegovem hrbtu, njegove močne roke pa so me držale priklenjeno med njega in steno. Potem se je iznenada prižgala luč. Romantika je šla po gobe, po drugi strani pa sva se znašla v povsem novem položaju. Končno sva lahko dobro videla drug drugega in se naslajala ob pogledu. Odnesel me je na drugo stran kuhinje, proti pultu. Tam me je spustil na tla, prijel za boke in nakazal, da bi me rad od zadaj.

“Tako hudo ritko imaš. Opazujem jo odkar sem prišel sem in zdaj …”

“In zdaj bi izkoristil priložnost ane hehe,” sem se zarežala in mu ustregla.

Dobro vem kako na ogled postaviti svojo ritko, zato sem vedela kako zelo se mu mora mešati, ko jo opazuje takole povsem golo, nastavljeno samo zanj. Objel jo je z rokama, palca zaril med napeti ritnici in ju razprl. Gnetel je hlebčka pri tem pa približal svojo neutrudno zverino, ki se je ponovno potopila vame. Naslonila sem se na pult pred seboj, nekoliko spustila boke in le še uživala v tistem brezmejnem, strastnem natepavanju, ki naju je oba popeljalo pred vrata raja.

DELI
Prejšnji članekPrvi seks?
Naslednji članekPogosta vprašanja v seksu 1. del
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.