Tisti dan je ta stavek iz ust zapeljive potrebnice slišal dvakrat. Enkrat je bil namenjen njemu.

Prvič v življenju je bil na takšni zabavi. Povabljen je bil v sklopu enega izmed podjetij s katerimi je sodeloval in je večinoma ustvarjalo nore donose z različnimi marketinškimi prijemi. Prestiž na kupu, sami fino oblečeni ljudje, ki so se mu sprva zdeli pretirano sproščeni.

eroticna zgodba hlacke na cevljih

Kasneje je videl tudi od kod vsa sproščenost saj so bile mize in pulti polni belih črtic in nasmejanih tipčkov, na pol golih hostes in drugih prelestnih bejb. Nekatere so se zavrtele tudi okoli njega in, ker sam ni bil dovolj aktiven ga je ena izmed lepotic sama prijela za roko in si jo ovila okoli vitkega pasu. Prsti so mu sami od sebe drzno zdrsnili do razgaljenih hlebčkov potem pa je prišel k sebi in roko potegnil nazaj.

Ni vedel natanko zakaj je to storil saj mu je bilo več kot jasno, da se je znašel na zabavi velikih priložnosti. Priložnosti o katerih je sanjaril doma, ko si ga je na samem pod odejo metal na roke ob gledanju porničev, ki so velikokrat začeli precej podobno kot tista zabava.

Malo bo še počakal.

Čeprav je po poti tja razmišljal o priložnostih pa so bile te takrat vezane predvsem na posel saj je upal, da bo lahko za svoje podjetje naredil še kako otipljivo zadevo. Sedaj mu je z obloženim kruhkom v roki počasi postajalo vseeno. Kvaliteten pršut se mu je kar stopil v ustih in oliva, ki je sledila je zelo lepo dopolnila vse skupaj.

Zalil je s šampanjcem, ki je tekel v potokih in se šel malo uredit v toaleto. Medtem, ko si je umival roke je iz kabine za seboj zaslišal glasove. Moškega, ki je zgolj nekaj brundal in žensko, ki se je hihitala. Dojel je, da sta šla na črtico ali dve, pomislil pa tudi, da bo verjetno sledil seks. Stal je tam in se pretvarjal, da si briše roke a o seksu ne duha ne sluha. Potem je zaslišal:

“O ne ljubček, ti pa ne!”

erotika in erotični oglasi

Odprla so se vrata in izstopila je lepotička v izzivalni rdeči oblekici. Spomnil se jo je. Nekdo mu jo je predstavil kot key account managerko a ni več vedel v katero podjetje bi jo vtaknil. Presenetilo ga je, da je imela v roki nekaj bankovcev in pomislil le na dve možnosti. Ali je tipu plačala za črtico ali pa on njej za kakšen hiter faf. Tudi to so počele nekatere bejbe na tej zabavi. Vedel je, ker mu je našmrkan povedal njegov dober prijatelj.

Kasneje sta se z bejbo srečala zgoraj na terasi. Hladen vetrič je dobesedno božal in pomirjal razgreto telo. Njeno in njegovo seveda. Ostala sta sama s šampanjcem v roki in se spogledovala. Imela je izrazito rdeče naličene ustnice, predirljivo modre oči in fenomenalne joške, ki zagotovo niso bile delo matere narave. Tudi o ustnicah ni bil prepričan a bejba je bila prava seks bomba. Takšne ne fafajo za 20€ po straniščih.

Opazila je kako jo slači z očmi in se mu približala.

“Veš kaj, mogoče bi morala malo na samo, kaj praviš?” je zažgolela z erotičnim glasom.

Bil je poln šampanjca, poguma mu ni manjkalo zato je samozavestno pomežiknil in z glavo namignil proti vratom.

“Vodi me, jaz se ne spoznam preveč,” je rekel in ji podal roko.

Peljala ga je po stopnicah in skozi dolg hodnik do vrat, ki so vodila v prijeten prostor. Zaklenila je in se mu obesila okoli ramen.

“Tule moj foter planira svoje megalomanske podvige,” je rekla in mu posesala ustnice ter vtaknila vroč jezik v usta.

Foter?! Kakšen foter?!

Kasneje mu je prišlo na misel, da je kolega res govoril nekaj o hudi bejbi, ki je namenila njihovo hišo za zabavo. Foter pa je bil največji med velikimi, ki so se s tem poslom ukvarjali.

“Pa ne bo jezen zaradi take zabave?” je malce trapasto vprašal.

“Kaj pa tebe to briga bučko,” se je zahihitala. “Itak pa je na Korziki do konca meseca.”

Potem ga je še bolj strastno zalizala, njegove roke pa so se spustile, da bi končno objele tisto lepo rit, ki jo je občudoval že ves večer. Daleč od tega, da bi bila edina a oddajala je neko drugačno energijo. Strašno ga je privlačila in lagal bi, če bi rekel, da ji ne bi dal karkoli bi hotela za le nekaj minut na samem z njo. Ko je že mislil, da so to tisti trenutki na terasi pa ga je presenetila in mu svojo družbo ponudila na še precej bolj dobrodošel način.

