Faks, selitev stran od staršev, iskanje same sebe in mej, ki jih je postavila sodobna družba

Bila so divja leta, ko sem se morala naučiti žurati med tednom in biti “pridna” za vikend. Takrat sem navadno šla domov k staršem. Imela sem srečo, da sem stanovala skupaj s frendico, ki je razumela kaj se dogaja v moji glavi. Ni bila zatežena piflarka kot Majda, s katero sem v sobi zdržala le slab mesec. Tina je bila praktično moja svetlolasa kopija. Bejba je tudi dobro izgledala in zato ni bilo presenetljivo, da je domov privlekla toliko tipov.

“Če se bova razumeli, boš imela ravno toliko svobode kot jaz,” je rekla prvi dan.

In kmalu sem dojela kaj zanjo pomeni svoboda. Da je lahko kadarkoli prišla domov s kakim tipom, jaz pa sem se tiho umaknila ven za kakšno uro. Seveda mi je prej sporočila, da pride. Navadno jih je vozila domov sredi belega dne. Njena seksi ritka v kombinaciji z bombastičnimi joški, je bila kot vaba za potrebne tipe. Ko se ji je zahotelo seksa, je samo pomežiknila s svojimi dolgimi trepalnicami in že mi je pisala sms “Hey! Soriii, čez pol ure mam enega cukrčka …”. Sporočilo je seveda izdatno zabelila s smajliji, srčki in poljubčki.

Ni mi preostalo drugega kot, da sem šla na kak daljši sprehod ali pa s frendi na kavo. Ni mi bilo težko. Vedela sem, da bo tudi ona storila enako, ko ji bom pisala jaz. Najino edino pravilo je bilo “Tista, ki prej piše, prej fuka”.

Jasno, ni se pa vedno fukarila samo podnevi. Zgodilo se je, da sem se morala pretvarjati, da spim, le nekaj centimetrov stran od nje in fukača, ki je ubogo ječal že po nekaj minutah, da mu prihaja. Šlo mi je na smeh, ker sem vedela kaj si Tina misli o “ta zgodnjih”. Tak ni nikoli več prišel na vrsto. Dogajanje v postelji me sploh ni motilo. V resnici me je celo vzburjalo do te mere, da sem se hudo navlažila tam spodaj in se s prsti zapodila med noge. Igrala sem se z vlažno mucko in si predstavljala, da ležim med njima. On izmenično liže njo in mene. Potem se nastavim na vse štiri, se poljubljam s Tino, on pa me nažiga od zadaj. In pri tem sploh ne vem kdo je in kako je videti.

Takrat sem prvič dojela, da me vzburja misel na intimne trenutke s Tino. Nikoli prej nisem zaznala kakšnih pretiranih lezbičnih nagnjenj. Sicer smo se kdaj pa kdaj dekleta za šalo poljubljala pred fanti, a to je bilo tudi vse. Da pa bi se gola dotikala njenega seksi telesa, ji lizala vlažno muco in se spustila z njo v kaj bolj konkretnega, to pa ne. No ja, do tistega trenutka, ko je ubožec na njej izdahnil, ona pa je razočarano pripomnila: “A že?”.

lesbo eroticne zgodbe dve bejbi v postelji

Večkrat sem opazila, da me gleda na nek njej poseben način. Ni vedno gledala tako. Le takrat, ko so se ji po glavi motovilile nevarne in predrzne misli. Poznala sem tisti pogled in prekleto dolgo potrebovala, da sem dojela. Nekega večera je prišla izpod tuša v samih tangicah in iskala sušilec za lase v najini omari. Nič nenavadnega za naju. To sva počeli vedno. Ampak še nikoli prej nisem s takšno vzburjenostjo opazovala njene seksi ritke in prsi, ki jih je na trenutke s strani nastavila pred moje oči. Polna usta sline in cmok v grlu so bili simptomi nečesa novega pri meni.

“Hej, si že probala tiste sexy krpice od včeraj?” je namignila na erotično perilo, ki sva ga nakupili prejšnji dan.

“Hmm, ne. Ne bi bilo slabo,” sem se nasmehnila in skočila s postelje. Tina je pograbila svojo vrečko in si šla sušit lase, medtem pa sem jaz svoje cunjice navlekla nase. Opazovala sem se v ogledalu, ki sva ga imeli na vratih omare. Popravila prsi, se postavila v zapeljivo pozo in pritisnila en selfie kot se spodobi. In kaj naj z njim? Če ga pošljem Žanu, bo v petih minutah s trdim stal pred vrati. Nasmehnila sem in vrgla telefon na posteljo.

“Hudiča, kako si huda bejbi!” je vzkliknila Tina.

Stala je med vrati, oblečena v svoj izbor. In videti je bila fantastično. Pretipali sva materiale druga drugi (kot, da tega ne bi počeli že v trgovini), potem pa se je med nama nekaj zaiskrilo. Njen pogled je spet postal takšen, da sem vedela. Njene polne ustnice so se komaj opazno šobile in prihajale vse bližje mojim. Čutila sem njene roke na zapestjih in napete prsi, ki so se že dotikale mojih. Med nogama me je pošteno zaščemelo, ona pa je prilepila svoje sočne ustnice na moje. Brez besed sva se poljubili kot bi to počeli vsak dan. Poljub je bil zares čuten in želela sem si, da ga nikoli ne bi bilo konec. Bradavice so mi otrdele pod čipkastim modrčkom in se sladko boleče podrgnile ob njene.

Z roko je segla v moje razvneto mednožje in se s prsti poigrala na moji muci. Rada bi opisala občutke v tistem hipu, pa jih ne znam. Pristala sem v nekem zamaknjenem stanju neskončnega hrepenenja. Nežno me je potisnila, da sem naredila nekaj korakov vzvratno in se sesedla na posteljo. Tina je legla name, ne da bi za hip umaknila roko z mojega vlažnega mednožja. Tiste hlačke so že v poskusni “vožnji” doživele napad naslade moje muce. Njen jezik je globoko v mojih ustih božal mojega. Moje roke so se plazile po njenem zapeljivem telesu in z vso možno vnemo sem jo zgrabila za napeto rit. Koleno je potisnila vse do mojega boka in se z mednožjem ustavila povsem pri mojem. Takrat sem prvič v življenju na češplji začutila vso pohotnost druge.

Tudi jaz sem zdaj s prsti poiskala njeno potrebnico in jo božala kot bi svojo. V nekaj sekundah sva bili razvneti do skrajnih meja, drgnili druga ob drugo, sesali jezika in ustnice, ter vzdihovali kot še nikoli. Trenutek, ko mi je slekla hlačke in prilepila svoja sočna usta na povsem premočeno mucko, je nekaj kar nikoli ne bom pozabila. Občutki, ki so se takrat razvili v mojih možganih in dražljaji, ki so premetavali moje neskončno potrebno telo, so bili nekaj božanskega. Ljubila se je z mojo ženskostjo, objemala z usti moje sramne ustnice in jo poljubljala z jezikom, kot je še malo prej mene. Krivilo me je od ugodja in bilo mi je kar malce nerodno, ko sem v nekem trenutku ubogo zaječala, da mi prihaja.

Tisti dan sem si zapomnila za vedno. A bil je le uvod. Uvod v nekaj večjega, nepredstavljivo perverznega in za marsikoga, nesprejemljivega.

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.