Ne vem, morda se tako zdi samo meni, a menim, da se o HIV-u precej manj govori čeprav je ta še vedno močno prisoten v naši družbi.

Kaj pa vem, verjetno je vsa “fama” okrog tega neozdravljivega virusa nekoliko poniknila potem, ko so na trg poslali zdravila, ki ga močno uspavajo in obolelemu ponudijo precej normalno in dolgo življenje. Včasih je bila diagnoza “HIV pozitiven” dobesedno smrtna obsodba katere so se vsi bali. Danes tiči nekje tam zadaj v malih možganih, nevaren le kot gripa ali prehlad. V teh časih bi bila popularna skupina Queen še vedno v polni zasedbi.

erotika in erotični oglasi

Naj vas obvladljivost virusa ne uspava!

Vsak človek ima LAHKO v sebi virus HIV, tako mladi kot stari, kot debeli in suhi, tisti, ki so videti totalno cool ali tisti, ki so videti, kot da ne vedo, kaj sploh je seks. Težava je ravno v tem, da so pogosto tisti, ki v sebi nosijo virus HIV, videti dobro – virus se namreč ne kaže na zunanjosti.

Poznam človeka, ki ima super službo, oblači se po zadnji modi, ženske ga obletavajo kot nore, vendar ima ta »Superman« eno veliko napako – okužen je z virusom HIV. In kar je zelo zanimivo, do sedaj je imel v življenju le eno žensko, s katero sta bila v zvezi slabih šest let.

In kaj se je zgodilo?

Ona je pred njim imela kar nekaj partnerjev, to pa še vedno ni razlog, da je tudi ona dobila virus. Na žalost je imela prometno nesrečo, zaradi katere je morala preživeti v bolnici kar nekaj časa. Tam pa se je tudi okužila z virusom! Po preiskavi v bolnišnici, so ugotovili, da je eden od stažistov imel aids.

Eva
Urednica in tvoja skrbnica Eva

Tako sta oba okužena z virusom, kar pa je pripeljalo tudi do propada njune zveze. Vendar pa ima ta zgodba drug nauk, kot je običajno: Ni pomembno kako izbirate svoje partnerje, lahko jih imate neskončno mnogo in če boste z vsakim imeli varen seks, kar pomeni, zaščita s kondomom, boste možnost, da dobite virus HIV, močno zmanjšali. Prav tako ni nujno, da boste virus dobili preko spolnega odnosa.

Virus se lahko prenese preko okužene igle pri uporabljanju drog ali pa enostavno pri transfuziji krvi. Za slednje je precej manj možnosti saj se kri podrobno testira, a vendarle …

Nič takšnega ni, če vsake toliko opravimo test na prisotnost virusa HIV. Sploh danes, ko pozitivni izvid ne pomeni obsodbe na smrt. Bolje vedeti in zdraviti, kot ne vedeti in deliti dalje!

DELI
Prejšnji članekZakaj moški ne razumejo žensk
Naslednji članekV mrežo bom ujela tvojo ribo
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.