Odpela mu je srajco, ga vmes z nohti grebla po utrjenih prsih in ga zapeljivo gledala. Potem se je izvila iz njegovega objema, spustila naramnici in pustila, da je rdeča oblekica spolzela navzdol po njenem vročem telesu. Bila je naravnost sanjska. Stala je tam pred njim z razgaljenimi joški in le v rdečih spodnjicah ter vročih mrežastih hlačnih nogavicah.

Odpela mu je pas, nato gumbe na hlačah in iz spodnjic na plan potegnila njegovega korenjaka. Lahko bi rekli, da je bil že skoraj povsem trd. Na srečo je postal še večji in bolj čvrst, ko ga je suvereno obdelala s svojimi usti. Predstavljal si je, da je to počela tudi s tipom na WCju. V resnici mu je bilo povsem vseeno kajti ni je videl kot mati svojih otrok, želel si je le vročega seksa brez vseh obveznosti.

Še nekajkrat je polizala tiča po celotni dolžini, se z vrhom jezika nagajivo zapeljala reko luknjice na nabrekli glavici, potem pa vstala, ga na hitro zalizala in mu obrnila hrbet. Odkorakala je do ogromne temno rjave mize in na perfektno spolirano površino naslonila svoje dlani. Razkoračila se je, boke nekoliko potisnila nazaj in s tistim erotičnim glasom dejala:

“Pridi ljubček, hočem, da me pofukaš na očkovi mizi.”

Iz njenih ust je bilo to slišati še posebej predrzno. Tisti “očka” v stavku pa ga je tudi nekoliko vrgel iz tira. Upal je, da prostora nima pod video nadzorom. Res si ni želel kakšnega srečanja iz oči z enim vodilnih ljudi na svojem področju in razlaganja o tem kako in zakaj mu je pritiskal preljubo hči na njegovi pisalni mizi.

Potegnil ji je svilene spodnjice preko napetih hlebčkov in najprej s prsti zabredel med vlažne sramne ustnice potem pa se prijel za utripajočega tiča in zaril z njim v razgreto češpljo. Takrat mu je za očeta postalo vseeno. Njegove velike dlani so prekrile ljubko ritko potem pa so prsti zlezli malo naprej, zgrabili za boke in jih potegnili nazaj. Nasadila se je do konca, pridušeno kriknila in prestavila dlani na mizi.

“Ooo ja, fukaj me prasec …” je postajala nesramna.

Dobro je vedel kaj to pomeni. Imel je že opraviti z bejbami, ki so dobile umazan jezik med seksom.

Z desno roko ji je šel po usločenem in čedalje bolj potnem hrbtu. Vmes jo je pošteno nabijal na tiča, a je najboljše vseeno prihranil za konec. Veselilo ga je, da je glasna in mu s svojim ječanjem pove kako daleč je. Potem je s prsti zaril v njene lase, jih ovil okoli zapestja in kar malce nesramno potegnil njeno glavo nazaj.

“Jaaa prasec… tako me daj!”

Predvideval je, da ima tudi sama rada nekaj umazanih besed v svojem ušesu.

“Prasička mala, razfukal te bom, da te tudi očka ne bo prepoznal.”

Ko ga je omenil, je čutil kako se mu je njena češplja skrčila na tiču. Figura očeta je bila v njeni predstavi res močna in vplivna. Verjel je, da ima z njim nerazčiščene račune in se mu na nek način takole pri sebi maščuje.

Z drugo roko jo je usekal po zadnjici, ki se je tisti hip ravno odbila od njegovega trebuha, potem pa je sledil še močan sunek od zadaj. Ritka je pod njegovimi udarci postajala vse bolj rožnata, njeno prigovarjanje pa ga je le še dodatno vzpodbudilo, da je nadaljeval vse dokler se ni skoraj zgrudila na mizo in orgazmično brizgala po njegovih hlačah, čevljih in tleh. Hudo močno ji je prišlo. Tako zelo, da jo je držal za boke sicer bi tresoče noge odpovedale in bi zlezla po tleh.

Ko je bila kasneje zabava končana in so goste pospremili do dvorišča je želel oditi tudi sam. Nikjer je ni videl, da bi se poslovil potem pa je v temi izza hrbta nenadoma zaslišal:

“O ne ljubček, ti pa ne!”

Zavonjal je njen parfum, moker jezik se mu je sprehodil po vratu vse do ušesne mečica, njena roka pa je zatavala med njegove noge. Pohotno ga je zagrabila za moda in premetavala tiča toliko časa, da se je znova prebudil.

“Ti lahko ostaneš do jutra,” je rekla in ga odpeljala nazaj v hišo.

DELI
Prejšnji članekNi mi več do seksa! Kaj je narobe z mano?
Naslednji članekSeks je zelooo zdrav!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.