Če sva prej z dragim hodila jest ven, ker nama je zaradi dela zmanjkalo časa za kuhanje, se je v 2020 to močno spremenilo. Na bolje!

Oba delava v službah, ki se navadno končajo okoli 17h, včasih pa še takrat ne in časa, da bi si človek skuhal kosilo enostavno zmanjka. Odkar pa je z nami tale nebodigatreba od korone in imava oba vsaj to srečo, da lahko delava od doma, se je marsikaj spremenilo. Tudi restavracije so seveda zaprte in tako nama ni preostalo drugega kot, da pričneva kuhati sama.

Priznam, včasih tudi kaj naročiva, ampak odkar sem sama popolnoma optimizirala proces priprave hrane, je dragi prisegel, da ne pokliče več niti enkrat, ven pa bova hodila jest samo še ob praznikih, ko se seveda vse znova odpre. In kaj sem takšnega storila? Sem postala mojstrica kuhe?

Sploh ne!

Doma sva oba rada zelo svobodna in navadno hodiva po hiši tudi precej pomanjkljivo oblečena. Vseeno pa se morava v teh časih vsaj nekoliko brzdati, saj imava oba vsak dan kakšen sestanek ali konferenco preko video povezave. Imava eno delovno sobo, dnevno sobo, spalnico, kopalnico in veliko kuhinjo. Navadila pa sva se, da jaz delam v delovni sobi, medtem ko on ustvarja svoje čarovnije na računalniku v sobi ali kuhinji.

sex v kuhinji eroticne zgodbe

V kuhinjo pa pridem tudi sama. Po kavo, pijačo, kak sendvič in skuhat, ko je čas za kosilo. Ko sem prvič prišla kuhat v spodnjem perilu se mu je zmešalo. Imel je sestanek, na glavi slušalke, komentirati tako ni mogel. Njegove oči so besno švigale sem in tja, jaz pa sem povsem nedolžno zlagala sestavine na pekač za v pečico.

Šele takrat sem dojela, da je to neka nova situacija za naju in se mu nasmejala. Tiho sem prišla do mize, pokukala pod njo in ugotovila, da se znova samo pretvarja kako resna oseba je. Zgoraj srajca in kravata, spodaj samo spodnjice in nadležna nabreklina, ki je bila rezultat mojih kuharskih veščin.

Pohitel je z zaključkom, zaprl prenosnik in vrgel slušalke na mizo.

“Si zmešana?!” je skušal biti hud.

Naredila sem najbolj nedolžen obrazek na tem svetu in se mu čudila odeta zgolj v roza modrček in tangice.

“Boš kavo?” sem vprašala kot bi ne bilo nič takega.

via GIPHY

Prikimal je, na obrazu pa se mu je izrisal zloben nasmešek. Medtem ko sem pripravljala vodo za kavo in preverjala pečico, se mi je prikradel izza hrbta in mi svojo besno izboklino v spodnjicah pritisnil ob rit.

“Je to normalno za delovni sestanek?” je vprašal.

“No, ni,” sem odvrnila. “Kot tudi to ne, da ga imaš oblečen v spodnje gate,” sem rekla in ga pobožala po mednožju.

Namenila sem se, da bi prižgala ploščo in zavrela vodo. Njegove roke so me objele od zadaj, preko vrhov prstov pa sem lahko (poleg tiča, ki je silil med ritnici) čutila vso njegovo potrebo. Poljubil me je med lopatici, mi umaknil dolge lase in me začel poljubljati po vratu. Potem so njegove dlani prekrile moje vzburjene prsi in s prsti se je oklenil jedrih dojk.

Zaječala sem od ugodja, zavrtela boke in popeljala njegovo premoženje točno tja kamor sem želela. Še vedno sem bila v fazi prižiganja štedilnika, a mi je bilo vse manj jasno kaj je potrebno pritisniti, da bi zavrela vodo. Še naprej me ljubkoval, božal prsi in s prsti joški izpustil iz objema modrčka.

“Mmmm v kuhinji pa že dolgo nisva,” sem zapredla in se z rokama naslonila na pult.

Pozabila sem na vodo in kavo, ter pozabila preveriti temperaturo v pečici. Tista temperatura v moji pečici, pa je bila zagotovo ravno pravšnja. Z desnico je spolzel navzdol po mojem napetem telesu in se s prsti hitro prebil pod rob čipkastih spodnjic. Počutila sem se kot mlada ljubica, ki jo je je od zadaj presenetil njen “gospod”. Njegovi vrhovi prstov so se srečali z brezhibno urejeno potrebnico, ki je jokala od veselja.

Z vsakim novim dotikom in gibom je postajala bolj potrebna. Božal jo je kot jo je znal le on. Res je bil dober in ko sem samo pomislila kaj vse zna še s svojimi usti, me je spreletelo po celem telesu. Z roko sem segla nazaj in osvobodila čvrstega junaka iz objema pretesnih spodnjic. Krepko sem ga vzela v roko in se pričela igrati z njim. Vodila sem ga pod ritko in se z njim božala preko povsem mokrih hlačk. Skupaj z njegovimi prsti je bilo tole zares prijetno. A v pečici je bilo že prevroče in poleg kave bi bilo dobro poskrbeti še za kosilo, ki naj ne bi bilo zažgano.

“Samo na hitro,” sem rekla kot bi prebrala vprašanje v njegovih mislih.

Tangice mi je potegnil do kolen, se rešil še svojih bokserk, nato pa z roko popeljal svojo potrebno mrcino naravnost v center poplave. Za trenutek me je privzdignilo na prste kot balerino, prsti na rokah so se napeli preko pulta, nato pa sem mu sedla nazaj v naročje. Čudovit občutek, ko sem ga imela celega v sebi. Usločila sem hrbet, nekoliko upognila kolena in se mu prepustila.

Pred seboj je imel vse kar je potreboval. Pohotno bejbo, ki je sedela na njegovem tiču in ga moledovala naj jo dobro in hitro pofuka. Spustil je dlani preko bokov, me prijel zanje in se začel zabijati vame. Sprva počasi, potem pa vse bolj strastno in vse hitreje. Na vso moč se mi je zabijal pod ritnici in sopel kako kako seksi sem v tako izzivalnem položaju.

Delo od doma, sestanki v gatah, kuhanje v spodnjem perilu in dva orgazma pred opoldansko kavo. Kaj si človek sploh še lahko lepšega zaželi?

DELI
Prejšnji članekPosebna Jelka za poseben večer
Naslednji članekLepe sexy praznike vam želim!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.