V veliko veselje mi je sporočiti, da so odslej na portalu Urgenca.com na voljo tudi Avdio Video sex zmenki!!!

Verjetno vsi poznamo tisti izrek “Slika pove več kot 1000 besed”, ampak mislim, da lahko danes rečemo “Video pove več kot 1000 slik”! Prav zato sem popolnoma vzhičena ob vklopu nove storitve na vročem portalu Urgenca.com, ki odslej omogoča tudi Avdio Video klice!

Avdio video sex zmenki na Urgenci

Tvoja številka ostane anonimna!

Čeprav kličeš preko telefona, pa v resnici tvoj Avdio Video klic poteka preko spletne aplikacije na strani URGENCA.COM. Prav zato bodo tvoji osebni podatki še naprej na varnem, razen če se jih odločiš zaupati osebi na drugi strani.

Preboj na področju vročega spoznavanja pri nas!

Glede na to, da je na portalu s sex oglasi Urgenca.com, registriranih že več kot 122.000 vročih uporabnikov, ki iščejo partnerja za seks, dvigovanje temperature in vzburjenosti, je korak proti Video spoznavanju vsekakor nadvse dobrodošel. Le kaj je lahko bolj vročega od sexy videa v živo?!

Preizkusi AVDIO/VIDEO zmenke še DANES!

Predstavljaj si, kako zanimivo je opazovati vroče fotke na uporabniških profilih in kako vroče bo šele, ko se ti na zaslonu v živo javi uporabnik ali uporabnica v vsej svoji izzivalnosti! Še posebej dobrodošla storitev bo to za vse tiste, ki se zaradi trenutne situacije morda ne želite pretirano fizično izpostavljati. Vsaj ne dokler niste povsem prepričani, da je vse skupaj tako kot si želite.

Eva pomežikDo potešitve tudi preko video povezave!

Nekateri med nami imamo občasno radi tudi takšno nagajivo druženje in zapeljevanje na daljavo. Mene osebno noro “rajca”, da imam na zaslonu pred seboj v živo čednega tipčka, ki me zapeljuje s svojimi atributi in besedami, še bolj pa me na trenutke vzburi dejstvo, kaj jaz počnem njemu. Vse skupaj pripelje do točke, ko se greva dobesedno “erotične zgodbe” v živo, brez strahu, da bi kdorkoli vedel za najine “nečednosti”.

Zakaj pa se ne potešiti tudi takole?

Veš morda, da je zadnja raziskava o spolnosti med Slovenkami in Slovenci pokazala, da kar 42% vprašanih priznava, da so že seksali preko telefona?! In še nadaljnjih 22%, da so to počeli s pomočjo kamere.

Dejstvo je, da se bodo te številke zagotovo še močno dvignile s prihodom Avdio Video sex zmenkov na Urgenca.com. Ni kaj, čas je za korak dalje in za novo dobo vročega spletnega spoznavanja pri nas. Kandidatov in kandidatk je na pretek, preostane ti le še, da stopiš na ta nov “vroči” vlak, ki vozi v deželo neskončnega užitka!

 


DELI
Prejšnji članekZ aplikacijo do mojstra oralnega seksa!
Naslednji članekHiša stoterih vrat
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

5 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.