Ljudje na veliko fantazirajo kaj se dogaja v nočnih izmenah naših bolnišnic in potrdim lahko, da  prav vse res ni iz trte izvito. Resnične erotične zgodbe se pišejo pri nas!

Pravijo, da so bolnišnice vir navdiha mnogih resničnih erotičnih zgodb in danes se lahko s tem strinjam. Moja prva nočna izmena je bila polna strahu pred neznanim in pred odgovornostjo. K sreči sem imela ob sebi ekipo, ki me je znala voditi in mi razložiti vse potrebno. Sčasoma sem se seveda privadila in nočne so zame postale ljubše od dnevnih. Več miru, sproščenih pogovorov, pogrešala pa sem svoje prejšnje nočno življenje.

Sem nočna ptica, ki rada leta naokoli z veje na vejo in radovedno preizkuša kar ji usoda prinese na pot. Kljub temu pa sem nekaj zadovoljstva našla tudi v naši bolnišnici. Zadnji mesec sem opazila, da me oddelčni zdravnik vse pogosteje opazuje. Če je drugim namenjal mrke poglede, pa se je meni vedno vsaj malce nasmehnil. V timski sobi sem namenoma še nekoliko dvignila krilo, da so do izraza prišle moje dolge noge in se odpravila na test.

erotika in erotični oglasi

Ženske imamo svoje atribute

Njegove oči so ostale prilepljene name vso pot po hodniku. Zavila sem v sobo in se pri sebi zahahljala. Uspelo je! Pred mano je bila nočna izmena v kateri sem želela preizkusiti srečo. Naš zdravnik je bil mlad in čeden zato ne čudi, da je nanj padlo oko marsikatere sestre na oddelku pa tudi drugje v bolnišnici.

Zdravnice so bile na videz preveč fine, da bi se zapletale na delovnem mestu. Vedno so rade videti tako zajebano nedostopne. Mlajša radiologinja pa se je neumorno smukala okoli njega že ves teden in mi šla pošteno na živce.

korona virus seksGloboko v sebi sem občutila neko noro zaljubljenost in vzburjenje, ki ti ne da miru. Ob dveh zjutraj me je povabil k avtomatu za kavo kar niti ne bi bilo čudno, če ne bi imeli kave v timski sobi.

“Ta mi je nekako bolj pri srcu,” je rekel, ko je vstavil ključek v avtomat in odtipkal številko za kapučino s čokolado.

Tudi sama sem vzela enako. Ko sem se želela obrniti proti oddelku me je ustavil s tihim glasom:

“Greva k meni? Bo bolj mir.”

Takrat sem vedela, da je to-to. Kolena so se mi zašibila in pošteno sem se trudila, da nisem polila kave iz plastičnega kozarčka. Samo pokimala sem in mu sledila kot polit cucek. Jezila sem se nase in temu odzivu saj sem si tega želela že nekaj časa. Morda pa vendarle nisem bila povsem pripravljena sprejeti posledic svojega obnašanja pretekle dni.

Ko erotična zgodba postane resnična

erotične zgodbeSedla sem na kavč, on pa za svojo delovno mizo. Prijazno me je pogledal in kot bi čakal, da mu povem kar mi je neprestano hodilo po glavi. Pa saj ni resen, če misli, da mu bom rekla naj se da dol z mano?!

“Rajcaš me, veš?” je ustrelil in zdelo se mi je, da sem smrtno ranjena.

Dih mi je zastal, oči so nepremično strmele vanj, njegova slika pa se mi je zdela čedalje bližje. Nisem se motila. Vstal in prišel k meni. Sedel je na kavč poleg mene, mi vzel kavo iz rok in jo odložil na mizo.

Za hip me je pogledal v oči kot bi ocenjeval kaj si mislim, potem pa se sklonil proti meni, da bi me poljubil. Srce mi je razbijalo nekje pod brado in želela sem si, da ne bi zmrznila. Vedno tako potrebna, predrznih misli, sem bila tisti trenutek kot osnovnošolka, ki jo fant vpraša, če bi hodila z njim.

Akcija!

Preden sem zložila vse slike na pravo mesto, sva se že poljubila. Bil je to dolg, romantičen poljub, ki me je povsem sprostil. Ni me motila njegova roka, ki se je plazila po mojem kolenu in počasi izginjala pod krilo. Mudilo se mu je. Medtem, ko je izkušeno sesal poljube z mojih ustnic, me je že božal po vzburjeni muci in me s telesom poležal na hrbet. Vedela sem, da nimava prav veliko časa zato se nisem želela pretvarjati. Velika resnica je bila, da sem si ga želela že nekaj časa, delala na tem in tudi uspela.

