Tokrat v rubriki “Eva svetuje” pišem o novi funkcionalnosti na Urgenca.com. Zdaj lahko v klepetu uporabiš tudi animirane (gif) sličice!

Če se sprašuješ, zakaj bi bilo to kaj posebnega in zakaj bi to sploh prišlo prav, beri dalje.

Celo do 100% več možnosti, da prejmeš odgovor!

Na Urgenca.com naletiš na zapeljivo osebo, ki odgovarja tvojemu okusu in vzpostavita klepet. Steče nekaj začetnih besed, potem pa se zgodi mrk. Enostavno ne najdeš več nekega pametnega stavka za nadaljevanje pogovora in praznega pogleda strmiš v zaslon pred seboj.

 

 

Morda pa želiš na stavek sogovornika odgovoriti, pa se bojiš, da bi lahko iz tega nastal pravi “roman”, ker na kratko tega ne znaš napisati, kar imaš v mislih.

Od zdaj ti bodo pri tem v veliko pomoč animirane sličice (gif), katere enostavno izbereš tik ob okencu v katerega vnašaš besedilo. Te so v več raziskavah jasno dokazale, da lahko pričakuješ celo do 100% večjo odzivnost z druge strani, kot sicer.

In kaj je tako posebnega pri teh animiranih sličicah?

Ljudje smo vizualna bitja! Dokazano je, da si stvari veliko lažje predstavljamo, kadar jih vidimo na sliki, še posebej takšni, ki pred nami oživi. Namesto nekaj stavkov, vse povemo z animirano sličico. Pri sogovorniku v trenutku izzovemo želeni emotivni dražljaj, pa naj bo to kaj nagajivega, seksi, humor, ali kaj drugega.

nasmejana ženska

 

 

 

 

 

Ženske denimo v vseh anketah in intervjujih izpostavljajo, da je ena izmed najbolj zaželenih reči pri nasprotnem spolu, da jo zna nasmejati. Včasih pogledam kak par (huda bejba s tipom povprečnega videza – za moj okus, seveda) in si rečem “Kako hudiča sta pa ta dva pristala skupaj?!”. Potem opazim, da se ona njegovim domislicam ves čas smeji. Osvojil jo je s smislom za humor!

 

DELI
Prejšnji članekRegistriral/a sem napačen spol 😯 Kaj lahko naredim?
Naslednji članekEva predstavlja | Vodič po deželi užitkov 1.del
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.