Pravijo, da ljubosumna žena hitreje poišče informacije kot FBI. Drži, drži, …

Tomo je bil v težavah. Najprej zato, ker ga ga je mladenka, ki jo je spoznal na netu popolnoma zasvojila in potem še zato, ker je pri njej dobil vse kar mu je doma manjkalo. Nikoli ni razumel obnašanja svoje ljubosumne žene, ki je bila seksualno popolnoma “lena” in je na glas govorila, da ona seksa ne potrebuje. Po drugi strani pa je “stradala” svojega moža in pričakovala, da ne bo zagrizel v sočen burger, ko ga bo nekje dobil na mizo. Ko je človek lačen, je pri sosedih, v restavraciji, na poti, kjerkoli.

seks položaj od zadaj

Napeta ritka mlade Line, je bila v erotičnih spodnjicah zares videti slastno kot najboljši burger za sestradanega popotnika, ki že več dni ni jedel. Tomo pa ni seksal že mesece, kaj samo nekaj dni. Njegova žena se ga je usmilila na posebne dneve in priložnosti, teh pa je bilo v letu manj kot dela prostih praznikov.

Nekega dne je jezen na ženo brskal po netu, se prijavil na portal z oglasi za odrasle in meditiral ob pregledovanju fotk bolj ali manj zapeljivih deklet. Kasneje se je spomnil, da je opazil Lino in si mislil, da takšne sreče ne bo spoznal več nikoli v življenju. A sreča je imela z njim povsem drugačne načrte. Lina ga je kontaktirala sama in prvih nekaj minut je bil v popolnem šoku.

Poišči svojo Lino brezplačno na Urgenci 🔥

Sprva je mislil, da se nekdo dela norca iz njega. Da za njenim profilom stoji kak zmešan tip in uživa v drkanju drugih tipov, ki se potrebnih oči pasejo po tisti spletni strani. Hudiča, morda je celo njegova bolestno posesivna žena ugotovila, da je tam in ga je sklenila preizkusiti. Kljub temu se ob pogledu na brhko mladenko ni mogel zadržati.

Izmenjala sta si nekaj besed po katerih je bil prepričan, da za njimi ne stoji njegova frigidna žena. Po dveh podobnih stavkih bi bila od vse erotike in seksa čisto preveč utrujena. Enostavno ni bilo v njenem slovarju. Tip tudi skoraj gotovo ni bil. Potem pa mu je poslala še nekaj zasebnih fotk. Ampak hudiča, zakaj?

Bil ji je všeč. Fotke ki jih je naložil so v njej sprožile določena čustva in potrebe. Moral je biti pošten in si priznati, da je v rosnih 40-ih letih videti precej bolje kot večina njegovih vrstnikov in lahko je bil hvaležen prijateljem, ki so ga preganjali na rekreaciji. Tja je hodil sicer bolj zato, ker doma ni imel kaj početi, tako so se ga pa vsaj kak večer na teden malo “ulili”. Pa verjetno je svoje naredila tudi fotka v spodnjicah, kjer je jasno, da je njegov trebušček izklesan, v hlačkah pa kar nekaj robe.

seksi moski z darilom

Kakorkoli že, prišlo je tako daleč, da je Linina nadvse zapeljiva hlebčka spoznal tudi v živo. Punca je bila fenomen. Bomba na dveh nogah, natrenirana z obrazom medijske zvezdnice in postavo atletinje. Njen obraz je izžareval neverjetno erotično energijo, oči so ga ves čas slačile, njene ljubko polne in srčaste ustnice pa so se vihale ob misli na to kako mu ga počasi obdeluje.

Punceee, ste za vročo avanturo? Preizkusite BREZPLAČNO 🔥

Zapeljiva damica dolgih črnih las ga je popolnoma prevzela. Ko sta sedela na pijači mu je bilo prvič v življenju prav zares vseeno, če ju vidi kdo iz njegovega kroga znancev. Preden sta krenila od tam, sta že sedela skupaj, njena roka je počivala v njegovem naročju in nekajkrat sta se precej nedolžno poljubila. Njegovo srce je skakalo nekje pod brado medtem ko se je ob zadnjem poljubu na lahno naslonila na njegovega korenjaka. Seveda je bil vsaj do polovice otrdel in je bil v takšnem stanju večino časa, ki sta ga preživela skupaj.

Kar grozno se mu je zdelo, ko jo je želel vprašati ali ima res samo 21 let in kaj v resnici sploh vidi na njemu. Ni želel kvariti idile, zato je ostal modro tiho. Zakaj kurca bi pa lahko imel Leonardo Di Caprio 23 let mlajšo, on pa ne. Ves čas mu je namigovala, da stanuje sama, da je njeno stanovanje v centru blizu in bi res rada, pride k njej na še eno pijačko. Čisto tako malo, da bi imela nekaj več miru in svobode.