Erotični oglasiPrijela sem ga za atletsko ritko in iz prve roke preverila njegovo hvalisanje o treningih, ki jim je bil tako zvest. Tekač, kolesar, … ljubimec! Ko mi je slačil tangice sem se spraševala ali je sploh zaklenil vrata. Bila sem prepričana, da jih ni in pograbila me je panika.

“Ne skrbi, vse pod kontrolo,” je rekel.

Kako, zakaj, nisem imela pojma. Imel je dogovor, da kadar je v sobi ga ne motijo, ker verjetno spi. Če se ga potrebuje, se ga pokliče na telefon.

Zares je obvladal “tiste” zadeve. Še preden sem se uspela pomiriti, me je imel že golo pred seboj. Modrček je visel s stola, spodnjice pa so obležale na njegovi mizi. Moja muca je bila v naslednjih trenutkih polna njegovega jezika, roke pa so pohotno grabile za moje prsi. Še nikoli nisem tako zelo uživala v predigri kot takrat. Adrenalin je očitno naredil svoje, pa še misel, da se dajem dol s šefom, … huh!

Končno sem ga zagledala

Za hip sem uzrla njegovega korenjaka, ki se je povsem nabrekel pripravljal za napad. Prijel ga je v roko in nekajkrat povsem brez potrebe zamenjal položaj nog, le zato, da bi ga videla.

“Ti je všeč?” je vprašal smeje.

Prikimala sem in se nasmehnila nazaj. Še vedno je stal tam s tičem v roki in čakal. Dvignila sem se k njemu, ga prijela z desnico in se privajala nanj. Oči so se mu zasvetile in dojela sem, da je edino kar trenutno vidi, njegov korenjak v mojih ustih. Izpolnila sem mu to željo. Njemu in sebi tudi.

Postajala sem vse bolj sproščena in kmalu se mi ni zdelo nič drugače kot prejšnjo soboto s svojim bivšim, ki se je prišel čez vikend malo potolažit. Imel je lepega, ravnega tiča z velikimi modi. Objemala sem ga z obema rokama in se z vrhom jezika igrala po nabrekli glavici. Vmes sem pogledovala navzgor in opazovala njegove oči, ki so odtujeno zijale dol proti meni. Bil je videti kot v transu.

Po nekaj minutah me je brez opozorila potegnil na noge, prijel za boke in me strastno poljubil. Njegov jezik sem čutila skorajda v grlu. Z rokami me je pohotno zgrabil za ritnici in me obrnil naokoli ter usmeril proti delovni mizi. Potisnil me je preko, da sem s prsmi legla na hladno, gladko površino in me pošteno zgrabil za boke. Čutila sem ga kako se namešča zadaj, da bi mi ga zabil pod ritnici. Za hip se je vrh njegovega uda dotaknil mojega razbeljenega in vlažnega mednožja, potem pa v eni sunkoviti potezi v celoti končal v meni.

Nepričakovano sem kriknila in se prestrašila, da sem bila preglasna. Zaslišala sem hehet za seboj.

“Tako je prav bejbi, ampak vseeno malo paziva.”

erotika in erotični oglasi

Neskončno orgazmiranje

Za nekaj trenutkov je obstal globoko v meni, potem pa se počasi izvlekel in znova zabil. S ploskim trebuhom se je zaletel ob moji ritnici in to počel vse pogosteje, vse hitreje, strastnejše in močneje. Potegnil me je za roki, ju prekrižal za mojim hrbtom in ju držal za

Evine erotične zgodbe
Urednica in tvoja skrbnica Eva

zapestji. Očitno je imel rad takšno nadvlado in se ob tem počutil skrajno vznemirjeno. Bilo mi je všeč, da si me je vzel na tak način. Čutila sem mravljince po celem telesu, slišala pretrgane umazane besede, ki so prihajale od zadaj in se povsem predala navalu strasti, ki so vodile do enega najboljših orgazmov kadarkoli.

On je v nekem trenutku blaznega ritma neritmično trznil, zastal, se potem še nekajkrat zaril vame, nato pa izvlekel utripajočega tiča in se izlil po mojem hrbtu in zadnjici. Prijem okoli mojih zapestij je popustil, njegove roke pa so se nato prav počasi ovile okoli mojega zadihanega telesa. Nežno me je poljubljal po vratu, hvalil moj parfum, ki ga je spravljal ob pamet in pel hvalnice moji seksi ritki in vroči, tesni muci, ki ga je povsem obnorela. Takrat sem vedela, da mi v nočni nikoli več ne bo dolgčas.

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.