Dobro je vedel o kakšnem miru in svobodi govori, a prvikrat v življenju ga je bilo zares strah lepe ženske. Morda živi s cimro, ali pa mu bo kaj računala, on pa brez keša. Vse živo se mu je podilo po glavi čeprav mu niti z besedico ni dala alibija za takšne misli. Potem mu je povedala, da obožuje malce bolj zrele moške. Stari toliko kot ona sama so se ji zdeli blazno otročji. Večina njenih kolegov je dilala travo, vlekla koko in bila všeč sama sebi. Ona pa si je želela moškega v pravem pomenu besede. Pa sploh ne kaj resnega. Čisto tako malo, za zabavo in potešitev naravnih potreb.

Seveda je končal pri njej in seveda je tista ljubka hlebčka spoznal tudi v živo. Tista svoboda, ki si jo je želela, je bila namenjena spoznavanju s čim manj oblačili na sebi. V resnici sploh ni minilo veliko časa, ko se je pred njim prikazala oblečena samo v čarobno zapeljiv črn bodi, na glavi pa je imela poveznjeno čepico s šiltom s katere kričal napis FBI. Takrat je glasno pomislil na svojo dolgočasno ženo in skupaj sta se nasmejala njegovi oceni, da je navadno uspešnejša kot FBI, ko je potrebno priti do kakšnih podatkov.

erotična zgodba mlada ljubica

“Pa ja ne boš povedal, da imaš tako mlado fukačico, kaj?” se mu je nasmehnila in ga objela okoli vratu.

124.000+ fukačev in fukačic išče sex na Urgenci 🔥

Dlani je instinktivno spustil navzdol po njenem usločenem hrbtu, da so na koncu pristale na njeni seksi ritki. Ljubki ritnici sta bili ravno pravšnji za njegove prste in za nekaj trenutkov je mislil, da zgolj sanja. Njene sladke ustnice so ga poljubile in počasi sta se spustila v dolg in strasten poljub. Odvrgla je čepico, ki se je nesramno zaletavala v njegovo čelo, nato pa se mu prisesala nazaj na usta.

Nekaj časa sta v takšnem erotičnem plesu stopicala po parketu dnevne sobe, vse dokler nista pristala na usnjeni zofi, ki je poskrbela, da sta se na njej počutila nadvse udobno. Nikamor se jima ni mudilo, zato sta se nadvse počasi predajala strastem. Njena roka je medtem raziskovala vsebino njegovih hlač, njegovi prsti pa so seveda neumorno bredli med njenimi stegni in se spoznavali z novo prijateljico, ki mu bo v naslednjih dneh, nočeh, tednih in mesecih povzročila neskončno užitkov, trpljenja in bolečine.

Ugotovil je, da je nora na fafanje. Rada ga je imela pač v ustih in bila navdušena, ko je pohvalil njene fantastične spretnosti z usti in jezikom. In to še ni vse. Vedno je želela biti pošpricana. Kjerkoli po telesu, najraje pa naravnost na tisti prelepi, angelski obraz. Po fafanju je vedno tako željno odpirala svoja usteca in drkala njegovo otrplo zverino naravnost proti ustom vse do trenutka, ko je izbruhnil po njej in jo prekril s svojim lepljivim orgazmom.

Potem zmerom tako neznansko zadovoljna in nasmejana. Šla je v kopalnico, se očedila in ponavadi prišla nazaj popolnoma gola. Vmes je lahko zajel sapo, očedil tiča in nabral novih moči, kajti potreboval jih je. Mlada Lina je bila potrebna in nenasitna. Lahko ga je jezdila noč in dan, se predajala njegovemu jeziku, a je vedno imela prostora še za kak orgazem več. In kako bi ji lahko rekel ne? Raje bi umrl v boju kot se reševal s pobegom.

Po nekaj tednih je postal povsem ravnodušen glede tega, da bi zanjo izvedela žena. Naj izve, si je mislil. Bo vsaj videla, da ni edina na svetu in da je v njem še dovolj dinamita, da si ga zaželijo celo takšne seksi mladenke kot je Lina. Nekoč sta bila skupaj v mestu, ko sta srečala njene starše. Večjega cmoka še ni imel v grlu, a k sreči nista spraševala kdo je. Čeprav, zakaj pa bi mu bilo nerodno? Bil je pravi zapeljivec na pogled in prisegel bi, da ga je celo njena mama gledala bolj poželjivo kot njegova žena.

Začudena EvaAdrenalin je naredil svoje, saj sta bila nad srečanjem presenečena oba. Celo pot do avtomobila sta se režala, Lina pa je bila tako zelo v elementu, da mu ga je hotela pofafati kar tam sredi belega dne. Uspel jo je prepričati vsaj toliko, da sta sedla v avto.

Medtem, ko je ona s srčastimi usti obdelovala njegov ponos, je on na eno oko zijal naokoli in pazil, da ju kdo ne preseneti. Zadnji dve minuti ni videl ničesar. Bil je kot slep pes na vročem soncu. Prihajalo mu je naravnost v njena usta. Tako močno, da ni vedel ali bo sploh kdaj konec. Lina pa je pridno goltala, sesala in ljubkovala njegovo sijoče veličanstvo.

DELI
Prejšnji članekVčasih za seks potrebujemo nekaj malega načrtovanja
Naslednji članekSex oglasi | Daj se dol na Urgenci!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.